anonim_4396
| Anonim întreabă:

TPUUUU! Ajutati-ma! nu imi mai apare scrisul la messenger. E a doua oara, prima data am reinstalat programul, acum cand am vrut sa reinstalez messengerul, mi-a zis ca nu gaseste yimage. dll, l-am downloadat pe ala de pe un site, si cand am dat la run aceeasi chestie, ca nu gaseste. Ce sa fac? nu vreau sa reinstalez programul. Daca cineva imi da o solutie buna care sa mearga, il voi recomanda ca sa fie utilizatorul anului, dau funda, vot plzzzz.Plz ajutati-ma!

10 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Daca nu vezi scrisul pe mess fa asa Se deschide in stanga jos la start run-ul in care se va scrie regedit apoi se da enter, se va afisa o fereastra de editare a registrilor din windows ( foarte mare atentie aici ) vei parcurge intocmai acesti pasi, se da click pe HKEY_CURRENT_USER, dupa care Software, dupa care Microsoft, dupa care Windows, dupa care CurrentVersion, dupa care Internet Settings, dupa care se va sterge folderul Zones cu click dreapta pe el si delete Se inchide regedit si redeskideti yahoo messengerul...si apropo instaleaza-ti antivirus bun.MASS"

| jabiilord a răspuns:

Eu am facut un mic programel ca sa nu isi mai bata toti capul cu registri, comand prompt sau alte bazaconii de IT (special pentru cei atehnici).

Programul l-am denumit "Yahoo text repair" si poate fi descarcat de aici: http://www.tutorialepc.ro/......utie.html.

Pentru cei cu windows 7 si cu UAC-ul (user account control) activat programul trebuie rulat cu drepturi de administrator.

| AndreyStyle007 a răspuns:

Iti recomand sa iti reinstalezi windows-ul ca acolo este buba nu e de la mess

| XeBlue a răspuns:

Pai fisierul yimage. dll trebuie neaparat pus acolo unde e si installerul de la mess! Sper ca te-am ajutat.

anonim_4396
| Anonim explică:

Descarca si ruleaza Dr. Web Curelt in safe mode! (nu te lega de program (mess)degeaba)

anonim_4396
| Anonim explică:

Normal ca pentru tine pare stupid ...si pentru mine este la fel!
recapitulare:ca sa iti reinstalezi messul iti ia 20 de minute! si ca sa faci ce ti-am spus eu iti ea cam 4 ore si asta fara sa mai folosesti si vreun utilitar de curatare registri si alte resturi din pc! Cel mai bine ar fi sa nu fi...virusata. Daca esti inseamna ca te chinui degeaba si la 2 zile maxim trebuie sa reinstalezi messul! Ti-am zis sa descarci Dr. Web Curelt ca sa scapi de eventualii virusi si apoi sa stai linistita! Daca nu gasesti yimage. dll inseamna ca ai avut o descarcare incompleta de pe net si trebuie sa faci o reinstalare! foloseste un utilitar de stergere al programelor de ex asta http://romania-inedit.3xforum.ro/......l_updated/ e foarte bun si sterge toate urmele a unui program.Asa iti instalezi pe curat noul program messenger 11 de aici http://en.softonic.com/s/yahoo-messenger-11. daca ai nelamuriri poti sa intrebi!

anonim_4396
| Anonim explică:

Tot eu sunt(anonimul)mai e ceva ...in situatia cand nu vrei sa renunti nici in ruptul capului la messul care il ai urmeaza pasii astia.
1 Asigura-te ca ai iesit din Yahoo Messenger si ca la-i inchis
2 click pe Start
3 click pe Run
4 in Run scrii: regsvr32 jscript. dll
5 apasa ok
6 va aparea o fereastra de confirmare cum ca jscript. dll a fost restaurat cu succes si dai ok
7 repeti pasii 2 si 3 iar la pasul 4 de data asta vei scrie: regsvr32 vbscript. dll si procedezi ca la pasul 6
sper sa remediezi problema!

anonim_4396
| Anonim explică:

Sa nu uiti sa-i dai un restart la pc dupa toate astea!

| robygrasu1 a răspuns:

Nelule mersi mult frate esti un geniu

| Ciprian07 a răspuns:

NeluL esti genial omule, mersi mult