|

Hei TPU sunt nou am o intrebare: mai intai sunt posesori de smartwatch GT08 tip Apple watch? poate au si altii probleme. As dori un sfat pentru ca s-a spart ecranul si NU l-am folosit chiar deloc. Este nou si il mai port rar in rest il tin in cutie. Sa va spun cum sta treaba:Acum doua zile l-am pus in cutie cum trebuie nu era spart deloc. Acum peste doua zile cand am deschis cutia am gasit o crapatura de toata frumusetea. L-am luat de la iUni.ro Am garantie dar cred ca nu o accepta ....totusi el s-a spart nici nu l-am atins. nu a cazut. Ce fac? Dau FUNDA!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Asculta aici nene, este total imposibil ca ecranul sa se fi spart singur in cutie, sigur a dat cineva peste el/l-a pus la mana si l-a scapat pe jos ori alte treburi. Dispozitivele de la Apple or fi facute prost dar nici sa se sparga singure.

1 răspuns:
| explică:

Nu am zis ca e Apple watch este un fel de. Chinezarie sa zicem. probabil de la temperatura a cam stat in spatii reci si a crapat. Sa stiti ca nu a dat nimeni peste el :/ ziceam daca era ceva si il tin pe raftul de jos aproape de podea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează