|

Http://www.trilulilu.ro/......na-a-ramas

Aceasta o putem numii,, casa''Domnului? nu cumva lacasul sfant a lui Dumnezeu este inlauntrul nostru, nicidecum in afara noastra, cum ne indeamna ei (popii)sa credem?http://www.youtube.com/watch?v=Gs7fEMSjU_Uhttp://www.trilulilu.ro/video-cultura/imparatia-lui-dumn ezeu

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Apreciem grija pe care o porti bietilor crestini happy, dar prin acele cuvinte Scriptura intentionează doar să-i avertizeze pe evrei că Dumnezeu nu trebuie limitat la o locuinţă ridicată de mâini omeneşti. Aceasta este de trebuinţă practică pentru oamenii care trebuie să aibă şi ei un loc de rugăciune, un loc simbolic care să înalţe sentimentul spre contemplarea spiritualului şi a atotputerniciei divine.

Ce spui de cerinţa adresată în Vechiul Testament evreilor, de a construi acel colosal Templu al lui Solomon, şi nu o singură dată, ci de două ori? S-a sacrificat tot neamul evreilor pe parcursul a zeci de ani...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru milan9):

Si,,avertizarea'' aia de care spui, are vreun efect in Romania?
Sunt mai multe biserici decat scoli, sau spitale, si tot apar ca ciupercile dupa ploaie! Asta te,, scapă'' de satana ăla paros ci cu coarne?
Esti naiv!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai dreptate...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dumnezeu nu traieste in lucrari facute de noi... Totusi unii au impresia ca-L putem tine pe Dumnezeu intr-o simpla jucarie ca in videoclipul de pe youtube... Bineinteles ca nu putem numi "Casa Domnului"!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează