anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de un sfat, am 1, 65m, 40kg, 18 ani si doresc sa fac un ciclu de steroizi scurt pe timp de 10 saptamani cu Turanabol+Sustanon+Tamox+Liv52 si desigur cu o alimentatie corecta si un antrenament pe masura si desigur dupa acesta fac si terapia post ciclu clasica dar voiam sa stiu daca pot incepe ciclul la varsta asta...si care ar fi problemele, in afara de oprirea cresterii in inaltime deoarece nu ma deranjeaza, pot incepe ciclul sau care sunt problemele?

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, steroizii ajuta la cresterea muschilor si descresterea organelor sexuale.
Tu nu stii ca, culturistii care baga in ei steroizi, au un cuc mic-mic si probleme cu erectia?

| receptorul91 a răspuns (pentru Violleta2022):

Este un ciclu foarte scurt si nu prea au atat de multe efecte adverse si cu siguranta cu terapia post ciclu se inlatura aproape toate probleme ce pot aparea si in legatura cu acei culturisti care se inndoapa cu steroizi au devenit dependenti sau au folosit cicluri lungi cu steroizi puternici, din moticul acesta unii dintre ei au problema cu micsorarea testiculului. Multumesc.

| Violleta2022 a răspuns (pentru receptorul91):

Nu are importanta ca ciclul este scurt sau lung, steroizii stau in corpul tau timp de 2 ani de zile!
Este cel mai periculos chimical pe care il poti baga in corpul tau si nu se poate face nimic, odata ce a intrat in fluxul sanguin.
Iti doresti atat de mult sa arti bine, ca nu-ti pasa daca la 18 ani devii impotent, asa-i?
Nu uita, vestea se duce repede printre prieteni si fete.
Pe langa faptul ca esti micut de statura, avand doar 50% sanse sa gasesti fete mai mici ca tine, acum iti limitezi si mai mult sansele la relatii cu ele, din lipsa functionarii jucariei.

| Crisstinayy12 a răspuns:

Poate nu te ai cantarit bine. 40 kg)

| receptorul91 a răspuns (pentru Crisstinayy12):

Nu as fi scris, si nu m.ar fi interesat asa tare subiectul daca nu stiam ce spun.

| receptorul91 a răspuns (pentru Crisstinayy12):

Daca nu cunosti nu răspunde la intrebare si nici asa...cu o propozitie care nu e afirmativa, eu am cerut sfatul celor care cunosc si inca ceva daca nu stiam ce scriu nu scriam, m-am cantarit foarte bine si rog sa nu mai imi raspundeti la intrebari daca nu cunoasteti, am o problema destul de delicata, va da.ti seama ca la mine nu e de ajuns sa spun ca sunt de tip somatic ectomorf fiind asa slab si de aceea doresc sa apelez la steroizi pentru ca am ajuns intr.un stadiu, de fapt eram intr-unul destul de urat. Am nevoie de sfatul sau parerea unui cunoscator cat de cat exact sau a unuia care a folosit.

| 1231242 a răspuns (pentru receptorul91):

Salutări!

Fă-ți cont pe culturism.ro sau getfit și întreabă acolo

| receptorul91 a răspuns (pentru 1231242):

Multumesc username1244

| Crisstinayy12 a răspuns (pentru receptorul91):

Scuze dar si eu sunt deztul de stresata din cauza greutatii pentru ca mama mea ma omoara cu zilele zicand ca sunt prea slaba cand sunt perfecta