|

Acum 3 zile, stiti ca a fost destul de cald afara si mi s-a oprit PC-ul de 2 ori, l-am curatat foarte bine de praf, coolerele, componente si i-am pus si niste pasta termoconductoare pe procesor in speranta ca nu o sa se mai stinga, aseara si azi tot mi s-a stins....Care ar putea fi problema? Alta sursa? Inainte sa il curat temperaturile erau destul de mari ( 48, 45,64,74,40,43), acum sunt mai scazute.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poate ar fi nevoie de inca un ventilator de carcasa ca sa fie o circulatie mai buna a aerului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate trebuie instalat ceva laughing sa stii apasa pe ctrl shift si esc daca ajunge toate la 100 sau ca din cauza asta poate sa se stinga pc trebuie sa ii faci si update infiecare luna zi cand iti spune sa nu fie antivirusul sa se scaneaza etc. ca din cauza asta iti mareste CPU Memoria Disc Retea sa nu fie toate la 100 din punctul de vedere daca e toate la 100 ori sa fie CPU si memoria ma rog sa stii ca toate sa fie scazute CPU memoria Retea etc.
sa fie 0 la toate 3% 10% din cauza ca iti creste ori se blocheaza ori merge incet pc ori se inchide.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Verifica daca ventilatorul cooler-ului functioneaza, vezi daca radiatorul sta fix pe procesor. daca ai procesor Intel si folosesti panarama aia de cooler stock s-ar putea sa i se fi rupt o clema de plastic cu care se prinde de placa de baza. daca asa e cumpara-i niste surubele cu piulite si scoate porcariile alea de plastic si schimba-le cu suruburi.
daca nu e asta, cumpara-ti alt cooler, nu sunt chiar foarte scumpe.
Si inca ceva, vezi in bios daca nu este turatia vent. coolerului la minim. Multa bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru serban57):

Am procesor AMD si da, folosesc coolerul stock, am o turatie de 2235...acum am 47 de grade pe placa video, Temp 1 este de 41 grade, Temp2 de 46, Temp3 de 43, HDD 44 grade si Core 18 grade

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează