| Frommywindowcar a întrebat:

Am inteles ca Musulmanii si Evreii fac o practica rituala pentru copii mici si adolescenti. Se numeste circumcizia. Eu stiu ca se practica in tarile de musulmani si evrei spre exemplu Kosovo, Albania, Turcia, Maroc, Algeria, Israel, Palestina etc.. Crestinii fac rar aceste chestii, mai ales in Romania nu se practica asa ceva. Dar am observat in alte tari crestine (USA) se practica. De ce nu se practica si la noi in tara?

Răspuns Câştigător
| Dovahkiinn a răspuns:

Pentru ca noi suntem crestini de fațada. Tu nu ai vazut ce popor satanist avem? Cum ne dracuim, invidiam, inselam, omoram unul pe altul? Tu nu vezi ca barbatii sunt grasi, lasi, labagii Burtosi de la 30 de ani terminati si femeile se prostitueaza in toata Europa si sunt pline de boli? Tu nu vezi ca nu ne suporta nimeni si suntem un popor hulit si blestemat? Asta nu iti da de gandit nici macar un pic ca suntem un popor blestemat? In Biblie daca ai citit Dumnezeu matura si distrugea de pe fata pamantului popoarele mizerabile. Le lasa sa fie " si cand avea nevoie de pamantul si tara lor ii dadea afara ca pe fiare si ii lasa la mana la toti salbatecii.

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dar am observat. Cum ai observat? Câți creștini din USA sunt circumscriși cu ritual religios?

| CostinAlamariu a răspuns:

Pentru ca nu suntem idioti, de aia nu se practica la noi.

| carevaescu a răspuns:

Nu e un ritual. Ei o vad ca pe o masura igienica.
Stiu un singur cuplu de romani care si-au dus baiatul sa-l circumcizeze. Ambii parinti crestini ortodoxi botezati. Pot extrapola din asta ca nu sunt singurii.
Motivul pentru care nu e o practică răspândita aici cred ca are de a face cu cultura si istoria.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Noi avem ceva mai bun decat circumcizia: botezul crestin cu apa si Duh Sfant, care iarta pacatele. Circumcizia era umbra si preinchipuire, iar botezul crestin, in numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh, este harul si adevarul.