Am o întrebare... Dacă 3 oua sunt fierte într-un minut la temperatura de 46°, atunci 50 de oua in câte minute sunt fierte? Rog seriozitate!
Hello TPU! Am o pereche de adidasi de foarte mult timp si nu prea i- am purtat pentru ca sunt prea tari si au si talpa foarte tare ...am mai citit pe google ca- i pot baga la congelator cu o punga de ...? (mai mult)
Este bine sa mancam terci de ovaz seara? Ingreuneaza digestia sau favorizeaza? Ingrasa daca mancam seara terciul?
Stie cineva un iaurt asa mai dulce clasic? Parca asa imi amintesc ca cel de la Olymp era mai dulce, dar nu stiu daca imi amintesc bine...Dau si funda. Multumesc!
Cum se pot lipi obiectele din plastic? Am si eu o pereche de casti si am dat ceva bani pe ele si nu sunt chiar de aruncat, sunt aproape noi, iar clema in care sta casca...? (mai mult)
Am avut lipit pe o folie de policarbonat ceva și a rămas urma de lipici și am curățat cu diluant. Problema e ca s- a albit locul în care am dat și cu orice am încercat sa o curăț, se ...? (mai mult)
Buna, buna! As putea pune gel colorant alimentar in ciocolata neagra sau cu lapte pentru a o colora? Va iesi ceva?
Cum aș putea face un sandwich sau un hamburger de casă? Oare ce mi-ar trebui?
Pentru gurmanzii de pe site. Pot pune sos Worcestershire pe ouale umplute?
Voi ce modalitati de a gati carnea mai stiti (porc/vita)? Eu de obicei o fac la cuptor pentru ca nu e nevoie sa stau langa ea. Dar cum as mai putea gati- o cat sa nu dureze prea mult si nici sa ma afum...? (mai mult)
Mi- am spălat scurta in mașină de spălat cu detergent (soda ) pentru haine iar dupa ce am uscat- o mi- au apărut niste pete albe de la detergent. Cum as putea sa scap de ele rapid? Ajutați- mă...? (mai mult)
Am in bucatarie musculite, probabil de la fructe vechi. Sunt foarte mici.Sunt periculoase? Mi s- au asezat pe mancare, daca mananci mancare pe care s- au asezat poti avea probleme? Si voi cum scapati...? (mai mult)
Fructele de rambutan pot fi congelate? Cat timp as putea sa le tin la congelator?
Am dat din greșeală acetonă pe mouse, am șters-o cu un disc demachiant dar văd că se ia culoarea negru. Ce pot să fac?
Salut, mi- a scapat putina cola pe tastatura in zona sagetilor si am sters cat de repede am putut ce era pe ea. Si acum sageata din dreapta se apasa greu si se ridica greu. Ce pot face sa se miste...? (mai mult)
Ce este aia faina de porumb negelatinizata? Pun accent pe negelatinizata.
Am un sacou mai lung, am uitat cum se numeste sigur, e dintr- un material asa nu stiu. L- am spalat de atatea ori si acum s- a cam luat culoarea pe la maneci pe la cusatura si se vede urat, el e bun,...? (mai mult)
AM o pereche de adidasi si pe margine la talpa e o negreala si nu se ia. Cu ce pot indeparta?
poti face la un cuptor cu microunde daca nu am farfuria la el?
In ce magazine din Ploiesti pot gasi spray de pantofi? Ma refer la cele care se dau inauntru încălțămintei ca sa nu mai miroasa.
Ce caserole pentru mic dejun/pranz, care sa nu fie din plastic folositi? Si de unde le achizitionati? :)
Salutare prieteni si La multi ani! Vreau sa curat sertarul de detergent al masinii de spalat si nu stiu cum se face corect. Stiu ca se foloseste in special otetul si bicarbonatul de sodiu. Am facut vreo...? (mai mult)
Ma puteți ajuta cu o reteta de varza calita? Va rog. Si cu o explicate pas cu pas cum se face. Va mulțumesc!????
Acum câteva zile am fost la dentist, iar in urma unei amprente la Dinți, mi- a sărit o substanța Galbena, lipicioasa asa, ce s- a întărit imediat pe tricou. Întrebarea mea e dacă se...? (mai mult)
Mi- am blocat degetul inelar intr o sicla de ciob si nu mai pot sa il scot... Am incercat sa sparg sticla si mi- a ramas capul sticlei pe deget ca un inel si mi e ftica sa nu ma tai cand il sparg ce sa...? (mai mult)
am 12 ani si vreau sa gatesc ceva dulce si usor.Dar nu clatite sau tiramisu.Mentionez ca nu am sau praf de copt pentru ca e seara si nu ma pot duce acum la magazin. mersi
Dau funda! Am nevoie de un sfat urgent.I-am pus adidașii mamei pe sobă sa se încălzească și s-au topit o mica parte din margine.nu e ff rău dar e vizibil. Ce pot face?
Am lăsat ceva pe foc și s- au înnegrit pereții din bucătărie.Ce pot sa fac ca sa îndepărtez negreala fara sa plătesc? Că nu pot să mă angajez și zugrăveala e cam scumpă.Daca știți...? (mai mult)
Salut oare cum as putea face sa rezist pana dimineata? Gen azi e revelionu..si eu nu prea pot sta mai mult de 11
In ce secțiune găsesc păstăile de vanilie intr-un supermarket?
Știe cineva in ce supermarket găsesc sigur coji de eclere, ca sa nu le mai fac eu in casa și sa fac doar umplutura
Ce marca de mazare la borcan folositi la salata de boef?
Am un penar din material, iar din greșeală am lăsat picul fără capac și s- a pătat... pot sa îl spăl? Se va întinde pe toată suprafața penalului dacă este din material sau se va...? (mai mult)
Voi ce mâncați la micul dejun?
Astazi in jurul orei 10:10 am ajuns la McDonalds sa imi cupar un meniu sa mananc, si in timp ce imi alegeam ce voiam acolo de la aparatul ala aautomat, o blonda tot a inceput sa se uite la mine impreuna...? (mai mult)
Am facut un tort cu crema de unt si vad ca e foarte dur, e cam tare. N am mai insiropat blaturile, fiindca sunt foarte subtiri, din bezea si putina faina. Daca il scot cu ceva timp inainte din frigider...? (mai mult)
Voi cu ce vă dezinfectați telefoanele? Eu unul folosesc spirt.
Am achiziționat o mașina de spălat rufe indesit după montarea acesteia mașina fugea pe paviment (Mozaic), am încercat sa o fixez de nenumărate ori am și verificat- o de fiecare data...? (mai mult)
Trebuie sa fac o prajitura si imi trebuie smantana lichida pentru frisca. La magazinul la care am fost era smantana lichida de gatit. Oare e aceeasi sau exista una doar pentru frisca?
Daca mi-am pierdut cheia, cat ma costa sa schimb broasca de la usa?
Buna! Persoanele cu autism pot consuma orice aliment, orice fruct? Bineinteles daca se presupune ca in rest perfect sanatos, fara alergii etc.
Cate retete de paste italiene exista?
Caut o reteta de turta dulce, sa fie una incercata de voi. Sa iasa delicioase, pufoase si sa nu se intareasca foarte repede. Am facut intr- un an si aveau gust de bicarbonat, facute tot dupa...? (mai mult)
Cum desfac o rodie fara sa ma chinui prea mult? Voi ce metode folositi?
Am mancat din greseala seminte de rambuntan. Se intampla ceva, voi pati ceva?
Am iphone 7 si este de culoare mată, din cauza husei, au ramas urme pe culoare si nu mai merg luate, imi puteti recomanda cu ce as putea curata o culoare mată?
Cum aș putea spăla interiorul unor adidași din piele fără a-i băga în mașină de spălat? Adidași adidas superstar
Se poate congela toba, lebarul si caltabosul? Se intampla ceva daca le pun?
Este vreo branza specifica Americii? Adica ceva de al lor? Cum este ementaler care provine de la elvetieni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
Alin5644466 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
tonyc7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!