|

Cum sa nu imi mai fie frica asa de tare de moarte si de non existenta? Voi personal cum va descurcati cu "angoasa" asta care cred ca ne afecteaza pe toti in unele momente ale vietii.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Îți pierzi viata dacă toată ziua te gândești ca ai sa mori. Când o fi o fi, aia e

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De mult timp traiesc ca si cum ar fi ultima zi.
Ce am de spus spun imediat fara sa astept si fara sa-mi pese de reactia celor din jur.
Tu esti un grasan retardat din punct de vedere mintal.
Trebuie sa accepti asta fara sa dai vina pe cineva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai mai iesit si tu afara din casa?
probabil ca nu

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trăiește precum ai muri mâine, învață precum ai trăi pe veci!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pentru că suntem la secțiunea de religie o sa încerc să-ți dau un răspuns care are implicații directe în temă.
Moartea este o certitudine care provoacă frică datorita ca oamenii sunt tentați să se teama de necunoscut. Biblia spune ca, ca creștini noi știm sigur ce se întâmplă după moarte și unde mergem. Biblia spune 1 Ioan 5:19 " știm că suntem din Dumnezeu", observați aici că nu spune "probabil", "poate", "posibil"; deci creștinul știe că este copil al lui Dumnezeu, este sigur de asta, iar în altă parte spune Biblia "dacă suntem copiii Lui suntem și moștenitori", iar în Ioan 11:25 Iisus spune:" Eu sunt învierea și viața. Cine crede în mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi." Trăim într-o societate în care datorita pacatului: țigări, alcool, droguri, pornografie, masturbar etc. oamenii trăiesc pentru o fericire trecătoare in care își pun speranța dar când văd că această fericire trece sunt deprimați și nefericiți. Când pentru cei care nu au aceasta siguranță a mântuirii, a vieții veșnice moartea este cel mai tragic eveniment, pe când pentru crestinul care îl are cu adevărat pe Iisus moartea este cel mai glorios eveniment deoarece este întâlnirea cu salvatorul tau, cu creatorul tau și cu tatăl tău.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aproape orice om are aceasta frica in el fie ca recunoaste asta sau nu, fie ca e constient sau nu de asta.
Daca vrei sa scapi de aceasta frica, incearca sa intelegi mai bine ce este aceasta moarte, unde duce ea, ce se intampla cu noi si de ce se intampla asta.
Ignorarea nu este o solutie asa cum spun multi oamenii, doar pentru ca prefera sa nu isi bata capul prea mult cu unele lucruri.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează