TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Sport

Sport

• 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
dfjdujfisjabdgfdgvtvrrrc
în 8 Mai 2022 | dfjdujfisjabdgfdgvtvrrrc întreabă:

Buna! Momentan joc la o echipa de juniori iar dupa ce termin junioratul ce se intampla? Ma pot duce cu legitimatia sa dau probe la alte echipe mari? Va rog daca stiti sa imi spuneti

1
Răspunde Raportează
ToreAnd
în 8 Mai 2022 | ToreAnd întreabă:

De ce sunt promovați carbohidrații complecși ca benefici la dieta?

3
Răspunde Raportează
Aerte
în 8 Mai 2022 | Aerte întreabă:

Exista vreo diferență între faina de ovăz și pudra din fulgi de ovăz? Par cam același lucru

3
Răspunde Raportează
Ionutmariuo13
în 8 Mai 2022 | Ionutmariuo13 întreabă:

Salut! Merita un sonar Deeper Fishfinder Start? In general ii vad o utilizare buna aratandu-mi adancimea apei si substratul pe langa pesti. Voi ce ziceti?

1
Răspunde Raportează
MotanulAlbastru
în 7 Mai 2022 | MotanulAlbastru întreabă:

Ce sporturi extreme va plac sau ați încerca?

6
Răspunde Raportează
Sorynh
în 7 Mai 2022 | Sorynh întreabă:

Cum sa am certificarea că pudra de spanac a fost obținut prin înghețare cum menționează cei de pe site?

7
Răspunde Raportează
PikaISenpaii
în 7 Mai 2022 | PikaISenpaii întreabă:

Buna! Imi puteti recomanda un bun booty workout? Sau o persoana care are un bun program pe internet? Am incercat pana acum programul lui Chloe Ting insa nu am fost prea multumita. Multumesc anticipat!

1
Răspunde Raportează
Sagrebuan
în 6 Mai 2022 | Sagrebuan întreabă:

De ce consuma culturiștii carbohidrați simpli după sala? Auzisem că intră repede în sânge și nu știu ce face glicogenului

3
Răspunde Raportează
AlbertoMadalin17
în 6 Mai 2022 | AlbertoMadalin17 întreabă:

Bună am si eu nevoie de o parere legată de cheat day in alimentatie. Eu fiind mâncător de dulciuri si Fast food de mic nu ma pot abține mereu la dulciuri așa ca m- am decis sa adaug in cheat day...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 6 Mai 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU. Eu când merg la sală beau proteine. Dar sunt uni sportivi care consuma o substanță vere și nu știu ce este îmi puteți spune

13
Răspunde Raportează
Sonia822
în 6 Mai 2022 | Sonia822 întreabă:

Ce bicicleta de oras, cu pret sub 2000 lei, rcomandati in Bucuresti? As prefera sa o ridic dintr- un showroom. E util si un link cu topuri de p net, eu gasind topuri doar pentru biciclete de muinte....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ionut12437
în 5 Mai 2022 | Ionut12437 întreabă:

Salut, TPU unde as putea vedea meciul de mma dintre tony ferguson si michael chandler?

1
Răspunde Raportează
Sandor_Barni_2000
în 5 Mai 2022 | Sandor_Barni_2000 întreabă:

Salut vreau sa cresc în masa musculara și în forță, mai mult în forță vreau puteți sa îmi dați niște sfaturi alimentația și somnul este bine. Afectează dacă mănânc dulciuri, jeleuri,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 5 Mai 2022 | UnchiulRamiz întreabă:

Cred ca City au fost prostii prostilor aseară? Sa încasezi 2 goluri în decurs de 1 minut sau două e de rasul curcilor. Real nu mai credea sa revină, alea sunt vrăjeli. Dar în finala e mâncata ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alcapone234
în 5 Mai 2022 | Alcapone234 întreabă:

Salut, creatina creste nivelul de dht, care în cazul în care ești predispus să chelești duce la căderea părului?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 4 Mai 2022 |

Hey, va rog sa-mi spuneți niste aplicații pentru îngrășarea picioarelor, dau funda.

4
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 4 Mai 2022 | UnchiulRamiz întreabă:

City sau Real joaca finala? Eu zic ca englezii, doar cu Benzema nu au șanse madrilenii. City poate chiar sa câștige trofeul zic eu.

6
Răspunde Raportează
Figgernaggot
în 4 Mai 2022 | Figgernaggot întreabă:

Stiti vreo platforma online pe care sa pot vedea meciurile de sport din Romania in 1080p? Cu sau fara bani, nu conteaza.

1
Răspunde Raportează
annna27claudia
în 4 Mai 2022 | annna27claudia întreabă:

Ma ajuti va rog cu o idee de antrenament la sala? Ar fi ok daca incep cu banda, dupa trec la bicicletă urmata de exercițiile pentru picioare si dupa mers pana acasa pe jos 30 minute?

4
Răspunde Raportează
UnchiulRamiz
în 3 Mai 2022 | UnchiulRamiz întreabă:

Are sanse Villareal sa se califice in finala UCL? 2- 0 la pauza. Ar fi o supriza uriasa zic eu, comparabila cu cea a Stelei in 86. Poate chiar chiar mai mare din istorie, dat fiind ca Liverpool poate...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
costynel2000
în 3 Mai 2022 | costynel2000 întreabă:

Salut. Va rog sa ma ajutati cu o problema. Trebuie sa alerg 2000m (2 km) in 9 minute și 45 de secunde si nu am rezistenta la alergare (nu sunt gras) daca puteti sa imi dati ceva sfaturi sau ceva legat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Steaua19861
în 3 Mai 2022 | Steaua19861 întreabă:

Care sunt sansele sa avem o sportiva precum Simona Halep in viitorul apropiat?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 3 Mai 2022 |

Salut, acum o luna si o zi cred, am fost la o sala de box cu un prieten, eu nemaipracticand acest sport pana acum, am dat ca ''ciobanul'' in sac, cu bandajele puse aiurea si manusi de box si am simtit...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Zinv
în 3 Mai 2022 | Zinv întreabă:

Salut. Am căzut cu bicicleta si s- a dus culoarea de pe ea (de pe cadru si ghidon). Aveți idee daca exista un fel de marker sau ceva de genu cu care sa pot sa pun culoarea aia pe porțiunile de pe ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AlexDSC
în 3 Mai 2022 | AlexDSC întreabă:

Salut TPU, de o luna fac sală, am început sa iau și creatină, afecteaza cu ceva dacă beau sucuri? (Fanta, Cola, etc) beau cam 2L de apă pe zi, dar simt nevoia și de o sticla de suc.

5
Răspunde Raportează
Xxjdjdjdndndnfnffnfnd
în 3 Mai 2022 | Xxjdjdjdndndnfnffnfnd întreabă:

Ce reacții adverse poți avea de la proteinele din zer?

6
Răspunde Raportează
Xxjdjdjdndndnfnffnfnd

Bună tuturor! Ce păreri aveți despre suplimente de la Body line și despre ei?(proteinele Body line pentru îngrășat)

2
Răspunde Raportează
Xxjdjdjdndndnfnffnfnd

Dacă merg la sală de 5 ori pe săptămână +suplimente și dietă în cât timp aș putea lua în greutate?(Cât aș putea luat într-o lună?)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2022 |

Salut, Ce parare aveti despre arta martiala Brazilian Jiu-Jitsu? Este un sport util pentru a invata tehnici simple de autoaparare?

2
Răspunde Raportează
Cuousaimer
în 2 Mai 2022 | Cuousaimer întreabă:

Buna ziua, exista vreo sala de sport în București sub 150 ron pe luna? Daca da, cunoașteti vreuna?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Mai 2022 |

Ce recomandati., creatina sau proteine? Sau amandoua precizez ca am 1.89 90 kg fac sala de placere gen nu altceva.,

5
Răspunde Raportează
anonimbuc21
în 1 Mai 2022 | anonimbuc21 întreabă:

Salut. Am pus un bilet la fotbal și mai am 2 meciuri, CFR FARUL 1 SOLIST SI FCSB ARGEȘ 1 SOLIST Ce spuneți? As mai pune un bilet contra, Sa pun la ambele X?

0
Răspunde primul Raportează
mdc98
în 1 Mai 2022 | mdc98 întreabă:

Buna TPU! As dori daca sunt aici persoane care au cunostinte de sport si nutritie, sa ma ajute. Am avut nevoie sa slabesc cateva kg, am reusit prin sport si alimentatie. Insa acum as dori sa pun masa...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Mai 2022 |

Cu ce avantajeaza dublele la fotbal?

4
Răspunde Raportează
Catalina457
în 1 Mai 2022 | Catalina457 întreabă:

Buna! Eu sunt o persoana sedentara. Dacă ma apuc acum sa iau suplimente pentru sala (proteina shake) automat se depunde grăsime, nu? Mai ales in zona burticii si dacă ma apuc sa lucrez doar exerciții...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
sweetys
în 30 Aprilie 2022 | sweetys întreabă:

Bună! După ani și ani, am reușit să îmi fac abonament la sala și de luni încep. În afară de echipament, ce va mai luați la voi? Câtă apă de băut, dacă faceți duș la sală ce să nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
gogutaBV
în 29 Aprilie 2022 | gogutaBV întreabă:

Buna ziua, doresc si eu o confirmare/infirmare asupra legalitatii unui site on- line: "salomonromaniaoutlet.com" Mi se pare ciudat deoarece nu are afisat nici un nume, numar de telefon sau societate. ...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
sabin89
în 29 Aprilie 2022 | sabin89 întreabă:

Ce credeţi că va face City la Madrid? Vom asista la o finală între două echipe engleze?

8
Răspunde Raportează
Swwenh
în 29 Aprilie 2022 | Swwenh întreabă:

E vreun efect benefic daca renunți la carbohidrați simpli și consumi doar complecși? Și cu ce tip de faina as putea înlocui faina de grau, care să aibă carbohidrați complecși? De obicei mâncăm...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Leopb
în 29 Aprilie 2022 | Leopb întreabă:

Știe careva din Pascani un club de basket ce accepta si copiii de 13 ani?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 28 Aprilie 2022 |

Care stiu cum ii mai bine sau mai nu stiu mai recomandat sa iau creatina inainte de sala dupa sala? Toti zic inainte si toti zic dupa si a 3 categorie mai mica zic oricand, eu am luat si dupa si inainte...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dyia67
în 28 Aprilie 2022 | Dyia67 întreabă:

Buna, sfaturi pentru creșterea feselor?

5
Răspunde Raportează
raMLesS
în 27 Aprilie 2022 | raMLesS întreabă:

Pareri despre aceste proteine? https://www.bulk.com/ro/izolat-de-proteine-de-mazare-incretita.html?view=ppc&pid=2488&gclid=EAIaIQobChMIp8bi1sS09wIVSePmCh0U9wLeEAQYByABEgJRB_D_BwE

8
Răspunde Raportează
AlexNS
în 27 Aprilie 2022 | AlexNS întreabă:

Salut! La unitbv kinetoterapie se da admitere din traseu prestabilit sau un sport anume si ce implică traseul daca este dat.Si o părere despre cum este facultatea aceasta, mulțumesc!

1
Răspunde Raportează
0RASPUNS0
în 26 Aprilie 2022 | 0RASPUNS0 întreabă:

Salut TPU, de la ce vârstă poți sa-ți faci abonament la sală de fitness?

5
Răspunde Raportează
Antonia23K
în 26 Aprilie 2022 | Antonia23K întreabă:

Poți sa slăbești 10-11 kg intr-o luna dacă ești in deficit caloric și faci multă mișcare pe jos in fiecare zi?

8
Răspunde Raportează
bmw214562
în 26 Aprilie 2022 | bmw214562 întreabă:

E bine sa fac sala la 14 ani? Adica vreau sa fac mai mult cardio dar si cu greutati eu acasa fac cu 9kg pe gantera fac 12+ rep daca stie cineva ce exercitii sa fac pentru 14 ani sa imi zica va rog am ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
alexiulian15
în 26 Aprilie 2022 | alexiulian15 întreabă:

Ce pudra proteica imi recomandati si am 17 ani si fac sala de acasa?

5
Răspunde Raportează
bojawe
în 25 Aprilie 2022 | bojawe întreabă:

Salut, cu ce echipă de fotbal să țin? Sunt pasionat de fotbal, dar în România nu am nicio echipă favorită. Deci, cu ce echipă să țin? De preferat o echipă care are galerie.

7
Răspunde Raportează
Shinesun
în 25 Aprilie 2022 | Shinesun întreabă:

Daca cei care își micșorează stomacul slăbesc brusc, de ce persoanele fără operatie nu iau exemplu și nu mănâncă mai puțin? Pare că asta -i secretul

7
Răspunde Raportează
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • IonelFlorianUrzica
    trimisă acum 16 ore

IonelFlorianUrzica întreabă:

Deci am dat vreo 2000 de lei doamnei Claudia, cea care a creat canalul în care explica mai multe ritualuri printre care și un ritual de despărțire! Credeți că se va rezolva ceva? Amicul meu a spus...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă pe 18 Noiembrie

9PM întreabă:

De ce fetele cu anxietate sunt așa de traumatizate și speriate de bombe? Și complet resemnate? Și aici am cunoscut câteva și nu au tupeu nici la telefon sa răspundă și nu au anxietate de aia gravă...? (mai mult)
    23 răspunsuri
  • MrEggHead7
    trimisă acum 20 ore

MrEggHead7 întreabă:

Bună, sunt student în anul 1 la licență. Azi am fost la medicul de familie pentru o trimitere, însă am aflat că nu- s trecut în baza de date drept asigurat. Medicul mi- a zis să merg la casa...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • anonim_4396
    trimisă acum 16 ore

anonim_4396 întreabă:

Cat timp din vacanta de vara a copiilor credeti ca un parinte neimplicat SI cu trecut violent ar trebui sa primeasca prin judecata? Ma intereseaza o cantitate de timp, nu neaparat in sens juridic, ci...? (mai mult)
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.808
  • Întrebări: 3.953.262
  • Răspunsuri: 17.654.706
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 54 minute
Ce zici de un quiz?
Viata cu Louie

Viata cu Louie

Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.575 Afaceri & Financiar
  • 22.870 Artă şi Cultură
  • 72.817 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.484 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.345 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.154 Conversaţii