anonim_4396
| Anonim întreabă:

In timp ce ma rugam Domnului, un gand mi-a venit prin minte si l-am rugat pe Dumnezeu sa imi faca o legatura cu diavolul.Atunci m-am rugat si am zis " Tu! Cel ce doreste distrugerea fericirii,cel ce nu suporta pe cel diferit de tine si cauti sa amagesti si sa aduci gand rau, uitate la mine si hotaraste daca merit tot raul pe care tu mi-l doresti.Maturizeaza-te si impacate cu divinitatea si adu tu fericire alaturi de el in imparatia Lui. Ma gandesc acum. Oare care au fost gandurile diavolului? auzind aceste rugaciuni

11 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Ai grija ce gandesti,, ce ceri ca s-ar putea sa se implineasca! Nu este de glumit cu cel rau! Diavolul va primi exact ceea ce merita. Dumnezeu este drept.

| cristi202 a răspuns:

Daca chiar ai facut chestia asta (chiar si in gluma) atunci:
1) Ai facut prima greseala ca ai vrut sa ai o legatura cu Diavolul. E ca si cum ai vrea sa te intilnesti cu un criminal in serie fiind genul de om pe care el il asteapta, in locul in care el mereu ucide, si la timpul potrivit unui asemena act.
2) Un lucru stiu sigur: nu e bine sa intri la vorba cu Diavolul. Nici Isus Hristos nu a vorbit cu ei, ci doar i-a alungat.
3) Ce a gindit Diavolul? - "E un copil, nu stie prea multe, dar am motiv sa ma leg de viata sa!"
4) Rezultatul: sa nu te miri daca vei avea probleme de acum in viata. Fie vreo boala, fie accidente, fie "doar" o apasare sau tristete in suflet, fie probleme relationale cu ceilalti, sau multe alte probleme ce pot aparea. Daca vei vedea asta in viata ta, poti fi sigur ca e raspunsul Diavolului la "rugaciunea" ta.
Morala: sper ca ai inteles ca nu e bine sa te joci cu astfel de lucruri.

NOname
| NOname a răspuns:

Văd că unii chiar te-au luat în serios...
Acum nu m-aș mira ca datorită autosugestiei chiar să simți tot ceea ce ți-a spus Cristi.
Hai că sunteți amuzanți...

| doctorandus a răspuns:

Parca nici tu nu-i suporti pe homosexuali, pe motiv ca sunt altfel decat tine. Asa ca cine zice, ala e.

| alexpop1234 a răspuns:

Il instigati impotriva dvs! Cum credeti ca puteti convinge un intunecat daca el e spirit distructiv?happyVa captusiti cu vreo boala sau vreo suferinta.happy

| RAY a răspuns:

Saracul diavol il vad maine cum se spovedeste la biserica

| Narfundo a răspuns (pentru RAY):

Nu e cazu sa fi ironic.Asta e o pilda.

anonim_4396
| Anonim explică:

Probabil vei primi ceia ce doresti, daca crezi ca vei primi.de ce? fiindca la o asemenea rugaciune Duhul sfant va pleca de la tine.va veni cel chemat. poate chiar te va intreba; bun intalnisul cumetre. cematu-m-ai? iaca am venit si nu mai plec.Doamne fereste.

| Allrc24Orthodox a răspuns:

Deci in primul rand cu diavolul nu se discuta.pur si simplu. diavolul este un tolerat nu are putere sa hotarasca peste Dumnezeu. Domnul ii permite sa ispiteasca pe omanei dar retine NU PESTE PUTERILE LOR caci ar fi nedrept. Astfel Dumnezeu ii ofera omului o rasplata si mai mare caci a iesit invingator din lupta sa cu ispitele diavolului. Nu ai ce sa discuti cu diavolul. tu trebuie doar sa te rogi Domnului, sa frecventezi biserica sfanta a lui Dumnezeu, ortodoxia caci a ramas neschimbata de 2000 de ani si sa te increzi cu taota inima cu umilinta si parere de rau in Domnul Iisus Hristos caci in El avem mantuirea si diavolul nu va avea absolut niciun fel de putere asupra ta

| Anonim explică (pentru Allrc24Orthodox):

E tolerat, hai ca asta e buna. E chiar patetic din moment ce are putere de ce il toreleaza? Mai degrba nu ia putut face fata si au puterni mari ambi nu zic egale dar mari.