Cum aflu daca un produs este original? Vreo aplicatie ceva?
Cei care ati mai avut experiente PC Garage, spuneti- mi prin ce firma de curierat isi livreaza ei produsele. Sunt serios, neseriosi, isi livreaza comenzile la timp. Si nu inteleg de ce la PC Garage...? (mai mult)
Da am cumparat o sticla de Jack Daniel's si nu are biluta aceea care opreste bautura sa curga repede din sticla, inseamna ca este contrafacuta?
Hei eram foarte curios daca stie cineva de unde pot cumpara hash brown congelate pentru a le preoara acasa. Multumesc mult :)
Cum functioneaza Schimb produs + diferenta pe OLX? Cum trebuie procedat si ce se intampla
Am comandat niste casti de pe Altex, si trebuia sa vina coletul ieri, aparent nu a venit, intrebarea mea e, curierii livreaza si azi, pe 24? sau sunt liberi?
Ați comandat vreodată de pe "nikebt.com?" E legit? Sunt de calitate produsele?
Cate zile durează livrarea unei comenzi pe care am luat-o in rate de la media galaxy? Dau funda
Pls cine ma poate ajuta? Vreau sa fac cumparaturi de pe net si nu stiu care e faza cu plata... eu nu am card deocamdată si vr sa stiu cum se procedeaza cu plata fara card, ce trebuie sa fac? Si cum ...? (mai mult)
De curand m- am gandit sa imi achizitionez un telefon in rate de pe altex, sau eMAG. Dar nu stiu care ar fi pasii care trebuiesc facuti si ce criterii trebuie sa indeplinesc sau de ce trebuie...? (mai mult)
Buna, as vrea sa imi cumpar o pereche de blugi de pe Levis, nu stiu exact cat inseamna preturile lor, deci. Cat inseamna $149? Sunt Blugii aia cu care toată lumea își pune poze. Și de unde as...? (mai mult)
Am câteva comenzi anulate pe Aliexpress. Vânzătorii îmi zic ca mi-au returnat banii, însă am verificat și nu mi-a întrat niciun ban. Ce pot face?
Buna, dacă am comandat ceva între timp și m- am răzgândit pot refuza acel colet? Intre timp am găsit ce aveam nevoie iar acea comanda greșită a rămas în curs de livrare.Pot să refuz sau trebuie...? (mai mult)
Salut Aveți idee de unde pot cumpăra așa ceva din România https://www.ageoldaccessories.com/collections/all?
Salut, a comandat cineva de pe AliExpress? Știți cum este cu transportul acela gratuit "china post registered air mail"? As vrea sa știu mai multe detalii, de unde trebuie ridicat când ajunge in ...? (mai mult)
Scuzati- mi categoria daca am ales- o gresit, dar vreau sa va intreb daca ati mai cumparat tricouri de pe www.garibald.ro si daca nu ati luat teapa. Nu de alta, dar mi se pare dubios faptul...? (mai mult)
Am făcut recent o comandă pe AliExpress. Stie cineva cum functioneaza transportul dupa ce ajunge in tara? Mi le livreaza postastul daca sunt produse ce costa foarte putin sau ajung la posta...? (mai mult)
Buna,as vrea sa trimit un colet printr-un serviciu de curierat,de exemplu Fan Courier, cine imi poate oferi mai multe detalii?
Îmi puteți spune câteva păreri despre CEL.ro, dă țeapă?
daca comand ceva de pe ebay comanda va veni acasa sau pot alege sa se livreze si la posta ca eu sa merg sa o ridic?
Salut. Știe cineva dacă la sediul fancurier în momentul când ridici produsul trebuie neaparat buletinul sau ei cer doar seria Awb a produsului?
Imi poate spune cineva de ce este asa scump un Briceag Victorinox? Are ceva extra mega wow, sau?
De unde pot sa cumpar antigen A, B si antigen pentru Rh D? Cei din laboratoarele de analize de unde le iau? Vreau in cantitati mici.
Buna, vreau sa mi cumpăr o pereche de Nike air force 1 albi de pe site ul "arman sport". Sunt reduși de la 319 lei la 254. Îmi puteți spune dacă site ul are produse originale sau fake.
Salut, exista site-uri sau magazine sau alte chestii de genul unde pot plati cu creditul de pe telefon?
Dacă îmi iau un telefon de pe eMAG pot sa îmi fac abonament? Credit, net? Acum am router și net de la digi dar in stânga sus apare telekom.
De mult tot stâng bani pentru o camera. Ideea e că nu stiu pe care sa o iau. Nu stiu daca sa iau un DSLR sau un Mirrorless, stiu ca Mirrorless e mai mult pentru începători iar DSLR ...? (mai mult)
Doresc să cumpăr un produs de pe Usmart. Cum se comandă, și dacă putem avea încredere în ei! Mulțumesc.
Salut, Am o intrebare simpla si grea in acelasi timp. Cum fac sa gasesc alt,, Comerciant,, de,, tricouri,, La un pret bun si cu livrare in aceeasi zi daca se poate :D
Cine a auzit de noul magazin din China, care da cadouri doar pentru inregistrare? https://rr.lovevova.com/NDY0NjE5OA==
Hello. Dacă anulez o comanda pe aliexpress imediat ce am plasat-o, primesc toți banii înapoi sau doar o parte din ei?
Buna, am si eu o intrebare legata de UPS in Romania. Vreau sa dau comanda din afara de la ceva si am inteles ca acea firma livreaza doar cu UPS, si nu am nicio problema cu asta. Singurul lucru...? (mai mult)
Stie careva un site de unde pot cumpara cartele Vodafone fara euro?
Buna, a mai comandat cineva haine de pe shipgratis.ro? Vreau sa imi cumpar o pereche de colanti pe acest site, problema este ca nu stiu daca sunt seriosi, adica sa imi dea teapa in caz ca nu imi este...? (mai mult)
Dacă am facut o comandă pe site-ul H&M dar nu am băgat gmail cel bun, o sa mai primesc comanda?
Îmi pot face un card visa, iar după 2 luni sa îl închid? Cat trebuie să plătesc ca sa il fac si cat trebuie să plătesc ca sa il închid?
Salut TPU! Pe ce site as putea face o personalizare de tricou dama cu poza mea (doresc sa atasez cu catelul meu) si sa o imprime 3D, genul asta de model : https://tspot.ro/tricouri- copii/3203- westie-...? (mai mult)
As vrea sa îmi cumpăr un vape dar nu știu care e mai bun, as avea de ales între - vaporesso revenge cu atomizor NRG 5ml - iJoy Diamond PD270 - vaporesso revenger x cu atomizor NRG 5 ml - vaporesso...? (mai mult)
Salut TPU Acum 3 zile am comandat niște jocuri pentru ps4 de la eMAG nu am mai comandat de la ei până acum si in optiunea urmarește comanda îmi spune că aceasta nici nu a fost predata curierului...? (mai mult)
Imi puteti spune cat costa un plic de nescafe 2 in 1 sau 3 in 1 la Penny/Carrefour? Prețul unui plic!
Vreau sa stiu si eu daca siteul strops.ro este unul bun gen haine originale, bune etc dau funda, multumesc anticipat!
Salutare.Săptămâna trecută marți am facut o comanda de la eMAG si nici in ziua de azi nu mi- a ajuns produsul. Luni am sunat la eMAG si mi- au spus că firma de curierat (sameday) are produsul in ...? (mai mult)
Săptămâna trecută marți am facut o comanda de la eMAG si nici in ziua de azi nu mi- a ajuns produsul. Luni am sunat la eMAG si mi- au spus că firma de curierat (sameday) are produsul in depozit si...? (mai mult)
Unde pot gasi adidasi Jordan in Craiova, intr-un mall sau magazin? (Fara magazinul Nike)
Unde as putea gasi o carcasa si bratara pentru ceas orient(multi year calendar daca se poate)?
Salut,am comandat și eu ceva de pe internet(Din România) prin poștă, în cap cât timp livrează poșta română?
De unde pot cumpăra huse frumoase de Huawei?
Ati comandat vreodata un telefon de pe Telefonultau.eu? Vreau sa imi comand unul si nu cred ca am mai comandat de pe acest site si vreau sa stiu cum este, cum sunt ei, daca telefonele sunt ...? (mai mult)
Salut. Imi spuneti va rog daca stiti unde ma duc in Baia Mare sa- mi ridic coletul de la sameday? Daca stau dupa ei nu ajunge veci si asa sunt 3 zile întârziere si am nevoie de ce am cumpărat....? (mai mult)
Unde pot gasi heliu pentru baloane si cat costa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
paletedestele23 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!