Este cineva care stie un loc din Buzau in care se poate monta un cort de nunta? (de preferabil, undeva in natura)
am 17 ani si 1, 71 m inaltime, cam caat o sa mai cresc si pana la ce varsta?
Cum se usuca coacazele: trebuie taiate sau le pot pune la uscat intregi?
Stau in camin si am o mare problema cu gandacii, imi puteti recomanda o solutie pentru a scapa de ei? Florile carnivore mananca si gandaci? Multumesc anticipat!
Am un frigider Arctic și in partea dreapta este o rotita și in mijlocul ei un buton și am apăsat pe acel buton iar acum frigiderul nu mai da răcoare, iar congelatorul cel mic de deasupra...? (mai mult)
Salutare! As dori sa știu cam cât costa o inlocuire/reparație display pentru o mașină de spălat Whirpool. Afișajul nu mai arata temperatura și de asemenea butoanele de sub display nu mai merg....? (mai mult)
Cum ati ajuta o persoana lenesa sa devina mai harnica?
Buna dimineata! Nu prea stiu la ce categorie sa pun intrebarea deci mna...E posibil sa pui 2kg peste noapte? Ieri acasa am mancat doar un mar mic si putina fasole(tocanita simpla). Apoi am fost la o prietena...? (mai mult)
Nu stiu ce program de spalat foloseste mama dar cred ca aproape toate hainele imi intra la spalat din a2 a spalare... Ce imi recomandati ca sa dureze cat mai multe spalari si sa ramana la dimensiunea...? (mai mult)
Mi- am cumpărat o pereche de Papuci vans old skool, i- am purtat astăzi și ma rod deasupra călcâiului doar pe piciorul stâng, celălalt este perfect, și încă o problema, papucii imi fac un...? (mai mult)
acum 2 saptamani am plantat seminte de gazon de la fin, am plantat tot sacul de 25 de kg pe 700mp cat scria pe sac, am vazut in nu in toate zonele a crescut uniform, mai exact langa zonele...? (mai mult)
Salut, am si eu o pereche de pantaloni de trening din gen din bumbac, sunt din aceia cu fermoar la glezna si cu putin tur. Ei au culoarea albastru inchis, dar dupa cateva spalari s- a cam dus din culoare....? (mai mult)
Ce alimente mari cu putine calorii stiti? Ma refer sa nu iti mai fie foame.
Bună,TPU! Mi-a curs gel albastru de la pix pe mâini. Știț cum pot sa scap mai repede de gelul de pe mâini?
Cum se curata cel mai bine mizeria de pe ghetele de fotbal. Cu ce trebui sa le spal?
Poate sa mi spuna cineva (care le- a incercat, de preferabil) cate bomboane sunt intr- o cutie de praline "witor’s portofino Italia"? Nu mai tin minte exact gramajul, dar era de aproximativ...? (mai mult)
Cum pot indeparta un abtibild de pe frigider?
Copilul meu mi- a facut o surpriza cand m- am intors de la servici facand curatenie in toata casa.A dat cu o solutie pe mobila si a ramas mobila toata usuroasa..Am incercat sa o sterg cu apa...? (mai mult)
imi puteti da un sfat cu ce pot scoate petele de cutaden de pe blugi?
Am si eu o mica problema. Astazi mi- a venit masina de spalat acasa si am decis sa o testez. Dupa ce am lasat- o sa mearga "in gol" la prima utilizare, am spus sa bag si niste haine sa o...? (mai mult)
Mi s-au zgâriat ochelarii. Cum pot sa fac sa dispară zgârietură? Fara sa schimb lentila.
Salutare. Imi puteți spune câte kg de carne ar trebui sa cumpăr pentru un grătar la care participa 15 persoane dacă pentru fiecare as dori sa pregătesc o ceafa și 2- 3 mici și cârnăciori? Mulțumesc...? (mai mult)
Hei! In primul rand, scuze pentru categorie, dar daca alegeam SFATURI CASNICE probabil ca nu vedea nimeni intrebarea ???? Maine ma duc sa cumpar fructe si alte alimente pentru a- mi face smoothie-...? (mai mult)
Pe o invitatie de nunta e obligatoriu sa fie trecut si numele nasilor?
Buna TPU. Port ochelari de vedere și săptămâna asta m-am bronzat foarte neuniform. Mi-au rămas niște dungi pe fata și se văd foarte urat, ce pot face sa se ducă bronzul?
Am cumparat de curand un hidrofor l- am amorsat, l- am instalat toate bune mergea bine.Acum nu mai merge, imi arata presiunea 0 la manometru, e posibil sa fie ars? Am incercat cu compresorul, tot, ...? (mai mult)
Poate cineva sa imi recomande cu incredere cateva retete de dulciuri pentru diabetici?
Am o capra care se cam scarpina. I-am facut evomecul repetat si tot nu s-a ameliorat problema. Este nevoie si de o imbaiere?
Intrebare, am si eu un frigider mai vechi. Si face foarte repede gheata in el si nu prea imi convine sa stau sa il dezghet foarte des pentru ca nu am unde sa las mancarea pana in dezghet. Al trebui...? (mai mult)
in scoala altfel trebuie sa facem mancare la scoala si n-am nici o idee. Poate ma ajutati voi(app sa nu trebuiasca foc)
Salut, cum sa scot pixul de pe tenisi, partea alba de jos?
Nu mai merge masina de spalat. Imi apare o eroare, am cautat si e legat de eeprom si scrie sa verific modulul, are ceva programatorul probabil.Ce ii pot face?
Daca o camasa alba se ingalbeneste de la clor, mai poate fi salvata?
ieri la ora 1:30 am facut sex in masina si am varsat din greseala putin JACK DANIELS pe scaune azi cand am plecat la sala era o pata pe scaun, cum o pot scoate? Stiu ca suna ciudat dar masina...? (mai mult)
Salut, am un motocultor ruris de 2 ani dar nu are mai mult de 10h de functionare, merge in sarcina pana se incalzeste si se opreste (2-3min max), stie cineva o solute?
Ce cantitate de apa trebuie pentru modelul WTT85, mașină semiautomata de spălat rufe? În litri, va rog!
Am facut grafiti pe sala de sport si directorul scolii m-a pus sa sterg cu diluant. Intrebarea este? Se sterge sau imi puteti spune o metoda rapida de de a sterge? Multumes!
M-am patat cu cerneala Canon black de imprimanta pe deget. Cum se sterge? Puneam cernala la imprimanta in timpul ala...
Stie cineva cum se poate îndepărta lipiciul "super glue"de pe degete a sărit din greseală pe degete în timp ce il deschideam.
Buna dragii mei. Ajutati- ma cu sfaturi va rog. Mi-a picurat superglue pe ecranul telefonului si nu am habar cu ce il pot elimina. Va mulțumesc
E normal ca dupa ce ma fac la subrat cu aparatul Veet Trimmer sa ma usture subratul?
Ce gust are pasta de humus? Descrieti putin. (repet, gustul, nu cum se gateste...)
Stau la bloc vecina de sub mine gateste nonstop. In permanenta hainele mele miros a mancare si a grasime. Va rog sa imi dati un sfat. Nu mai rezist cu acestea femeie, care nu are serviciu si toata ziua...? (mai mult)
Pentru a schimba un bec, in momentul in care întrerupătorul este închis, mai exista șanse să te electrocutezi?
Stiti de unde pot cumpara bete de inghetata de diferite marimi ca am cautat peste tot si nu am gasit.
Câți litri de apă, consumă, în medie, o mașină de spălat Whirlpool, cu programul ""spălare rapidă -30 minute""?
Salut, cum pot scoate petele albe de deodorant de pe haine?
Cum pot scoate guma de mestecat de pe un tricou? Am înțeles ca dacă îl bag la congelator trebuie sa cada sau ceva gen si nu a mers.
Care-i cel mai bun/sanatos ceai? BTW am auzit ca alea la plic nu prea is bune
Ce fel de vopsea este vopseaua de pe băncile din parc? Am citit ca exista mai multe feluri, precum lavabila, pe baza de ulei etc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
9PM întreabă:
Qazws întreabă:
MrEggHead7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?