Întrebare recomandată | EduardTR a întrebat:

Am o problema care ma enerveaza grav! De o saptamana Chrome-ul imi deschide pagini nedorite automat.Am incercat toate setarile de la pagini, l-am dezinstalat dar tot nu-mi dispar paginile...Ma poate ajuta cineva?

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Inseamna ca ai in sistem un program care se infiltreaza fara stire in browser-ele pe care le folosesti, indiferent daca le dai afara si le pui inapoi. Posibil sa il gasesti in lista de softuri instalate pe pc-ul / laptopul tau.
Sfatul meu e sa dai o scanare totala cu un antivirus bun pentru depistarea virusilor si sa instalezi utilitare anti-reclama, care te scapa de publicitatea agresiva.
https://chrome.google.com/......phjbkeiagm

| EduardTR explică (pentru dannyel86):

Da dar ce pot face sa nu mi mai deschida nici el pagini? Pe mine ma intereseaza sa dispara...

4 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Sterge complet Chrome, sau reinstaleaza sau scaneaza cu HitmanPro si se rezolva.

| Simpatik a răspuns:

Cum nu merge niciun sfat, fa in felul urmator
Dezinstaleaza Chromul
Descarca un antivivirus free gen avira doar de pe pagina producatorului
Descarca hitman/pro da o scanare cu hitman apoi cu antivirusul (scanare completa)
Descarca malwarebytes de pe siteul producatorului apoi intra in SAFE mode si scaneaza din safe mode (Ca sa intri in safe mode RUN apoi scrii msconfig click pe casuta de sus unde scrie Boot apoi clic in patratul safe boot ...nu uita sa faci operatiunea inversa cand revii din safe mode ca sa intri normal pe PC)
Din modul Safe mode scanezi cu malwarebytes
Dupa ce ai scanat si acesta a sters trojani, spyware etc ce gaseste logheaza-te din nou pe pc in modul normal si descarca chrom sau mozilla (orice browser doresti) si intra si descarca versiunea portabila a lui super-anty-spayaware (https://www.superantispyware.com/) da o scanare completa cu acesta, acesta iti sterge garantat toate cookies, toate fisierele spyware, toate toolurile instalate de o terta parte.
Pe viitor invata sa folosesti extensii ale browserului care nu permit ca anumite siteuri sa te urmareasca sau sa-ti instaleze tot felul de prostii in browser sau prin intermediul acestia. Mare atentie de asemenea la ceea ce descarci de pe net.

| EduardTR explică:

Nu merge nici un sfat pe care l-am citit dar totusi mersi!