Buna! Vreau si eu sa imi spuneti niste carti pe care sa le pot intelege - am 14 ani. As vrea sa imi spuneti carti din literatura romana, din care sa dau la bac. Multumesc anticipat!
Mie, in general îmi place Romana, doar ca nu înțeleg o chestie. Când învăț o lecție, intr- o săptămâna, doua uit despre ce e vorba, dar dacă o repet îmi aduc aminte.(sunt clasa...? (mai mult)
Merita citita trilogia "Fluturi"? (cele 3 volume)
Cum trebuie facut eseul la subiectul 3 la romana? Deci, eu nu prea inteleg sincer cerintele, daca poate cineva sa mi le explice si sa- mi spuna cum anume trebuie construite acele eseuri dau funda. Faza...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor. Maine sunt competentele la Limba Romana (proba orala). Cum imi pot da seama ce elemente de continut sunt in text? (idei, argumente, fapte, opinii) Dupa ce repere pot sa ma iau?...? (mai mult)
As avea nevoie si eu de putin ajutor... poate cineva sa- mi dea in format pdf cartile din seria "After" ale Annei Todd? ("Dupa ce ne- am intalnit"; "Dupa ce ne- am certat"; "Dupa ce ne- ...? (mai mult)
Cine la recomandat pe Dinu Paturica din ciocoii vechi si noi?
Ce carte sa citesc, orice gen. Voi ce carte mai cititi acum?
Cum stiu care e text memoralistic cum il deosebesc de altele ajutati.maaa va rog
Ce trebuie sa învăț pentru simularea la clasa 11-a romana?
Din ce carte face parte acest fragment?"De ce te intalnesti cu mii de persoane si nu te indragostesti decat de una singura?"
Bună TPU,a citit cineva cartea "Anna in veșmînt de sange"-Kendare Blake? Daca Da, cum vi s-a parut, merita citită?
Habar nu am ce carte sa citesc.Ma puteti ajuta?
Ce parere/impresie v-a facut cartea "Alchimistul"de Paulo Coelho?
Nu stiu ce carte sa citesc,"Mananca, roaga-te,iubeste" de Elizabeth Gilbert este o carte buna,frumoasa? A citit-o cineva? Cum vi s-a parut, o recomandati?
Cum se scrie corect gramatical: aceeasi sau aceeas?
Nu stiu ce carte sa citesc
Stiti unde pot gasi de cumparat Orasul BantuIT de la Stephen King online si sa livreze in Brasov? Undeva unde sa fie si disponibila
Care este subtitlul romanului "ciocoii vechi si noi"
La anul o sa dau bacul. Si deja m-am pucat sa invat si sincer este foarte mult. Care este modalitatea voastra de a invata? Cum ati trecut peste emotiile bacului
Stie cineva programa pentru simularea la romana clasa a 11-a?
Ce fel de text e si carui stil apartin : Octavian Paler,, Avem timp"; Mateiu Caragiale "Craii de Curtea-Veche"; Mircea Eliade "Memorii"
De curand am citit cartea,, Zece negri mititei" de Agatha Christie si mi-a placut la nebunie! Ceva carti asemanatoare?
Am nevoie urgent de acest text: Cum sa dai in mintea copiilor de Florin Iaru. Va rog din suflet! Dau funda
Bună, îmi puteți recomanda cărți superbe? Chiar nu mai știu ce să citesc, iar vara asta vreau să fac ceva. Ca idee am citit "Căutând- o pe Alaska", "Absolut tot", toate cărțile din seria...? (mai mult)
Nu vă supărați în cât timp se citește "Moș Goriot"de honore de balzac?
Ce insemna carti in format electronic? Pdf cumva?
Pentru cei care au citit "Carrie" de Stephen King, de ce liceul Ewen avea rezervoare de combustibil lichid?
vreau sa stiu parerea voastra despre cartea "De vorba cu Emma". Vreau sa o cumpar, dar vreau sa stiu si daca merita cumparata
Ce carti de self help bune stiti?
Unde pot gasi romanul "Baltagul", de Mihail Sadoveanu, în întregime pe internet? Mulțumesc anticipat!
Unde pot tipari o carte dar nu neaparat sa o vand, vreau doar un singur exemplar. Cunoasteti vreo editura privata din Bucuresti? De preferat sectorul 6.
Ma puteti ajuta cu un acrostih cu cuvantul ECOLOGIE
Buna, TPU! Unde gasesc cartea Dupa ce ne-am indragostit (After 3) de Anna Todd in pdf in romana gratis? Va rog. Pe Wattpad nu se mai gaseste!
Dacă ai scris sau ai scrie o carte, unde sau cum ai promova-o ca să o faci cât mai cunoscută? Știți ceva servicii de promovare de cărți?
Cartea use your memory a lui Tony Buzan nu are traducere ai in romana? Si daca nu. De ce?
Buna! Are cineva cartea " Micuta balerina " de Corina Cindea? Multumesc!
ce inseamna,, desinenta"?+funda!
Hei,imi poate spune cineva ce inseamna flex, atunci cand spune "toata lumea se flexeaza" sau "ma flexez oriunde"?
Unde pot găsi opera "Metropole. Paris 1927" de Liviu Rebreanu?
Bună dimineața! Poate știe cineva unde pot sa găsesc cartea online "iubirea ca o țeapă"?
As dori sa va intreb daca materia la limba si lit. romana este la fel pentru toate profilele, adica daca sunt aceleasi opere si la filo, mate- info, stiinte. Tin sa precizez ca ma refer la simularea...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie ce trebuie sa invat pentru examenul oral la romana? Sa le scrieti pe toate.
Salut fraților... Lăsați-mi și voi câteva poezii de dragoste pentru iubi ca tot vine valentine’s day și sa nu uit sa fie scurte 4-8 versuri...mulțumesc anticipat FUNDA :*
Yee(Salut)! Ce se pune la sfarsitul propozitiei: "Imi spui si mie tema la mate, te rog frumos "?
Daca am media 9 la purtare pe primul semestru in clasa a 8 a si pe al doilea 10 ma baga in examenul final?
Trebuie sa scriu o lucrare despre limba olandeza (tot felul de detalii lingvistice). Stiti vreun site unde pot gasi carti pdf care m- ar putea ajuta? Am incercat sa caut si gasesc numa tot felul de cursuri...? (mai mult)
da careva rap batle? :)))
Bună as dori sa îi ziceți niște cărți interesante pentru băieți adolescenți
Ce carti despre lupi sau monstrii stiti? De prefera aventura dar merge si fara
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Matematica distractiva
Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!