| Negoita_Florin_1996 a întrebat:

Salut,am cumparat zilele trecute un cablu VGA de la un magazin si cand l-am conectat la monitor am observat ca nu imi recunoaste monitorul automat nici rezolutia care mi-ar trebui, acum imi setez rezolutia cu ajutorul "amd catalyst install manager" dar se simte diferenta de FPS la jocuri..si as dori sa stiu ce fel de cablu ar fi bun pentru a-mi recunoaste monitorul? Multumesc

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
Bula
| Bula a răspuns:

Am impresia ca ai cumparat cel mai ieftin cablu din magazin. happy
Sunt doua tipuri de cablu: mono- si bi-directionale. Cablul tau, daca este mono-directional, atunci functioneaza corect si complet doar intr-un singur sens.
Incearca sa inversezi cele doua capete ale cablului, ar trebui sa functioneze.
- Daca nu functioneaza nici cu cablul intors, atunci incearca cu un alt cablu (imprumutat de la cineva cui ii functioneaza).
- Daca functioneaza cu alt cablu, atunci cablul cumparat de tine e defect, du-l inapoi la vanzator sa-l schimbe (inclusiv ambalajul si bonul de casa)
- Daca nu functioneaza nici cu alt cablu, atunci ai problema ori cu placa video/driver, ori cu monitorul. In acest caz trebuie sa-ti incerci monitorul pe alt calculator sau calculatorul cu alt monitor pentru a identifica si localiza cauza problemei.

2 răspunsuri:
| Tombok a răspuns:

Un HDMI are si sunet si imagine

| Bula a răspuns (pentru Tombok):

Adevarat, dar nu e compatibil cu VGA tongue