TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Shopping

Shopping

• 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
Xtreamber
în 30 Noiembrie 2018 | Xtreamber întreabă:

Ce ziceti îmbrăcămintea și încălțămintea de pe eMAG sunt fake? Mi-aș cumpara niște haine

5
Răspunde Raportează
cosmin_3538
în 29 Noiembrie 2018 | cosmin_3538 întreabă:

Ati comandat de pe Joom? Mi-am comandat recent un obiect de proba si cam in cat timp imi ajunge? Si curierul ma va contacta inainte de a-mi aduce livrarea la domiciliu?

0
Răspunde primul Raportează
mistergiovany49
în 29 Noiembrie 2018 | mistergiovany49 întreabă:

Ce parere aveti de site-ul chinezoi JOOM si reducerile lui de 90 %? Produsele sunt super FAKE?

8
Răspunde Raportează
Xtreamber
în 29 Noiembrie 2018 | Xtreamber întreabă:

Salut TPU Puteți să-mi recomandați și mie site-uri de cumpărături online (îmbrăcăminte, încălțăminte etc.).As prefera sa fie site românesc și sa pot plăti la curier Mulțumesc

8
Răspunde Raportează
Nightl00ky
în 29 Noiembrie 2018 | Nightl00ky întreabă:

Știe cineva unde pot găsi țigări Black Devil în Oradea? Mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
Erekest
în 29 Noiembrie 2018 | Erekest întreabă:

Bunăă TPU! Facem la școală "Secret Santa" iar eu trebuie să fac cadou unui băiat! Dați-mi niște idei de cadouri până în 50 de lei! Vă rog!

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Noiembrie 2018 |

Stiti cumva daca de sarbatori firmele mari Michael Kors, D&G baga ceva reduceri sau maresc preturile? Urmaresc cateva hainute de ceva timp si as vrea sa stiu daca merita sa mai astept sau nu.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Noiembrie 2018 |

La ce magazine din mall gasesc o palarie neagra barbateasca?

2
Răspunde Raportează
AndreiCojo2
în 29 Noiembrie 2018 | AndreiCojo2 întreabă:

Ieri am ridicat un colet de la eMAG(casti+ mouse kit)si castile sunt stricate, se aud doar in partea stanga.Ce trebuie sa pun in cutie si ce trebuie sa scriu pe ea(garantie electronica). Trebuie...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
MihaelaDart
în 29 Noiembrie 2018 | MihaelaDart întreabă:

În acest an când am vizitat România, soțul meu mi- a cumpărat dintr- un magazin din Brașov (eram prin trecere) și un pix cu nume și în capăt avea pentru touch screen. Unde aș putea...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ionut7743
în 29 Noiembrie 2018 | Ionut7743 întreabă:

Salu Unde gasesc si eu in Bucuresti sa cumpar niste rondele de lemn de cam 4- 7 cm., 10 cm maxim. Am cautat dar gasesc tocmai prin Brasov si vreau sa ma duc sa le iau personal nu sa le comand sa vina...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Agent0062
în 29 Noiembrie 2018 | Agent0062 întreabă:

De unde vin comenzile de pe wish si cam cand vin mai exact. De exemplu pe data de 28 noiembrie am comandat, cand vine comanda? Nu recomandati alte site- uri sau ca e fake sau imi iau teapa, doar spuneti-...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lule
în 28 Noiembrie 2018 | Lule întreabă:

Unde pot gasi ciorapi care sa vina pana la jumatatea coapsei? Am vazut ca sunt doar pana la genunchi sau foarte putin deasupra lui si nu-mi plac

2
Răspunde Raportează
demifcm77
în 28 Noiembrie 2018 | demifcm77 întreabă:

Cum as putea sa trimit ceva dintr- un loc in altul in Pitesti? Pot apela la curieri sau ceva firme care sa ia un pachet dintr- un anumit loc, sa il duca in altul (normal pe bani), iar plata sa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Termo7
în 28 Noiembrie 2018 | Termo7 întreabă:

Buna, A cumparat cineva de pe ZAFUL? Este sigur sa comanzi de acolo si de ce calitate sunt produsele?

1
Răspunde Raportează
Constantin_Ionut_2000_ral6
în 28 Noiembrie 2018 | Constantin_Ionut_2000_ral6 întreabă:

Va salut! Am o intrebare in legatura cu platile online. Vreau sa imi fac un abonament pe un site pe care poti sa vizionezi filme, seriale. Modalitatile de plata sunt cu un card de credit/debit, acestea...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Stefan123x
în 28 Noiembrie 2018 | Stefan123x întreabă:

Stie cineva de unde pot cumpara un furtun, daca ii pot spune astfel, pentru invelirea cablurilor din spatele biroului? Sa fie destul de larg sa incape multe cabluri :)

8
Răspunde Raportează
cosmin_3538
în 28 Noiembrie 2018 | cosmin_3538 întreabă:

Ati comandat de pe Joom? Mi-am comandat recent un obiect de proba si cam in cat timp imi ajunge? Si curierul ma va contacta inainte de a-mi aduce livrarea la domiciliu?

1
Răspunde Raportează
xBlacKx
în 28 Noiembrie 2018 | xBlacKx întreabă:

Am cumparat de la CEL.RO un SSD M.2 care nu se potriveste la laptopul meu. Am incercat sa il returnez a doua zi, am completat si formularul. Raspunsul lor a fost ca nu il pot returna deoarece l- am ridicat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
iKireS
în 28 Noiembrie 2018 | iKireS întreabă:

Nu stiu daca am pus intrebare in categoria potrivita, rog un moderator sa o schimbe daca nu e ok. Stie cineva de unde pot cumpara beyblade-uri originale?

1
Răspunde Raportează
AlexZalău98
în 27 Noiembrie 2018 | AlexZalău98 întreabă:

Unde ma duc sa ridic un colet care a fost trimis prin posta romana? Platesc ramburs dar cum? Ma duc posta din comuna mea si platesc celui ce se ocupa cu posta si pot sa imi ridic coletul, am 14 ani, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
C14udiu
în 27 Noiembrie 2018 | C14udiu întreabă:

De unde pot cumpara husa pentru xiaomi redmi 5, in Botosani?

1
Răspunde Raportează
MaryCv
în 27 Noiembrie 2018 | MaryCv întreabă:

Are cineva din București sticle goale de parfum marca D&P? Cumpăr oricâte bucăți și indiferent de gramaje. Aștept mesaje de la cei interesați. Vreau seriozitate

0
Răspunde primul Raportează
DanStefan12
în 27 Noiembrie 2018 | DanStefan12 întreabă:

vreau să fac o comandă de pe aplicația Joom. Se plătește doar cu cardul sau e valabilă și metoda ramburs la primire? Mulțumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
TTSP
în 27 Noiembrie 2018 | TTSP întreabă:

Am dat ieri o comanda de la eMag, mai precis o Husa (25 lei) si 2 folii de protectie(una pentru mine si una pentru el, sa platim mai putin pentru transport). Am plasat comanda pe numarul mamei...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Dominic1234
în 27 Noiembrie 2018 | Dominic1234 întreabă:

Salut, stie cineva daca Cargus livreaza pana sambata? Am comandat luni (ieri) un display si ma intreb daca mi-l aduce pana joi. (Bucuresti - Iasi).

5
Răspunde Raportează
Fumiko
în 27 Noiembrie 2018 | Fumiko întreabă:

Vouă în cât timp va ajuns comanda de pe Wish??

1
Răspunde Raportează
Andreeauta
în 27 Noiembrie 2018 | Andreeauta întreabă:

Am dat duminica comanda de pe eMAG. Am comandat un telefon si o husa. Husa vine astazi, dar la statusul comenzii la telefon imi apare doar comanda plasata. Am incercat sa- i sun pe cei emeag...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AndreyCristian1999
în 27 Noiembrie 2018 | AndreyCristian1999 întreabă:

Am facut o comanda de un colet din tara si trebuia sa imi ajunga acasa prin prioripost dar pe site la ei imi scrie ca a fost predat la factor la posta 73 si nu acolo trebuia sa ajunga. Trebuie sa astept...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ary99999
în 27 Noiembrie 2018 | Ary99999 întreabă:

Stiti cumva daca site-ul Glami are adidasi originali? MULTUMESC! D au fanda.

2
Răspunde Raportează
Stefan123x
în 26 Noiembrie 2018 | Stefan123x întreabă:

O recomandare pentru un birou ok pe care sa incapa 2 monitoare si sa fie destul de lat? Sa nu stau prea aproape de monitor. De preferinta sa aiba un pret in limita bunului simt :)

4
Răspunde Raportează
NoTurbinaNoGood
în 26 Noiembrie 2018 | NoTurbinaNoGood întreabă:

Pentru cei ce au cumparat produse chinezesti de pe Aliexpress, Joom si altele, am niste intrebari: 1. Ce taxe ati platit? 2. Cat a durat livrarea? 3. De unde le- ati ridicat? (posta vamala sau oficiu...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Bondarel99
în 26 Noiembrie 2018 | Bondarel99 întreabă:

Daca vreau sa comand ceva de la eMAG sau de la Altex si platesc in euro ii primeste curierul? Sau daca merg intr-un magazin Altex cu euro?

20
Răspunde Raportează
Anonim34231
în 26 Noiembrie 2018 | Anonim34231 întreabă:

Refundu de pe aliexpress, in cat timp trebuie sa intre?

3
Răspunde Raportează
Fumiko
în 26 Noiembrie 2018 | Fumiko întreabă:

Vreau sa îmi pun comanda de pe wish dar nu mă prea descurc cu cardul...Am băgat numărul cardului și îmi mai cere MM YY CVC ce trebuie sa scriu acolo? Am card de la transilvania...Mulțumesc

2
Răspunde Raportează
CAPDESMENGHINA
în 26 Noiembrie 2018 | CAPDESMENGHINA întreabă:

Salut, as dori niste site uri care vand haine fake sau ceva de genul.

3
Răspunde Raportează
RB26DETT
în 25 Noiembrie 2018 | RB26DETT întreabă:

Salutari, recomandati-mi va rog site-uri de unde sa-mi pot cumpara un ceas decent pana in 200 de lei, vreau sa fie elegant, simplu, nu vreau un ceas prea incarcat.

3
Răspunde Raportează
Alex_Alex_1998_J0cd
în 25 Noiembrie 2018 | Alex_Alex_1998_J0cd întreabă:

Mă puteți lămuri și pe mine, am comandat o pereche de încălțăminte de pe internet, trebuia să vină în 24 de ore, aștept de 1 săptămâna și nu a ajuns coletul. Dacă prin minune...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
RoxanaGhost
în 25 Noiembrie 2018 | RoxanaGhost întreabă:

Unde pot gasi coroana(de regina gen) online? As vrea siteuri romanesti.Am vazut pe siteuri straine dar nu am posibilitatea de a comanda de pe acele siteuri(mi- e frica sa mi folosesc cardul, eventual ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Noiembrie 2018 |

Vreau sa-mi cumpar o pereche de cercei, dar sunt facuti din otel chirurgical. Ruginesc sau pot sa cocleasca daca intra in apa?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 25 Noiembrie 2018 |

Am dat comanda de un ceas de pe site-ul " neer.ro ", si vreau sa stiu daca e pe bune sau imi iau teapa.

4
Răspunde Raportează
ArisDi
în 25 Noiembrie 2018 | ArisDi întreabă:

Stiti site.uri cu haine mai de festival adica mai neobisnuite sau ceva care nu se gaseste oriunde? Si sa fie din Romania.

3
Răspunde Raportează
SofiaTeodorescu
în 25 Noiembrie 2018 | SofiaTeodorescu întreabă:

Salut.Vreau sa comand ceva, dar nu locuiesc la adresa din buletin.Adica daca sunt din Brasov si stau in Cluj, si ce am comandat vreau sa vina in Cluj cum fac?

6
Răspunde Raportează
Narinkaya
în 25 Noiembrie 2018 | Narinkaya întreabă:

Stie cineva de unde pot sa imi comand clout goggles de pe un site din Romania?

1
Răspunde Raportează
Mister123Jesus
în 24 Noiembrie 2018 | Mister123Jesus întreabă:

Vreau sa cumpar 2 carti de pe amazon.co.uk. Livrarea scrie ca e gratuita si pot fi livrate in Romania, doar ca tot citesc forumuri in care apare livrare standard de 7.5 lire. Oare o sa imi ceara si mie...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
xPaul001
în 24 Noiembrie 2018 | xPaul001 întreabă:

Daca dau comanda de pe AliExpress de mai multe lucruri, chestii marunte, o sa vina toate in acelasi pachet sau o sa vina pe rand?

6
Răspunde Raportează
comyne
în 24 Noiembrie 2018 | comyne întreabă:

As vrea sa stiu daca am voie sa intru in Auchan cu plase din alte magazine la mine

4
Răspunde Raportează
Ichigo
în 24 Noiembrie 2018 | Ichigo întreabă:

Nu stiu daca asa e normal sa fie, insa am zis sa cer o parere. Am nevoie sa trimit un pachet si asa am avut prima experienta cu curierii. Am dat 3 comenzi separate la Fan Curier, Urgent Cargus si ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MrsAllAmerican
în 24 Noiembrie 2018 | MrsAllAmerican întreabă:

Caut un Bibble de jucarie. Personajul ala din Barbie Fairytopia care zbura si era roz cu turcoaz. Stie cineva unde as putea gasi? Sau are cineva acasa de vanzare?

1
Răspunde Raportează
Michelle8927
în 24 Noiembrie 2018 | Michelle8927 întreabă:

am si eu o intrebare, am primit recent un laptop de la eMAG, nu am fost multumit de performante si l- am restituit a 8 a zi, numai ca problema este ca nu am mai pus si incarcatorul.Cum sa...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 192
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civiliza?i in societate ca romnii! Ce se ntmpl? de au ajuns romnii n halul asta? Vad adolescen?i romni prosti care njur? grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 16 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Am 24 ani ?i nu am avut niciodat? o iubit?. Crede?i c? o s? am cndva una sau o s? r?mn singur? Tata spune c? dect s? am o iubit? care mi m?nnc? via?a, mai bine singur.
    13 răspunsuri
  • LpFlori
    trimisă acum 11 ore

LpFlori întreabă:

Bun? ziua. Eu ?i so?ul meu, tineri fiind, am dori s? avem un venit n plus, ?i am vrea s? facem o mic? afacere sau un proiect, ceva, ?i nu ?tim de unde s? ncepem, sau ce fel de afacere/...? (mai mult)
    11 răspunsuri
  • IlyesAlina
    trimisă acum 20 ore

IlyesAlina întreabă:

Stie careva dintre voi un medic neurolog bun in Baia Mare? si care sa lucreze cu CAS.
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.887
  • Întrebări: 3.953.346
  • Răspunsuri: 17.655.361
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Urzeala Tronurilor

Urzeala Tronurilor

Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.578 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.166 Conversaţii