|

Știu că o să sune amuzant, dar am o problemă... De câteva zile nu pot da like-uri pe Facebook, scrie "Momentan nu ai permisiunea de a efectua această acțiune". De la ce ar putea fi și aș putea face ceva să remediez asta?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna Geanina,

Nu poti sa o remediezi in acest moment. Facebook, ca si orice alta retea de socializare, are restrictiile sale si se limiteaza la cateva chestii pentru a preveni spam-ul sau abuzurile.

Oricum, te asigur ca este ceva temporar, iar avertismentele difera: de la 24h la maximum o saptamana.

Incearca sa nu mai dai momentan like-uri, ca sa mediezi problema treptat. Daca nu reusesti sau nu doresti sa mai astepti, trimite un ticket de asistenta tehnica catre Facebook in care sa descrii problema.

Inca ceva! Ceva foarte imporant! Verifica aplicatiile 3rd party (din setari). Daca nu esti sigur ce cauzeaza aceasta problema, iti recomand sa revoci accesul catre toate aplicatiile respective.
Daca nu stii unde sunt aceste aplicatii, te astept sa revii cu un
raspuns tot aici, unde te voi ghida.

Mult succes! happy

| explică (pentru theacaciastrain):

Vreau mai multe detalii, cum să fac mai exact

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ion_Geanina_1999):

Uite, ți-am lăsat un link mai jos cu câteva instrucțiuni pentru revocarea accesului aplicațiilor la contul tău de Facebook.

De ce e necesar sa faci acest lucru? Cel mai probabil, a fost identificată o activitate suspicioasa pe contul tău, respectiv numărul abuziv de like-uri la diverse postări. Facebook limitează temporar (pe diverse perioade de timp - acestea variază de la o zi la o săptămâna sau chiar mai mult) aceste conturi pentru a preveni abuzurile insistente ale clientului.
Aceasta activitate suspicioasa poate fi provocată de o aplicație terță, care permite sa distribuie postări publice pe peretele tău sau sa dea like-uri/comentarii.

Ce se va întâmpla după ce vei finaliza acest procedeu de revocare a permisiilor către aplicații nerecunoscute?
Revoca accesul doar la aplicațiile nerecunoscute (spre exemplu, developeri nerecunoscuți). Nu revoca permisiunile la aplicații care folosesc la conectarea 3rd party (exemplu: Instagram, WeHeartIT etc)
Aceste acțiuni vor preveni autentificării frauduloase pe contul tău de Facebook și vor ameliora problema in cauza. Însă cu timpul. Mi se pare ca ați primit suspendare temporara timp de 7 zile.

1. Conectează-te pe Facebook
2. Accesează pagina Setări / Account Settings
3. Click pe Aplicații / Apps din meniul afișat
4. Revocă permisiile aplicațiilor necunoscute

https://www.cnet.com/how-to/how-to-revoke-facebook-app-permissions/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru theacaciastrain):

Gata! Singura aplicație suspectă era Huwi. Mai trebuie să fac ceva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ion_Geanina_1999):

Te informez ca aplicația Huwi nu este mai mult decât un AutoLiker. Deci din cauza acestei aplicații contul ți-a fost suspendat temporar.

Dacă ai revocat accesul permanent la aceasta aplicație, atunci contului tău i se vor restabili accesele in cel mai scurt timp. Keep in touch și ai grija cărei aplicații ii mai oferi acces.

Funda?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru theacaciastrain):

Mulțumesc de ajutor!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ion_Geanina_1999):

Plăcerea e de partea mea! Mult succes! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri: