TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
tpuuser100
în 8 Aprilie 2019 | tpuuser100 întreabă:

A comandat cineva de pe site ul vansoldschoolromania.ro? Este legit? In cat timp a venit comanda si cat a costat transportul?

0
Răspunde primul Raportează
masculul
în 8 Aprilie 2019 | masculul întreabă:

Salut, vrea tata sa îmi cumpere un atv și el e în alta tara, are card de BT, cere cardul BT CAND MI-L LIVREAZĂ sau doar datele de comanda pe formular, adică datele mele?

1
Răspunde Raportează
TheLightWolfKK
în 8 Aprilie 2019 | TheLightWolfKK întreabă:

Imi poate spune cineva de unde pot cumpara un fire tv stick 4k, generatia a doua( cu Alexa)? Pe amazon.de nu merge, incercati si voi. Daca se poate sa fie de pe un site amazon din Europa( nu vreau ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
masculul
în 8 Aprilie 2019 | masculul întreabă:

Bună TPU, am o întrebare. Am făcut o comanda pentru o husa de telefon, am plătit prin metoda card onlinie BT de la cel și plata a fost aprobată. Mi- a trimis parola pe SMS am introdus pe site...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Dilibache
în 7 Aprilie 2019 | Dilibache întreabă:

Stie cineva site uri românești cu haine gen vagabond studio?

2
Răspunde Raportează
George20123
în 7 Aprilie 2019 | George20123 întreabă:

Salut, am auzit ca nu poti plati cu cardul online daca e "card de firma", de exemplu sa cumpar un joc pe consola sau ceva de pe eMAG.Dar am vazut ca poti cumpara de la magazin, etc.Este adevarat?

1
Răspunde Raportează
MmoooTtttt
în 7 Aprilie 2019 | MmoooTtttt întreabă:

Salut, îmi puteți spune cam ce sistem de gaming ar fi mai bun, să meargă jocurile fara lag și cu care as putea face live- uri (cu diverse jocuri) dar fără sa am lag, dar sa nu fie un preț foarte...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Cristian8976
în 7 Aprilie 2019 | Cristian8976 întreabă:

Unde pot face o machetă de camion personalizată?

1
Răspunde Raportează
Andreeadeea23185
în 7 Aprilie 2019 | Andreeadeea23185 întreabă:

Tenesii converse de pe fashion Day sunt originali?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Aprilie 2019 |

Intentionez sa cumpar o pereche de adidas superstar : https://www.fashiondays.ro/p/tenisi- albi- din- piele- superstar- barbati- adidas- originals- p107077- 2/ Mi- am masurat talpa si am 26.6...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Jipa95
în 7 Aprilie 2019 | Jipa95 întreabă:

A comandat cineva un produs de pe Joom? Cum vin de obicei produsele? Prin curier, sau la posta? Pentru ca vad ca, transportul este gratuit pentru o comanda de cateva sute de lei.

2
Răspunde Raportează
Danut_Dani_1994
în 7 Aprilie 2019 | Danut_Dani_1994 întreabă:

Am primit acest parfum cadou, iar persoana ce l-a cumparat nu mai stie de unde. Imi place foarte mult si nu stiu de unde il pot cumpara, aveti idee? https://imgur.com/a/JnJ4Zjn

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Aprilie 2019 |

Deci, mi- am dat comanda de o pereche de papuci de pe net. Și la papucii respectivi nu scria dacă sunt de bărbați sau de femei. Și mi- am dat comanda de mărimea 40.5 dar e mărimea de bărbați ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonimabr23
Întrebare recomandată în 7 Aprilie 2019 | anonimabr23 întreabă:

Vreau să comand un produs din SUA si e specificat la livrare"Free shipping". Vreau sa stiu, chiar daca nu platesc costul de livrare, s- ar putea sa platesc ceva la poștă cand ridic...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Aprilie 2019 |

am o intrebare legata de vanzarea de produse din cataloage gen oriflame, avon, etc. vreau sa stiu daca tu esti obligat in vreun fel sau altul sa faci comenzi?

4
Răspunde Raportează
BunaZiuaMerio
în 6 Aprilie 2019 | BunaZiuaMerio întreabă:

Daca as comanda ceva de pe amazon 1.Cat ar dura sa imi aduca coletul? 2.La livrare voi plati in RON sau in alta bacnota? 3.Curierul va vorbi romana sau engleza? 4.Cat de sigur e sa cumperi...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dealzz
în 6 Aprilie 2019 | dealzz întreabă:

Stie cineva daca cei de la dealzz mai au reduceri tot anul? Am observat ca au desfiintat magazinul online si acum au un site de noutati si reduceri de la alte magazine.

0
Rotaru63
în 5 Aprilie 2019 | Rotaru63 întreabă:

A luat cineva panouri solare de la eMAG?

5
Răspunde Raportează
Vladcriss1
în 5 Aprilie 2019 | Vladcriss1 întreabă:

Am o întrebare, de unde se pot cumpăra produse supreme originale pentru România? Si de asemenea am mai găsit un link pe TPU spre un outlet cu preturi prea bune ca să fie adevărat din SUA, se numește...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Xenoverse
în 5 Aprilie 2019 | Xenoverse întreabă:

Acum 2 zile am comandat de la eMAG un mp4 player si azi mi- a venit comanda dar problema este ca nu am primit garantia de la el si pe site- ul celor de la eMAG scrie ca are 24 luni de garantie si...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RedNightmare
în 5 Aprilie 2019 | RedNightmare întreabă:

Vreau sa fac prima cumparatura pe joom, ați auzit vreodata de copacul Bonsai? Ei bine eu vreau să cumpăr niște semințe dar nu stiu daca asemenea plante cresc și in România, știe cineva daca cresc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
laura_2327
în 5 Aprilie 2019 | laura_2327 întreabă:

Aveti idee sa imi explicati si mie de ce la Emag aceleasi produse au preturi diferite?

3
Răspunde Raportează
Roberto22
în 5 Aprilie 2019 | Roberto22 întreabă:

as dori să stiu daca site-ul www.itmar.ro este sigur deoarece mi s-a stricat pc recent si... Decat să il repar mai bine iau altul si de aceea intreb deoarece nu vreau să iau scam.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Aprilie 2019 |

Când se baga mărimi noi pe footshop?

1
Răspunde Raportează
andrei24074444
în 4 Aprilie 2019 | andrei24074444 întreabă:

Salut, ati mai comandat vreodata de pe Elefant? A venit repede? Livreaza si in weekend? Dau funda. Mersi!

5
Răspunde Raportează
Inversio
în 4 Aprilie 2019 | Inversio întreabă:

Site-ul https://www.gangstagroup.ro este legit?

1
Răspunde Raportează
syfuletzu
în 4 Aprilie 2019 | syfuletzu întreabă:

Ce parere aveti de brandul Molo Sport? Doresc sa plasez o comanda cu plata ramburs si nu ma pot decide daca au haine originale sau nu.

1
Răspunde Raportează
MaceWindu2089
în 4 Aprilie 2019 | MaceWindu2089 întreabă:

Știți niște site-uri unde se găsesc haine cu Avengers End Game?

2
Răspunde Raportează
Mad1
în 4 Aprilie 2019 | Mad1 întreabă:

A comandat cineva bijuterii din argint de pe aliexpress? Sunt pe bune 100% argint?

1
Răspunde Raportează
Sebastian147852
în 4 Aprilie 2019 | Sebastian147852 întreabă:

Stiti ceva magazine care in Bucuresti cu haine ca ale celor de la Vagabond sau Reflectss?

0
TheLightWolfKK
în 4 Aprilie 2019 | TheLightWolfKK întreabă:

De unde pot un cumpara un fire tv stick? Ca de pe amazon.de nu ma lasa. Multumesc mult!

1
Răspunde Raportează
persoan?151515
în 4 Aprilie 2019 | persoan?151515 întreabă:

Știe cineva in cat timp apare din nou pe stoc un produs de pe h&m, daca mai apare? Mulțumesc mult.

1
Răspunde Raportează
Ionu?lalu
în 4 Aprilie 2019 | Ionu?lalu întreabă:

Bună seara. Știe cineva de unde pot cumpăra en gross haine de firma pentru un magazin?

3
Răspunde Raportează
Costa_Constantin_1988
în 4 Aprilie 2019 | Costa_Constantin_1988 întreabă:

Stie cineva unde gasesc un portofel cu sigla de la Apple pe el? Daca da lasati-mi un link de la site.

2
Răspunde Raportează
RobertoBMW
în 3 Aprilie 2019 | RobertoBMW întreabă:

Salut TPU,știe cineva un site de unde poți lua haine de firmă,fie ele fake, la prețuri mici?

1
Răspunde Raportează
Xenoverse1
în 3 Aprilie 2019 | Xenoverse1 întreabă:

Am o intrebare pentru cei care au facut comenzi eMAG, azi am facut o comanda pentru un mp4 player si vreau sa stiu in cate zile apare la mine in oras. Si mai am o intrebare, comanda vine direct la...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bondarel99
în 3 Aprilie 2019 | Bondarel99 întreabă:

La cat se deschide Jumbo Voluntari si Berceni?

2
Răspunde Raportează
AnaQ
în 3 Aprilie 2019 | AnaQ întreabă:

Mă poate ajuta cineva cu sfaturi despre ce cadou pot cumpăra patronului nostru ( este din Elveția)? As dori o listă mă lunga cu cadouri din care sa pot selecta. Menționez că este mai in vârstă...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
carlakzp
în 3 Aprilie 2019 | carlakzp întreabă:

Știe cineva unde pot să găsesc șamponul Head&Shoulders Clinically Proven Solutions în România? Este un șampon anti- mătreață foarte bun și câteva magazine din oraș le- au avut în stoc...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Perversitate
în 3 Aprilie 2019 | Perversitate întreabă:

Știe cineva de unde se poate cumpara homar deja preparat in Brasov? Locație exactă? Un pret, dacă se cunoaște?

1
Răspunde Raportează
Stefan_Cristian_1971
în 2 Aprilie 2019 | Stefan_Cristian_1971 întreabă:

stie cineva de unde pot gasi o "bratara" ca cea al lui Freddie Mercury, ca cea din concertul de pe Wembley, 85’, live AID.

1
Răspunde Raportează
Teodor1210Mihai
în 2 Aprilie 2019 | Teodor1210Mihai întreabă:

Ieri(1 aprilie) am fost sa- mi iau niste adidasi noi, cand i- am probat prima oara erau comozi dar acum observ ca sunt prea mici si ating cu degetul de la picior varful si doare si e foarte deranjant. ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
dsasfkhsdgfdkjgb45645643
în 2 Aprilie 2019 | dsasfkhsdgfdkjgb45645643 întreabă:

de unde pot cumpara haine fake (gucci, philipp plein, armani, etc) in afara de OLX? Dau funda

2
Răspunde Raportează
Denisa077893883u
în 2 Aprilie 2019 | Denisa077893883u întreabă:

Imi poate spune cineva daca e ok siteul Glami? Ca vreau sa-mi comand niste adidasi si nu stiu daca sunt originali.

2
Răspunde Raportează
Cristi1399
în 2 Aprilie 2019 | Cristi1399 întreabă:

Salut As dori sa stiu de unde as putea sa imi cumpar haine atat noi cat si SH din Bucuresti, sunt baiat, 21 de ani, inaltime 1.95 m. Cateva variante la indemana ar fi mall, targ Vitan Duminica si ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Cosmin0073
în 2 Aprilie 2019 | Cosmin0073 întreabă:

Am o problema cu siteurile de cumparaturi online + ca nici in zona mea nu prea gasesc ce am nevoie. Vreau sa cumpar niste articole sportive NBA ale echipei de baschet Chicago Bulls si chiar nu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MrAlegzandruh02
în 2 Aprilie 2019 | MrAlegzandruh02 întreabă:

Vreau sa achizitionez un ceas de pe watch4u.com,nu stiu daca e de incredere site-ul,daca are produse autentice, imi poate raspunde cineva care a mai cumparat de pe acest site?

1
Răspunde Raportează
FuturePlayerFootball
în 1 Aprilie 2019 | FuturePlayerFootball întreabă:

Vreau sa stiu daca site-ul acesta este de incredere. http://ro.abags.cn/index.php?page=1

1
Răspunde Raportează
iwantananswer
în 1 Aprilie 2019 | iwantananswer întreabă:

Salut TPU, am si eu o problema, vrau sa imi cumpar un mod, the dreamer acel mod mecanic si vreau sa il cumpar de pe site- ul oficial al producatorului www.timesvape.com dar pe mine m- a dovedit site- ...? (mai mult)

0
Lorry1999
în 1 Aprilie 2019 | Lorry1999 întreabă:

Salut, daca comand de pe eMAG, platesc cu cardul nu? O vecina si-a luat telefon si nu am inteles daca l-a cumparat cu cardul sau cash direct la curier. Funda.

1
Răspunde Raportează
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 19 ore

9PM întreabă:

Suntem în 2025 și unii din zona nu știu pur și simplu să mă întreb decât, daca lucrez! Altceva nu știu să mă întrebe! Și pe unii îi fu.e grija asta, de parcă ei mi- ar da sa mănânc sau...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă acum 22 ore

paletedestele23 întreabă:

Bună ziua! Credeți că merită făcut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai târziu? Tot aud păreri pro și contra. Am auzit și păreri cum că facultatea trebuie făcută imediat după bac, ...? (mai mult)
    12 răspunsuri
  • LuigiMangione
    trimisă acum 22 ore

LuigiMangione întreabă:

Salut, am si eu o intrebare. De ce unii doctori nu iti cer bani? Eu m- am operat acum 1 an de zile, ca am fost dupa ce m- am operat timp de 1 luna la control pe gratis, pot intelege. Insa, ...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • Bogdan80
    trimisă acum 22 ore

Bogdan80 întreabă:

Salut TPU! Daca bei mai multe energizante de o data intr-o zi,sa zicem, 10 sau 12, iti va ceda inima? Oamenii din jurul meu se omoara lent pentru ca eu sa imi pierd credinta.
    10 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.864
  • Întrebări: 3.953.316
  • Răspunsuri: 17.655.124
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Bunele maniere

Bunele maniere

Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!

Start quiz
Categorii
  • 652.024 Adolescenţi
  • 55.577 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.822 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.063 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.159 Conversaţii