TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Literatură

Literatură

• 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
IonutPetre12
în 14 Martie 2020 | IonutPetre12 întreabă:

Acum am terminat de citit Cimitirul animalelor(de Stephen King).Mi- a placut foarte mult sfarsitul.Ce sa citesc in continuare? 1. Pistolarul(am doar primul volum din serie)? 2.Frumoasele adormite? 3.The...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
sebyadi2001ATENTAT
în 14 Martie 2020 | sebyadi2001ATENTAT întreabă:

Romanul,,Crimă și pedeapsă,, de Feodor Dostoievski face parte dintr-un anumit curent literar? Daca da, care este acela?

3
Răspunde Raportează
Idontcare69
în 14 Martie 2020 | Idontcare69 întreabă:

Cu care sa incep prima data: "Idiotul" sau "Crimă și pedeapsă" - Dostoievski? Care este mai ușoară?

2
Răspunde Raportează
IonutPetre12
în 13 Martie 2020 | IonutPetre12 întreabă:

Unde pot gasi cartile"anotimpuri diferite" si "misery" de S.K? Sunt disperat,pe niciun site nu le gasesc, doar in engleza si eu stiu doar engleza de clasa a 10:/

4
Răspunde Raportează
Frunza1
în 13 Martie 2020 | Frunza1 întreabă:

De unde pot achizitiona o carte despre demonologie sau satanism in ROMINA?

3
Răspunde Raportează
IonutPetre12
în 13 Martie 2020 | IonutPetre12 întreabă:

Ce romane sadice stiti?

8
Răspunde Raportează
SporeBox
în 13 Martie 2020 | SporeBox întreabă:

Ce parere aveti de expresii de genul "plictiseala acuta si fractura de ocupatie" in compuneri/carti? Voi ce destinderi ale atmosferii sau glume pe moment preferati?

1
Răspunde Raportează
Isys
în 12 Martie 2020 | Isys întreabă:

Bună TPU, stiti cumva unde aș putea găsi "Cartea fără nume" de Anonymous? Sau dacă cineva ar vinde-o?

1
Răspunde Raportează
Denisa730
în 11 Martie 2020 | Denisa730 întreabă:

Ce cărți recomandați din universul literaturii engleze? Adica cum ar fi cărțile scrise de Shakespeare, surorile Bronte, Charles Dickens etc

7
Răspunde Raportează
Denisa730
în 11 Martie 2020 | Denisa730 întreabă:

Nu știe nimeni dacă sau când se va traduce și la noi A Court of Frost and Stralight de Sarah J. Maas?

1
Răspunde Raportează
margelatu
în 11 Martie 2020 | margelatu întreabă:

Ce as putea sa citesc in aceasta perioada de suspendare a scolii? Imi plac sf- urile foarte mult, insa si cele cu crima imi sunt pe plac. Ce imi sugerati? Daca as gasi si pe internet ceva fara sa mai ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
oldschooll
în 10 Martie 2020 | oldschooll întreabă:

Re post. Dacă mai are cineva cartea Cezar Nichita Regele pușcăriilor lăsați un mesaj. ( Vreau să o cumpăr, pentru că nu se mai găsește așa că vreau comentarii strict doar în legătură cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GulubuntzBudulush
în 10 Martie 2020 | GulubuntzBudulush întreabă:

Pentru iubitori de povești fantastice ce păere aveți despre scenariul meu de carte. Mie mi se pare bun, voi ce părere aveți vă place? Este situat într- o lume fantastică. Kristi, un băiat...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
Danipunctwe
în 9 Martie 2020 | Danipunctwe întreabă:

Salutări! Am inceput sa citesc acum multi ani o carte, pe care nu am terminat- o dar părea interesanta. Din păcate nu- mi mai aduc aminte nici numele titlului, nici al autorului. Tot ceea ce...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ribak
în 9 Martie 2020 | ribak întreabă:

Stie cineva cum pot afla ce titlu are o carte straina in romana? Majoritatea sunt traduse, dar au titluri diferite; si nu stiu cum pot gasi anumite carti care m-ar interesa. Multumesc.

6
Răspunde Raportează
lisa00yuki
în 8 Martie 2020 | lisa00yuki întreabă:

Pentru cine are cartea "Întâlnire cu Thomas Cresswell", puteți sa îmi oferiți posibilitatea de a citi și eu cartea? Cat nu am căutat nu am reușit sa o găsesc, mulțumesc și sper la ajutor.

3
Răspunde Raportează
Constantin_Sergiu_2001
în 7 Martie 2020 | Constantin_Sergiu_2001 întreabă:

Am si eu o intrebare legata de "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi". In ce capitol din "Patul lui Procust" se mentioneaza dezertarea lui Stefan Gheorghidiu? Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Justmeale2345
în 7 Martie 2020 | Justmeale2345 întreabă:

Vazusem o carte despre o fata care incepe sa citeasca o carte si incet, incet realizeaza ca este despre ea. Stiti cumva cum se numeste?

1
Răspunde Raportează
RichBaiatul
în 6 Martie 2020 | RichBaiatul întreabă:

Stie cineva o metoda de a invata limba engleza si poloneza cat de cat repede?

4
Răspunde Raportează
UnTipObisnuit
în 5 Martie 2020 | UnTipObisnuit întreabă:

Mi-a plăcut cartea "Ion". Ce alte carti bune stiti care arata viata taranului de inainte?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Martie 2020 |

Am ramas curios de cand citeam poeziile pentru bac. Pe cele ale autorilor studiati le- am gasit pe wikisource, dar sunt curios si de autorii straini. Baudelaire nu prea au sens traduse, dar ce simbolisti...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Maria203
în 3 Martie 2020 | Maria203 întreabă:

Care este un sinonim potrivit pentru seif?(un cuvant poetic daca intelegeti ce zic)

4
Răspunde Raportează
Dalmore
în 3 Martie 2020 | Dalmore întreabă:

Aveți Kindle? Ce model? Merită? Cumpărați ebooks sau se găsesc destule și gratuite?

3
Răspunde Raportează
TeodoraCristinaMarcu
în 3 Martie 2020 | TeodoraCristinaMarcu întreabă:

Care este Ponderea Europei?

5
Răspunde Raportează
alexxxxxxxxxx
în 1 Martie 2020 | alexxxxxxxxxx întreabă:

Mi- am adus aminte de o carte din copilărie, dar nu știu prea multe despre ea.Ne citise invatatorul la o ora, deci cred că ceea ce îmi amintesc eu se întâmpla la inceput.Erau niște copii...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 1 Martie 2020 |

Ce inseamna auto-explicativ?

5
Răspunde Raportează
LauDi
în 1 Martie 2020 | LauDi întreabă:

poate cineva sa- mi spuna cat ar lua sa citesc "Toate Panzele Sus" de Radu Tudoran(in ore/zile) si daca este ceva rezumat bun pe net(care nu este pe un site gen scribd care imi cere taxa)? ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Rivex12
în 29 Februarie 2020 | Rivex12 întreabă:

De ce multa lume nu agreează cărțile de dezvoltare personala sau literatura motivațională? Mai bine citești ceva care sa te ajute decât niște ficțiuni cum sunt romanele, merg pe ideea asta și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Diminaku
Întrebare recomandată în 27 Februarie 2020 | Diminaku întreabă:

Vedeți voi, eu unu sunt scriitor. Și nu, nu unul cunoscut sau care publică într- o revistă sau așa ceva, ci unul care o face de la o vârstă relativ tânără de plăcere. Am în plan ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Setryy
în 27 Februarie 2020 | Setryy întreabă:

Hei.Era o poezie in care era vorba de un cioban care statea cu oile pe camp si la un moment dat 2 alti ciobani unul moldovean iar altul ungur sau ceva de genul au pus la cale sa il omare pe ciobanul roman...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Andreea7510
în 27 Februarie 2020 | Andreea7510 întreabă:

Bunaaaa, trebuie să fac o sceneta din Maitreyi. Ce as putea face? Dati-mi niste idei va rog din sufleeeet. Dau funda

2
Răspunde Raportează
Lawrrrr
în 26 Februarie 2020 | Lawrrrr întreabă:

Hey! Exista vreun site de unde pot Descarcă un PDF sau word comentariile de la romana pentru bac? As vrea sa le trag la imprimanta sa le invat dar nu gasesc nicaieri

1
Răspunde Raportează
Mihaella4356
în 26 Februarie 2020 | Mihaella4356 întreabă:

Ceva titluri de cărți interesante? (Nu mă interesează romanele sau cărțile acelea gen dezvoltare personală, ci cărți care cu adevărat să mă ajute să mă dezvolt, să îmi măresc...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Paula_Daniela_Luca_1968
în 25 Februarie 2020 | Paula_Daniela_Luca_1968 întreabă:

de unde pot lista fise de lectura pentru clasa a 3 a? multumesc, o zi frumoasa.

1
Răspunde Raportează
gemeni6226
în 25 Februarie 2020 | gemeni6226 întreabă:

Ce carte cititi acum?

32
Răspunde Raportează
Whipperx1
în 23 Februarie 2020 | Whipperx1 întreabă:

As dori sa imi recomandați câteva cărți de dezvoltare personală. Multumesc!

17
Răspunde Raportează
Rivex12
în 23 Februarie 2020 | Rivex12 întreabă:

De ce lumea alege să citească cărți de beletristica in loc sa citească ceva care îi ajuta cu adevărat, de exemplu cărți de sănătate, literatura motivationala(dezvoltare personala) sau cărți...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Helpmeeee
în 23 Februarie 2020 | Helpmeeee întreabă:

Puteti sa mi spuneti va rog ce reprezinta "mitul crengii de aur"? Am de exemplificat mitul crengii de aur in "Baltagul", dar nu stiu la ce se refera.

1
Răspunde Raportează
claudiualin5
în 23 Februarie 2020 | claudiualin5 întreabă:

Cine poate sa imi traduca corect urmatoarea frază : What they hate in you is missing in them, Keep shining.

5
Răspunde Raportează
Moiaer
în 22 Februarie 2020 | Moiaer întreabă:

Eu m- am apucat sa scriu un roman intitulat "Triburile". V- ar placea sa cititi asa ceva? Este vorba de 4 triburi (Foc, apa, pamant si vant ce sunt intr- un aproape continuu razboi pentru suprematie,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
sabin89
în 21 Februarie 2020 | sabin89 întreabă:

Eneida vs Iliada. Sunt comparabile aceste două epopei? Şi dacă da, sunt ele sensibil egale? Adică, pe o scară a valorilor le-aţi pune pe aceeaşi treaptă? Sau pe una mai sus decât cealaltă?

4
Răspunde Raportează
StrongHeart
în 21 Februarie 2020 | StrongHeart întreabă:

A citit cineva Nebunie si Vindecare de Barbara K. Lipska?

3
Răspunde Raportează
ChiukiuHamsler
în 20 Februarie 2020 | ChiukiuHamsler întreabă:

N-am inteles povestirea Balta Alba si nu mai am timp sa o mai citesc, daca cineva poate sa imi descrie locuinta strajerului.

1
Răspunde Raportează
Nicolescu_Alexandru_2001
în 20 Februarie 2020 | Nicolescu_Alexandru_2001 întreabă:

Salut, am un stilou cu varf de pix de schneider si deodata a inceput sa nu mai scrie, am bagat mina de cerneala noua de la alta firma poate poate dar tot la fel, mi- a zis un coleg sa il spal cu apa...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Dudu6899
în 18 Februarie 2020 | Dudu6899 întreabă:

Nu știu dacă am nimerit categoria bună, dar uite intrebarea: a mai folosit cineva cartea "Complete Preliminary student's book with answer 2nd edition"? Dacă da, îmi puteți da audio- urile?...? (mai mult)

0
Răspunde primul Raportează
anonim_4396
în 17 Februarie 2020 |

Ce inseamna în mod justificat?

2
Răspunde Raportează
EduardVladut
în 17 Februarie 2020 | EduardVladut întreabă:

As vrea niște recomandări pentru niște cărți de filosofie, cărți pe care le considerați importante in "a vedea lumea cu alți ochi".

2
Răspunde Raportează
Rivex12
în 16 Februarie 2020 | Rivex12 întreabă:

Cum vedeți voi domeniul/disciplina numita dezvoltare personala/literatura motivațională? Utila sau nu? Ați încercat să aprofundați subiectul? Cum a fost? Ce ați citit?

1
Răspunde Raportează
anamariamac
în 16 Februarie 2020 | anamariamac întreabă:

Ceva carti de citit ceva de dragoste drama sau ceva bestselleruri ca nu prea gasesc si sa-mi spuneti din mare cam despre ce e vorba?

1
Răspunde Raportează
Reynold3
în 16 Februarie 2020 | Reynold3 întreabă:

voi ce pozitii bune de citit aveti? Nu pot sa imi gasesc o pozitie comfortabila, am adesea migrene si mi se usuca ochii nasol ori ma doare spatele sau gatul.Am vazut ca exista un stand special...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 16 ore

9PM întreabă:

Am din nou aceea?i problema cu televizorul, dar acum e vorba de sunet nu de telecomanda, nu mai merge sunetul. Trebuie sa l scot din priza sa mearg?, l- am scos a mers sunetul iar acum din nou nu ...? (mai mult)
    19 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă pe 24 Septembrie

Xena20 întreabă:

Mai merg afacerile cu produse handmade in tara la noi? Se mai merita efortul? Se mai poate ie?i pe profit?
    12 răspunsuri
  • Maskatu
    trimisă pe 24 Septembrie

Maskatu întreabă:

Salut. De curand am facut conversia la GPL. Butelia este toroidal? si a fost montata in locul rotii de rezerva. Asadar am pierdut acel spatiu. Acum rezerva o tin in portbagaj dar ma incurca teribil. Am...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • vlvl
    trimisă acum 16 ore

vlvl întreabă:

Ce ati alege pe unul de 1.75 si frumos sau pe unul de peste 185 dar urat?
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.362
  • Întrebări: 3.951.293
  • Răspunsuri: 17.641.481
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Twilight

Twilight

Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 651.900 Adolescenţi
  • 55.510 Afaceri & Financiar
  • 22.858 Artă şi Cultură
  • 72.690 Auto & Moto
  • 144.207 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.977 Carieră
  • 20.315 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.849 Conversaţii