anonim_4396
| Anonim întreabă:

Desi nu are legatura cu tema,are legatura cu cei care posteaza la tema respectiva.
Am constatat,si de mai multe ori,ca anumite persoane,care altfel sunt foarte active,au refuzat la un moment dat sa mai dialogam,desi eu am evitat sa flosesc cuvinte "tari"cu toate ca uneori am fost provocat. Ultima situatie a aparut acum cateva ore, cand "daatuemiuliuer"a pus o intrebare in care-i considera IDIOTI pe atei.Neconvenidu-i raspunsul meu,m-a trcut imediat in randul "ignoratilor", fara a raspunde nimic.
Situatii similate am mai inregistrat de la "Diorugar","raymusic22tm","Filosoficus" si altii.
Eu consider ca toti acestea,simtindu-se incapabili de a purta un dialog la nivelul impus,au ales calea cea mai facila de a-l evita.
Intrebare:Cand considerati ca trebuie evitat dialogul, prin apelarea la "ignorare"?

26 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Apelez la aceasta functie doar in cazuri extreme. Cand cineva ma jigneste in mod repetat si nu poarta un dialog civilizat.

| MMihai a răspuns:

Ignori sau blochezi, anumiți utilizatori, cu care nu se poate dialoga.
Era Mitch,
http://www.tpu.ro/utilizator/cinq
care m-a înjurat, și pe care l-am blocat.
Era
http://www.tpu.ro/utilizator/cgki
care mi-a dat ignor, că era incapabil să dea un răspuns logic.etc.

| Anonim explică (pentru MMihai):

Apropo, "a ignora" nu este similar cu "a bloca", deci formularea administratorului nu corespunde cu efectul.Dece sa blochezi? Cred ca ignorandu-l pur si simplu poate sa fie mult mai relevant.Blocandu-l poate insemna si ca nu te simti capabil sa raspunzi.Eu m-am confruntat cu o astfel de situatie.

| Raniia a răspuns:

Adeseori remediul unor treburi neplacute este ignorarea lor.

| Inferno a răspuns:

Nu prea dau ignor la utilizatori. Nu am pe nimeni trecut la ignor.

| 4b a răspuns:

Apa mah copile, igg din prima, fara dialog nu mere; vorbesti cu omul, da cand vezi ca-ti ofera ''complimente'' e bine sa-l lasi in plata lui.
Si ignorul asta tat din inima vinelaughing numa' ca in cazuri speciale...

| Mădă0611 a răspuns:

laughing si mie mi-a dat raymusic ignore, pentru ca l-am corectat de 2 ori.

Cei fara bun simt sunt cei care merita, de fapt ar trebui banati, pe IP.

| Anonim explică (pentru Mădă0611):

Nu crezi ca este mult mai "nobil" sa-l ignori pur si simplu fara sa-l blochezi in fapt?

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai, cum a zis TeroMaui, unii iau prea in serios chestia asta, asa ca ori ataca la fiecare pas (rabdarea are limite, ii dai ignore la propriu la un moment dat), ori fac pe "victimele" (castigi argumente si iti iei ignore).

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Cred că întrucât suntem destul de diferiţi, trebuie să fim şi suficient de toleranţi cu privire la reacţiile altora. Pentru noi o întrebare sau unghiul din care este pusă, poate destul de serioasă, pe când pentru altul, poate să nu prezinte niciun interes. Eu obişnuiesc să discut cu toţi, dar să continuu a discuta cu cei ce sunt interesaţi.

anonim_4396
| Anonim explică:

Acelasi user, chiar daca m-a trecut la ignore imi lasa comentarii in care imi pune intrebari. Ma uimeste inteligenta lui.

Singura persoana la care i-am dat ignore (l-am scos recent) a fost "dimboleasca", user care mai nou si-a schimbat numele in "baubaulica". Acum observ ca a mai aparut un specimen. Sau poate e acelasi cu alt cont.

Intebarea principala e : de ce mai au astia 2 conturi active?

Cat despre intrebarea ta... cand insulta, cand devine extrem de enervant, cand da dovada clara de prostie, cand este un troll si altele de genul.

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Nu-mi imaginez ce a putut sa-ti spuna acest " baubaulica"de a reusit sa te determini sa-l blochezi in fond.Nu era mult mai corect sa-l ignori intr-adevar? Eu am constatat ca poti si sti sa eviti ce nu-ti convine, fara sa lasi aceasta impresie.

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

L-am si ignorat si acum il ignor, da m-am saturat sa-i vad comentariile si insultele (nu doar cele adresate mie ci si altor utilizatori). Dupa ce l-am trecut la utilizatori ignorati nu mi-au mai aparut comentariile lui. Acum l-am scos, a oferit un singur raspuns fara sa insulte dupa care a inceput iar cu vechiile sale obiceiuri. Oricum, la capitolul insulte, "daatuemiuliue" e superior tuturor.

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca si numele e o insulta, "dau... ateilor".

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Ca sa vezi ca pe "daatuemiuliue" l-a deranjat raspunsuri pe "limba" lui, o sa-ti redau ce l-a facut sa ma ignore cand i-am raspuns la intrebarea in care ateii erau idioti:
Ca sa-ti raspund pe scurt si in termenii "crestinesti" folositi de tine:mult mai putin idiot decat cel cre se increde orbeste, fara nicio dovada in afara unor inscrisuri dintr-o carte care, in decursul traducerii ei a suferit unele modificari, dictate de interese si politici bisericesti. Daca nu era aceasta stiinta, pe care o hulesti neintelegand-o, nu aveai cum posta aberatiile de mai sus.La voi se refera:"ferice de cei saraci cu duhul, ca a lor va fi imparatia cerurilor". Lasati-ne pe noi sa cautam fericirea pe pamant
Faptul ca m-a blocat,fara sa-mi raspunda, denota, dupa mine, ca a fost constient ca era incapabil sa-mi raspunda, chiar si cu injurii.

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Oare ce face dupa ce blocheaza toti userii care nu-i plac? Ii scoate pe toti de la "utilizatori ignorati" ca sa ii poata bloca iar? laughing

| georgescul56 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ateu prost.

| Anonim explică (pentru georgescul56):

Troll

| Anonim explică (pentru georgescul56):

Dece prost? Ca sa faci o astfel de afirmatie presupune 2 lucrur:
-sa ai argumente plauzibile;
-sa te consideri destept prin antiteza si sa crezi ca si altii te considera asa.
Pana atunci, tot ce spui sunt denigrari, care dovedesc altceva.

| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Baulica asta, badaran, badaran, dar ocupa el rankul 8? Ocupa. Bag seama ca se poate ajunge la locurile din faţă si cu astfel de maniere.

anonim_4396
| Anonim explică:

Eu nu dau ignore la nimeni!
Eu cred ca multi luati prea in serios chestiile astea de pe TPU. Ignore-ul il dai cand vrei sa eviti spamul, in rest, mi se pare o prostie totala. Cine nu este in stare sa-si sustina argumentele, inseamna ca e un porc mistret.

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Apropo de sustinerea argumentelor: de ce mistret?

| Anonim explică (pentru anonim_4396):

Sunt mai hidosi.

Răspuns utilizator avertizat
| RaduMD a răspuns:

Apelarea la funcţia "ignore" se justifică în caz de bădărănie. Din păcate, este un caz frecvent nu numai pe acest portal, dar şi pe toate forumurile, listele, blogurile nemoderate etc din România.

Dialogul se cuvine a fi evitat când întrebările puse nu sunt, de fapt, întrebări, în sensul că cel care le pune ar considera că are o nelămurire şi caută în mod sincer o clarificare, ci sunt adevărate figuri de stil. Se şi numesc "întrebări retorice" şi nu caracterizează dialogul, ci expozeul, discursul ori alte specii de monolog. Şi atunci, pentru ce să intre cineva în dialog cu cineva care vrea să monologheze?

| Anonim explică (pentru RaduMD):

Principial ai dreptate, dar numai atat.Nimeni nu te obliga sa perturbi monologul cuiva. Daca nimeni nu s-ar simti tentat sa-l intrerupa, dintr-un motiv sau alul, ar ramane pur si simplu cu postarea fara niciun raspuns.Sunt convins ca in viitor va gandi mai mult pana sa posteze.Deci dupa mine:
- daca astepti raspunsuri, trebuie sa fi pregatit si sa primesti afronturi;
-vinovat nu este numai cel care postaza intrebari aiurite ci si cei care se angreneaza in astfel de probleme.