| momo258 a întrebat:

Am vărsat suc de vișine pe câteva dintre tastele laptopului mai exact butonul de închidere, num lk, 8, 9, plus și minus. Am închis laptopul, am așteptat 10 minute și am șters tastele pe care s-a vărsat suc cu un bețișor de urechi cu spirt și acum tastele nu mai sunt lipicioase. Am impresia că bâzâie ceva și mi-e frică să nu fi făcut ceva grav având în vedere că laptopul este nou. Țin să spun ca laptopul este un Asus vivobook și că funcționează perfect. Ce să fac? Să merg la o cunoștință care ar putea să-mi dea jos tastatura? Este nevoie să o dea jos? (de la tastatura pare sa vină bazaitul). Dau fundița! Vreau un răspuns repedeee!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Du-te cu el la un service autorizat, lasa cunostintele. Cat de fraier poti fi sa umbli cu sucul pe langa laptop? Maica-ta stie?

| Impersonal a răspuns:

Mergi la un service, acolo stii ca ai un dram de speranta si experienta.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Tu crezi ca asa simplu dai jos tastatura la laptop? Prost obicei aveti sa mincati sau sa beti suc sau apă in preajma telewfoanelor si laptopului, ca din neatentie dai cu mina peste pahar si rastorni continutul direct in telefon sau laptop, adio nu il mai face nimeni ai bulit placa de baza daca auzi bîzîit din el, nu il mai folosii ca poti lua foc explodeaza. Pregateste te sa cumperi alt laptop cu care te rog sa faci la fel, baga l sub duș, oameni tim(piți)

| momo258 explică (pentru anonim_4396):

V am rugat sa ma ajutati daca puteti nu sa fiti rai si nesimtiti... am varsat pe masa iar continutul, mai putin de o gura de suc a cazut pe 6 taste