Ceva de rontait cu putine calorii, va rog?
Apă de ploaie VS Apă de la rubinet/ fântână pentru plante? Care are pH mai indicat pentru plante?
Hey salut, ce ar putea sa imi faca prietena mea astazi de mancare? P.S. Ma joc pe PC si vreau sa o tin ocupata, ceva sa dureze 5/6 ore.
Buna ziua TPU, vreau sa imi spuneti cu ce ingrediente trebuie sa fac gogoși, o reteta normala scrisa de voi? Multumesc
Acum o luna mi- am cumparat tenesi vans old skool! Dupa ce s- au murdarit, i- am bagat la masina de spalat! Dupa am observat ca nu mai erau asa de negri cum erau inainte ( stiu ca suna ciudat, ...? (mai mult)
Salut, deci am luat o nuca de cocos(am scos apa de cocos din ea). Ba si m- am chinuit s- o deschid dar nu vrea nicicum. Efectiv m- am uitat la toate videourile, am dat ca handicapul in ea cu ciocan,...? (mai mult)
Vreau sa ung niste angrenaje metalice ce vor lucra sub apa cu vaselina, se dizolva vaselina sau ramane pe metal protejand-ul?
Imi poate spune cineva cate grame are o clatita cu nutella? Si cate calorii?
Centrala termica pe peleți sau pe curent electric? As dori sa stiu avantaje si dezavantaje / preț/ luna / suprafata incalzita. Daca are cineva cat consuma in medie. Multumesc!
Cum se deblocheaza cuva la masina verticala?
Slaut, cine imi spune in ce alimente folosite uzual se gasesc cele mai multe proteine. Si cand spun uzual ma refer la alimente usor de gasit si care au si un gust ok, sa nu iti vina sa vomiti de la ...? (mai mult)
Pentru albinute vegetariane. Am primit polen crud, cum sa incep sa il consum? Pot avea alergie la el?
Se poate face ciorba de perișoare fără acel borș? Mi se pare complicat de făcut. Tre lăsat la fermentat 2zile. E diferenta mare de gust cu borș sau fără?
Neata! Cafeaua fara cofeina si berea fara alcool sunt toxice?
Oare cum pot astupa o gaura in podea facuta cadou de vecinul de sub mine. Eu stau la bloc, si cadoul respectiv are vreo 4cm raza si vreo 20- 30cm adancime. Experienta mea in reparatii/constructii...? (mai mult)
Suportul cu mai multe brate pe care se ansamblează un tort de nunta, are o altă denumire?
Ce magazine vând ardei habanero uscat?
Ce sunt alea recomandate, pe care le trimite posta romana?
Cum fac cafea pentru o singura persoana? M-am consultat pe internet si mi-a iesit destul de apoasa. Cate lingurite pun? Cat trebuie sa o las pe foc?
Locuiesc în Germania și am un aragaz care mi se pare ca consuma foarte mult curent.Cand dau drumul la un ochi se învârte ceasul foarte tare. Am sa atașeze o poza cu eticheta lui sa imi ...? (mai mult)
Bună tuturor! As dori și eu sfat de la cineva care sa îmi înțeleagă situația... Eu sunt plecată in Germania cu logodnicul de un an, lucrez la o familie, fac curățenie. Acești nemți nu...? (mai mult)
Care e cel mai bun detergent pentru vase?
E bine daca speli si hainele fara pete cu detergent pentru pete?
Salut, o intrebare rapida. Cum as putea sa scot/rup ceva cusut? Am cusut o emblema pe un tricou si as vrea sa o dau jos. Niste solutii? De preferat sa nu ramana semne dar e ok daca nu exista solutii de...? (mai mult)
Cum as putea sa fac terciul de ovaz daca nu am voie lactate? E bine daca iau produse ca laptele de soia? Si in loc de iaurt ce sa pun? Sau nu trebuie neaparat iaurt? Laptele de soia si terciul sunt bune...? (mai mult)
Am mâncat nuci si m-am inverzit. Cum pot sa ma sterg? Adică cu ce pot sa ma spăl.
Am bagat blugi negri la spalat pe fata si acum au niste dungi un fel de alb. Ce pot face sa ii am negri din nou? Un prieten mi-a zis de vanish pentru rufe negre, e bun?
Hello,stiu ca e ciudat, insa eu mananc doar ingredientele de pe pizza,fara blatul in sine. Cam cate calorii are pizza cu porumb, ciuperci si cascaval, daca nu iei in considerare blatul?
Imi poate spune cineva unde gasesc Rubarba in Bucuresti?
3 4 chiftele de dovlecei îngrașă?
Cu ce spray sa dau pe gandacii verzi? Ala de muste si tantari nu ii omoara, poate doar ii mai ameteste, dar pe unii mai rezistenti nu. Vreau sa ii omoare sau macar sa ii adoarma cumva sa cada ca sa ii...? (mai mult)
Rețete rapide de deserturi și nu numai?
Un desert rapid și delicios? Sau un fel de mâncare rapid
Stiu ca e o intrebare de tot rasu dar mi- a intrat un taune sau o musca nu stiu sigur ce e in televizor. Ce pot face? De dasfacut nu am cum deoarece e in perete si nu il pot scoate. Scuze...? (mai mult)
vreau să fac și eu o petrecere mai mică cu o sticla de vodka, una de wisky, 2 de suc și 2 de vin, îmi puteți recomanda cum să le amestec pentru shot-uri? Dau funda
Am cumpărat adidași scumpi și purtându-i m-am împiedicat și s-a ros pielea albă și se vede vata, ce ar trebui să improvizez sau la atelierul de încălțăminte poate mi-l repară?
Frate stateam in pat linistit si am vazut un un paianjen de culoare asa un fel de roz inchis sau rosu a trecut pe langa mine.M- am mutat pe partea cealalat si acolo era deci m- am **** pe mine daca dormeam...? (mai mult)
Mi-am patat un tricou alb de rugina, cum o pot scoate?
Acum 2 ani mi- am cumpărat o pereche de tenişi Vans imprimati cu drapelul Americii, iar cu timpul şi- au cam pierdut culoarea... Ce aş putea face pentru a le recăpăta culoarea? Cu ce ...? (mai mult)
Bună. Aș vrea să îi fac mamei mele o surpriză, să îi fac un tort, deoarece se întoarce din străinătate, fratele meu merge să îi aducă bagajele și eu trebuie să stau acasă să o surprind,...? (mai mult)
Am nevoie de idei pentru mic dejun sănătos. Să nu includă prăjeli gen omlete, mezeluri și lactate. Vă mulțumesc!
Băi numai eu am problema că floricele la microunde nu se fac? Mereu când pun să fac floricele le bag la 3 minute si când le scot si le desfac am mai multe boabe nefăcute decât făcute. Ori e de...? (mai mult)
Cum rezisti mai mult la bautura, mai ales daca e prima data (sunt curios doar)?
Am si eu o intrebare: De ce curge apa prin talpa la statia de calcat (Breville). Vreau sa calc si cand apas pe butonul de abur iese aburul si iese si apa prin talpa.Urgent.Va multumesc.
De ce dospeste branza dupa ce o bagi in saramura? Saramura este facuta in concentratie de 20kg sare la 100 l de apa si negresit dospeste toata orice fac
Băi deci acum cum e vară, dacă e seară și las geamul deschis și lumina aprinsa mai ales în bucătărie intră drăciile alea de goange negre. Cică le zice goange de gaz, vi s- a întâmplat? ...? (mai mult)
Eu nu am mai gatit pana acum in viata mea. Nici macar cartofi prajiti. Imi puteti da niste retete simple, usor de facut? Gen paste, pilaf etc.
Am un xbox one și îl folosesc destul de des, dar după o ora/2 el e super fierbinte. Îmi spuneți va rog Cum sa răcesc xbox-ul? Trebuie sa aduc aer rece în cameră? Ca nu e praf în el!
Are cineva lampa de veghe din aceea in forma de broasca testoasa care lumineata in diferite foarme? As vrea sa sriu si eu daca o pot face sa lumineze toata noaptea. Ca a mea dupa 50 de minute se...? (mai mult)
Care sunt produsele fainoase? Ce produse contin carbohidrati? Nu am voie sa mananc produse de genul cateva luni, de aia intreb. Nu e pentru slabit.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
9PM întreabă:
politistfaraimaginatie întreabă:
?achi întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!