|

Salut TPU!

Am si eu o intrebare. Vreau sa invat CSS (HTML stiu deja), dupa urmatorul plan:

- invat CSS 2 ore pe zi timp de 30 de zile

Tin cont ca acest plan a fost gandit de mine. Credeti ca daca fac cum am scris mai sus, acest plan o sa dea rezultate? Stiu ca nu pot sa invat CSS intr-o luna. Tinta mea este de a face site-uri web si mobile fara nici o problema, in ceea ce priveste CSS-ul. Cu HTML nu am probleme. Va rog sa imi raspundeti la intrebare. Daca stiti si un site (sau mai multe) de unde as putea sa invat CSS, sunt bine venite.Multumesc Anticipat!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut. Nu stiu daca e nevoie de un program, in locul tau as sta cat mai mult timp sa invat, fara sa imi stabilesc vreo limita, tocmai pentru a nu imi pierde concentrarea. Si daca nu ai unde sa vezi ce poti face, poate te ajuta https://www.w3schools.com/css/tryit.asp?filename=trycss_default.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Css nu trebuie sa-l inveti pe derost. Foloseste un editor gen topstyle lite si ai acolo niste coduri. Mai bine invata php si lucrul cu baze de date, cate 2 ore pe zi. Css si Html sunt mai mult de design, pentru site-uri statice. Nu trebuie sa stii coduri pe derost, ci sa stii sa le folosesti. Ai uitat ceva, te uiti repede pe laptop si iti amintesti. Important e sa prinzi ideea, nu memorarea lor ca la ora de istorie. Css nu prea ai ce sa studiezi. Cand faci un cod folosesti de regula un editor, nu bati tu codul din taste. In general codurile css de la un site se pot adapta pe site-ul nou fara prea multe batai de cap. Parerea mea e ca in cateva ore te prinzi cum sta treaba.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează