Carnea de porc din Profi din Romania e controlată/sanatoasa oare?
Salut. Am o pereche de pantofi chelsea negri(din piele intoarsă) care s- au zgariat si au urme albe pe ei. Cum as putea sa îi repar? Am vazut pe internet ca unele persoane foloseau o radiera de piele...? (mai mult)
Ce fel de dulceturi mai neobisnuite stiti? In afara de dulceata de ardei iute?
Ati mancat pana acum lychees? E un fruct exotic care se gasest si la noi in hipermarket. Ns vrea sa incerc si eu, insa nu stiu exact cum se mananca si ce gust are. Merita sa incerc?
De cate kg de biscuiti, cacao, unt toate alea am nevoie pentru a face undeva la 8 batoane(rude) de salam de biscuiti?
Cum se consumă fructul Physalis? In stare proaspătă sau fiert, ori preparat? Si cum este la gust?
De ce detergentul Ariel Actilift este mai ieftin decât cel normal, chiar dacă are sticla mai mare?
Semintele de la rambutan au efect narcotic?
Buna Ziua TPU! Daca puteti sa imi dati o idee cam ce as putea lua de sarbatori la niste doamne de la banca, pentru ca anul acesta m- au ajutat foarte mult cu un credit important pentru mine, un credit...? (mai mult)
Sunt student si saptamana asta am nevoie de bani, asa ca va rog sa imi recomandati ce pot gati la tigaie ( nu am oala pentru fiert ) ieftin si bun.
Idei ce sa gatesc maine duminica in afara de peste si pui(nimic ce inoata sau are pene). Multumesc anticipat pentru idei.
Sper din suflet sa ma poata ajuta cineva. Acum aproximativ un an, mi- am cumparat o pereche de papuci de la Vans, cei clasici negri si am dat 300 si ceva de lei in Suceava. Precizez ca sunt...? (mai mult)
Trebuie sa las pielea pe pui daca il fac la rotisor? (la aragaz)
La ce temperatura se spala lenjeria intima? Stiu ca se spune ca sub 60 de grade bacteriile nu mor, insa materialul nu permite asa temperaturi ridicate.
Am un colorant alimentar pe baza de apa, daca l- as amesteca cu ciocolata si as folosi- o pentru o crema, s- ar subtia prea tare din cauza colorantului sau cantitatea pusa e prea mica si nu influenteaza...? (mai mult)
Am pătat pereții cu must din struguri roşii. Cu ce aş putea să-i curăț? Menţionez că pereții au culoare galbenă. Mulțumesc
Cum pot face o crema de casa pentru a umple un tort? Ce fel de crema sa fac cu ingrediente simple si care se gasesc rapid? Nu vreau o crema din aia praf sa o fac instant, ci ceva facut in casa.
Vreau sa fac niste floricele de porumb la microunde. Stiu ca se gasesc deja acele pungi, dar nu vreau. Le voi face eu din boabele mele. Pe langa aroma de unt, ce as putea sa mai pun la floricele...? (mai mult)
Care este orezul pentru sushi, dar cel japonez care e? Adica care sunt diferentele?
Am o reteta de cheesecake. Pe langa frisca adaugata in compozitie, as vrea sa adaug si niste piure de mango...dar nu stiu cat sa adaug. Piureul acesta nu e inclus in reteta, as vrea eu sa il adaug. Am...? (mai mult)
Daca am cumparat un esspresor de cafea pot sa fac din prima cafea din prima sau sa ii pun apa sa faca rodajul?
Eu beau cafea foarte rar dar in ultimul timp am luat de la aparatele alea din supermarket- uri un fel de cafea sau capuccino care se numeste Irish. Sigur stiti despre ce vorbesc. Am cautat pe net sa vad...? (mai mult)
Cat se lasa fasolea la incoltit?
Cum fac chiftelute din hrisca?
Broccoli se poate manca si crud?
Bună, am niște haine colorate care le- am vafat din greșeală cu haine negre și au ieșit putin mai închise. Și as vrea să readuc sa zic așa culoarea lor inițială. Am citit multe pe net legat...? (mai mult)
Am incercat sa fac ceva cu orez, insa nu mi-a iesit. Acum orezul este lipicios, as putea sa fac altceva din el, bilute de orez umplute cu ceva? Ar merge?
Pot folosi smantana facuta in casa pentru a face frisca? Va iesi? Cum trebuie sa o fac?
Buna buna, gospodine! A incercat cineva din voi sa faca macarons? Le-a iesit? As vrea si eu sa incerc, insa cum fac sa fie de culori diferite?
A folosit cineva agar agar? Se poate folosi chiar la frisca? Am incercat pana acum doar cu gelatina normala.
Buna TPU. Am o intrebare urgenta, cu ce pot scoate petele de oja(neagra) de pe lenjeria de pat?
Am facut o reteta cu macaroane la cuptor. Am urmat intocmai cum arata acolo, insa macaroanele mele s- au aplatizat. Voiam sa iasa asa rotunde cum sunt, sa isi pastreze forma. Ce sa pregatesc cu macaroane,...? (mai mult)
Sunt incepator in ale bucatariei japoneze si m- am gandit sa fac onigiri. Sunt ca niste galusti, dar din orez umplute cu diferite chestii. Daca pun vita sau ton in orez, mai trebuie gatesc produsul final...? (mai mult)
Cu ce pot inlocui foitele de alge de la sushi?
Stie cineva cum pot subtia frisca facuta din smantana? Este prea densa.
De ex daca imi fac azi un ceai negru si il beau maine, el isi pierde din efect?
Cum pot sa măsor 1 ml si 3 ml? Nu am căni gradate.
Salutare. Am nevoie de un mic sfat. As vrea sa cumpar un gratar electric, am si gasit unu Tefal gc305012. E 300 lei. Si voiam sa stiu daca merita? Grataru are cam tot ce ii trebuie, dar ma gandesc...? (mai mult)
Ceaiul de fructe de pădure este unul bun?
Am nevoie de ajutor. Cu ce pot scoate petele de ulei de pe haine? Multumesc
Vinul fiert are alcool?
Salutare, am si eu o intrebare legata de incaltaminte.La unele scrie imitatie de piele, la altele material sintetic.E acelasi material sau sunt diferite?
Este normal sa ii stiu parola de la Facebook al iubitului meu? Dupa 1 an si 4 luni de relatie?
Am bagat vesta la spalat impreuna cu altele si a prins scame, cum as putea s- o repar? Nu stiu ce tip de tesatura are sau cum sa ma exprim sa intelegeti ce fel de vesta e dar nu- i vesta de muncitor ...? (mai mult)
Stiti cumva cum pot scoate o pata de fond de ten de pe perete? Peretele fiind un galben pal. Dar de pe o bluza?
Carnea de vita este cautata in restaurante? Ce tip de vita (specie) este cel mai des folosita, stie cineva?
Am si eu o intrebare:Merge sa imi intretin adidasii din piele ecologica cu crema? Si daca sunt albi imi trebuie crema alba?
Imi spuneti cum sa imi intretin incaltamintea in functie de material? Sau cum ii spal sau curat si ce material merge sa bag la masina de spalat? Eu vreau sa imi iau vreo 3-4 perechi de adidasi.
Astazi, un coleg a adus mingea la scoala pentru fotbal, iar un alt coleg a luat- o sa faca scheme cu ea. Eram in clasa, asadar m- am dus sa ii iau mingea, dar s- a dus pe langa galeata cu...? (mai mult)
Bună TPU, știe cineva cu ce pot lua aceste pete albe de pe teneși? Sunt piele întoarsă, i- am primit de la cineva și au pete albe de decolorare. Știți cu ce se ia? Va rog...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alin5644466 întreabă:
justnme04 întreabă:
Alexandru9971 întreabă:
Anisoara4 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?