| RAf1224 a întrebat:

Am nevoie de ajutor. Sunt clasa a 7a si de 7 ani mă confrunt cu o problema:în fiecare an,cam in perioada mai-iunie la scoala la ora de sport facem gimnastica. Și nu gimnastica de încălzire ci rostogolire, roata etc. Și eu nu mă pricep deloc. Pur și simplu nu pot. De fiecare data când am sport mă duc cu teama la scoala. Și Mi-e și rușine pt. Ca toți colegii pot face ăsta doar eu nu... Și nici nu vreau sa îl supăr pe profesor.si sa nu îmi spuneți sa mai încerc sa fac pentru ca nu pot! Mă pun cu capul în jos,și îmi vine sa vomit, mă doare capul. Și nu știu ce sa fac. Dati - mi un sfat va rog!

2 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Exact aceeasi problema aveam si eu. Chiar daca duceam o viata destul de activa, iar profesorul de sport era antrenorul meu de handbal, tot nu reuseam sa ma rostogolesc, nu m-a lasat in pace pana nu i-am adus o scutire medicala cum ca nu sunt apt. Asta e solutia si pentru problema ta. Daca acesta scrie ca ai o problema cu coloana vertebrala, poti face in continuare sportul, insa vei fi scutit de gimnastica.

| ashymoon a răspuns:

Sincer, de cand ma stiu, am si eu problema asta. Doar ce fac o rostogolire si deja stomacul mi se urca in gat. Am avut noroc sa am profesoare ingaduitoare sau profesori care nu dadeau note pe asa ceva. Ti-as sugera sa vorbesti cu unul din parinti, sa mergi la un doctor ceva mai specializat. Nu pare ceva grav, dar ar fi bine sa previi. Poate iti da un fel de scutire pentru genul asta de activitati sau un tratament care sa elimine simptomele.