TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
Bratu_Mihai_1996
în 24 Ianuarie 2019 | Bratu_Mihai_1996 întreabă:

Cum aflu daca un produs este original? Vreo aplicatie ceva?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 24 Ianuarie 2019 |

Cei care ati mai avut experiente PC Garage, spuneti- mi prin ce firma de curierat isi livreaza ei produsele. Sunt serios, neseriosi, isi livreaza comenzile la timp. Si nu inteleg de ce la PC Garage...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
iwantananswer
în 24 Ianuarie 2019 | iwantananswer întreabă:

Da am cumparat o sticla de Jack Daniel's si nu are biluta aceea care opreste bautura sa curga repede din sticla, inseamna ca este contrafacuta?

6
Răspunde Raportează
Da147258369
în 24 Ianuarie 2019 | Da147258369 întreabă:

Hei eram foarte curios daca stie cineva de unde pot cumpara hash brown congelate pentru a le preoara acasa. Multumesc mult :)

2
Răspunde Raportează
saftaiiustin
în 24 Ianuarie 2019 | saftaiiustin întreabă:

Cum functioneaza Schimb produs + diferenta pe OLX? Cum trebuie procedat si ce se intampla

4
Răspunde Raportează
Kalone
în 24 Ianuarie 2019 | Kalone întreabă:

Am comandat niste casti de pe Altex, si trebuia sa vina coletul ieri, aparent nu a venit, intrebarea mea e, curierii livreaza si azi, pe 24? sau sunt liberi?

4
Răspunde Raportează
ToniiKA
în 24 Ianuarie 2019 | ToniiKA întreabă:

Ați comandat vreodată de pe "nikebt.com?" E legit? Sunt de calitate produsele?

0
Răspunde primul Raportează
Males_Cosmy_1993
în 24 Ianuarie 2019 | Males_Cosmy_1993 întreabă:

Cate zile durează livrarea unei comenzi pe care am luat-o in rate de la media galaxy? Dau funda

5
Răspunde Raportează
Gabipanait
în 24 Ianuarie 2019 | Gabipanait întreabă:

Pls cine ma poate ajuta? Vreau sa fac cumparaturi de pe net si nu stiu care e faza cu plata... eu nu am card deocamdată si vr sa stiu cum se procedeaza cu plata fara card, ce trebuie sa fac? Si cum ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Badboi
în 23 Ianuarie 2019 | Badboi întreabă:

De curand m- am gandit sa imi achizitionez un telefon in rate de pe altex, sau eMAG. Dar nu stiu care ar fi pasii care trebuiesc facuti si ce criterii trebuie sa indeplinesc sau de ce trebuie...? (mai mult)

13
Răspunde Raportează
Anonim1447799
în 23 Ianuarie 2019 | Anonim1447799 întreabă:

Buna, as vrea sa imi cumpar o pereche de blugi de pe Levis, nu stiu exact cat inseamna preturile lor, deci. Cat inseamna $149? Sunt Blugii aia cu care toată lumea își pune poze. Și de unde as...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Alina9Cornelia
în 23 Ianuarie 2019 | Alina9Cornelia întreabă:

Am câteva comenzi anulate pe Aliexpress. Vânzătorii îmi zic ca mi-au returnat banii, însă am verificat și nu mi-a întrat niciun ban. Ce pot face?

2
Răspunde Raportează
denisamitoi18
în 23 Ianuarie 2019 | denisamitoi18 întreabă:

Buna, dacă am comandat ceva între timp și m- am răzgândit pot refuza acel colet? Intre timp am găsit ce aveam nevoie iar acea comanda greșită a rămas în curs de livrare.Pot să refuz sau trebuie...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
MrSnow
în 22 Ianuarie 2019 | MrSnow întreabă:

Salut Aveți idee de unde pot cumpăra așa ceva din România https://www.ageoldaccessories.com/collections/all?

0
vasilecorneladrian12212
în 22 Ianuarie 2019 | vasilecorneladrian12212 întreabă:

Salut, a comandat cineva de pe AliExpress? Știți cum este cu transportul acela gratuit "china post registered air mail"? As vrea sa știu mai multe detalii, de unde trebuie ridicat când ajunge in ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ALEXROMANIA36
în 22 Ianuarie 2019 | ALEXROMANIA36 întreabă:

Scuzati- mi categoria daca am ales- o gresit, dar vreau sa va intreb daca ati mai cumparat tricouri de pe www.garibald.ro si daca nu ati luat teapa. Nu de alta, dar mi se pare dubios faptul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Hundeadsoldier
în 22 Ianuarie 2019 | Hundeadsoldier întreabă:

Am făcut recent o comandă pe AliExpress. Stie cineva cum functioneaza transportul dupa ce ajunge in tara? Mi le livreaza postastul daca sunt produse ce costa foarte putin sau ajung la posta...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Melania1999
în 22 Ianuarie 2019 | Melania1999 întreabă:

Buna,as vrea sa trimit un colet printr-un serviciu de curierat,de exemplu Fan Courier, cine imi poate oferi mai multe detalii?

1
Răspunde Raportează
PapyTPU
în 22 Ianuarie 2019 | PapyTPU întreabă:

Îmi puteți spune câteva păreri despre CEL.ro, dă țeapă?

5
Răspunde Raportează
devorator2
în 21 Ianuarie 2019 | devorator2 întreabă:

daca comand ceva de pe ebay comanda va veni acasa sau pot alege sa se livreze si la posta ca eu sa merg sa o ridic?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Ianuarie 2019 |

Salut. Știe cineva dacă la sediul fancurier în momentul când ridici produsul trebuie neaparat buletinul sau ei cer doar seria Awb a produsului?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 21 Ianuarie 2019 |

Imi poate spune cineva de ce este asa scump un Briceag Victorinox? Are ceva extra mega wow, sau?

10
Răspunde Raportează
Mogiojojo
în 21 Ianuarie 2019 | Mogiojojo întreabă:

De unde pot sa cumpar antigen A, B si antigen pentru Rh D? Cei din laboratoarele de analize de unde le iau? Vreau in cantitati mici.

1
Răspunde Raportează
în 21 Ianuarie 2019 | dianavlea2000 întreabă:

Buna, vreau sa mi cumpăr o pereche de Nike air force 1 albi de pe site ul "arman sport". Sunt reduși de la 319 lei la 254. Îmi puteți spune dacă site ul are produse originale sau fake.

3
Răspunde Raportează
bogdyby
în 20 Ianuarie 2019 | bogdyby întreabă:

Salut, exista site-uri sau magazine sau alte chestii de genul unde pot plati cu creditul de pe telefon?

3
Răspunde Raportează
Gabriel_Ianis_2000
în 20 Ianuarie 2019 | Gabriel_Ianis_2000 întreabă:

Dacă îmi iau un telefon de pe eMAG pot sa îmi fac abonament? Credit, net? Acum am router și net de la digi dar in stânga sus apare telekom.

1
Răspunde Raportează
JamesWatson
în 20 Ianuarie 2019 | JamesWatson întreabă:

De mult tot stâng bani pentru o camera. Ideea e că nu stiu pe care sa o iau. Nu stiu daca sa iau un DSLR sau un Mirrorless, stiu ca Mirrorless e mai mult pentru începători iar DSLR ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
ShadowLoleris
în 20 Ianuarie 2019 | ShadowLoleris întreabă:

Doresc să cumpăr un produs de pe Usmart. Cum se comandă, și dacă putem avea încredere în ei! Mulțumesc.

1
Răspunde Raportează
CipiA
în 20 Ianuarie 2019 | CipiA întreabă:

Salut, Am o intrebare simpla si grea in acelasi timp. Cum fac sa gasesc alt,, Comerciant,, de,, tricouri,, La un pret bun si cu livrare in aceeasi zi daca se poate :D

0
odeon89
în 19 Ianuarie 2019 | odeon89 întreabă:

Cine a auzit de noul magazin din China, care da cadouri doar pentru inregistrare? https://rr.lovevova.com/NDY0NjE5OA==

1
Răspunde Raportează
Alina9Cornelia
în 19 Ianuarie 2019 | Alina9Cornelia întreabă:

Hello. Dacă anulez o comanda pe aliexpress imediat ce am plasat-o, primesc toți banii înapoi sau doar o parte din ei?

1
Răspunde Raportează
iamrobb
în 19 Ianuarie 2019 | iamrobb întreabă:

Buna, am si eu o intrebare legata de UPS in Romania. Vreau sa dau comanda din afara de la ceva si am inteles ca acea firma livreaza doar cu UPS, si nu am nicio problema cu asta. Singurul lucru...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
alexsneks22
în 19 Ianuarie 2019 | alexsneks22 întreabă:

Stie careva un site de unde pot cumpara cartele Vodafone fara euro?

1
Răspunde Raportează
PrintesaGumitaa
în 19 Ianuarie 2019 | PrintesaGumitaa întreabă:

Buna, a mai comandat cineva haine de pe shipgratis.ro? Vreau sa imi cumpar o pereche de colanti pe acest site, problema este ca nu stiu daca sunt seriosi, adica sa imi dea teapa in caz ca nu imi este...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alexia_Anda_1997
în 18 Ianuarie 2019 | Alexia_Anda_1997 întreabă:

Dacă am facut o comandă pe site-ul H&M dar nu am băgat gmail cel bun, o sa mai primesc comanda?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 18 Ianuarie 2019 |

Îmi pot face un card visa, iar după 2 luni sa îl închid? Cat trebuie să plătesc ca sa il fac si cat trebuie să plătesc ca sa il închid?

1
Răspunde Raportează
MihaelaDart
în 18 Ianuarie 2019 | MihaelaDart întreabă:

Salut TPU! Pe ce site as putea face o personalizare de tricou dama cu poza mea (doresc sa atasez cu catelul meu) si sa o imprime 3D, genul asta de model : https://tspot.ro/tricouri- copii/3203- westie-...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Cucos_Casian_2000
în 18 Ianuarie 2019 | Cucos_Casian_2000 întreabă:

As vrea sa îmi cumpăr un vape dar nu știu care e mai bun, as avea de ales între - vaporesso revenge cu atomizor NRG 5ml - iJoy Diamond PD270 - vaporesso revenger x cu atomizor NRG 5 ml - vaporesso...? (mai mult)

0
NicuNicuNicu
în 18 Ianuarie 2019 | NicuNicuNicu întreabă:

Salut TPU Acum 3 zile am comandat niște jocuri pentru ps4 de la eMAG nu am mai comandat de la ei până acum si in optiunea urmarește comanda îmi spune că aceasta nici nu a fost predata curierului...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ChituAlexandru1289
în 17 Ianuarie 2019 | ChituAlexandru1289 întreabă:

Imi puteti spune cat costa un plic de nescafe 2 in 1 sau 3 in 1 la Penny/Carrefour? Prețul unui plic!

3
Răspunde Raportează
arder
în 17 Ianuarie 2019 | arder întreabă:

Vreau sa stiu si eu daca siteul strops.ro este unul bun gen haine originale, bune etc dau funda, multumesc anticipat!

0
Mariusleonte
în 17 Ianuarie 2019 | Mariusleonte întreabă:

Salutare.Săptămâna trecută marți am facut o comanda de la eMAG si nici in ziua de azi nu mi- a ajuns produsul. Luni am sunat la eMAG si mi- au spus că firma de curierat (sameday) are produsul in ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Mariusleonte
în 17 Ianuarie 2019 | Mariusleonte întreabă:

Săptămâna trecută marți am facut o comanda de la eMAG si nici in ziua de azi nu mi- a ajuns produsul. Luni am sunat la eMAG si mi- au spus că firma de curierat (sameday) are produsul in depozit si...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Gamer4Fun
în 17 Ianuarie 2019 | Gamer4Fun întreabă:

Unde pot gasi adidasi Jordan in Craiova, intr-un mall sau magazin? (Fara magazinul Nike)

2
Răspunde Raportează
hUnTERRRRRR
în 17 Ianuarie 2019 | hUnTERRRRRR întreabă:

Unde as putea gasi o carcasa si bratara pentru ceas orient(multi year calendar daca se poate)?

0
alexcelmic
în 17 Ianuarie 2019 | alexcelmic întreabă:

Salut,am comandat și eu ceva de pe internet(Din România) prin poștă, în cap cât timp livrează poșta română?

1
Răspunde Raportează
Iza21
în 16 Ianuarie 2019 | Iza21 întreabă:

De unde pot cumpăra huse frumoase de Huawei?

4
Răspunde Raportează
AestheticPerf
în 16 Ianuarie 2019 | AestheticPerf întreabă:

Ati comandat vreodata un telefon de pe Telefonultau.eu? Vreau sa imi comand unul si nu cred ca am mai comandat de pe acest site si vreau sa stiu cum este, cum sunt ei, daca telefonele sunt ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Vasi32
în 16 Ianuarie 2019 | Vasi32 întreabă:

Salut. Imi spuneti va rog daca stiti unde ma duc in Baia Mare sa- mi ridic coletul de la sameday? Daca stau dupa ei nu ajunge veci si asa sunt 3 zile întârziere si am nevoie de ce am cumpărat....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 16 Ianuarie 2019 |

Unde pot gasi heliu pentru baloane si cat costa?

3
Răspunde Raportează
  • 180
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă pe 20 Noiembrie

9PM întreabă:

Suntem n 2025 ?i unii din zona nu ?tiu pur ?i simplu s? m? ntreb dect daca lucrez! Altceva nu ?tiu s? m? ntrebe! ?i pe unii i fu.e grija asta, de parc? ei mi- ar da sa m?nnc sau ...? (mai mult)
    33 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă pe 20 Noiembrie

tonyc7 întreabă:

Ce nseamn? o flot? glovo? E o condi?ie obligatorie? Ce avantaje ?i dezavantaje ofer??
    15 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civiliza?i in societate ca romnii! Ce se ntmpl? de au ajuns romnii n halul asta? Vad adolescen?i romni prosti care njur? grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • paletedestele23
    trimisă pe 20 Noiembrie

paletedestele23 întreabă:

Bun? ziua! Crede?i c? merit? f?cut o facultate la 25- 30 de ani sau poate mai trziu? Tot aud p?reri pro ?i contra. Am auzit ?i p?reri cum c? facultatea trebuie f?cut? imediat dup? bac, ...? (mai mult)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.873
  • Întrebări: 3.953.330
  • Răspunsuri: 17.655.237
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 36 minute
Ce zici de un quiz?
Anime-uri

Anime-uri

Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!

Start quiz
Categorii
  • 652.024 Adolescenţi
  • 55.577 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.164 Conversaţii