| XaeN a întrebat:

Am inceput sa merg la sala dar nu stiu cate grupe de mase musculare trebuie sa fac pe zi.Am decis sa fac piept si biceps intr-o zi iar dupa triceps si abdomen. Daca ati putea sa imi ziceti si niste exercitii pentru aceste grupe dar atentie sunt inca in crestere si vreau sa ma mai cresc.Multumesc!

DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Daca mergi la sala, de ce nu-i zici instructorului de acolo sa-ti faca un program corespunzator pentru tine?

Tu ca incepator in primul an de sala trebuie sa pui mai mult accent pe aparate decat pe greutati libere, dupa 1 an cand nu mai esti incepator o sa faci exact invers.

| Cryshhtian a răspuns (pentru Cosmin86):

Salut! am vazut ca dai multe sfaturi. sper sa ma ajuti si pe mine daca vreibig grin dragos809 id-ul meu, te rog vreau doar sa imi dai niste indicatii pentru ca nu stiu cum sa fac, sunt multe de zis si nu vreau sa postez aici problema mea

2 răspunsuri:
| Cryshhtian a răspuns:

Salut! pai pentru inceput iti imparti antrenamentul pe 4 zile.Lucreaza grupa mare prima apoi un trapez sau abdomen in aceeasi zi, esti la inceput, apoi pieptul il lucrezi singur, intr-o zi poti face umeri iar ultima zi brate...thinking eu am generalizat putinlaughing) nu stiu daca ai inteles, daca vrei mai multe detalii add dragos809winking bafta!