|

Am un smartphone si la scoala am intrat un pic pe tv, iar apoi am dat ca de obicei"golire aplicatii". Peste 5 ore ma suna de la Vodafone ca am o factura de 200 euro(12 milioane in final)! Am zis ca e o gluma foarte proasta! Am dat la *123# si imi arata ca dupa 3 ore de la intrarea pe tv mai aveam 250 mb si cum in 2 ore s-au facut 200 euro? Ma puteti ajuta cu ceva? Am trimis o sesizare (poate a fost e eroare)... Daca nu as plati factura(ca nu mai pot suna-mi-a inchis pur si simplu datele de internet si minutele), dar tot platesc abonamentul, ma pot da in judecata si sa imi ceara inca o despagubire? Sa imi spuna cei care au mai patit acest lucru si nu numai.Sunt disperat crying

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu stiu daca te pot da in judecata, trebuie sa intrebi un avocat(daca cunosti) sauhttp://www.licitatiijuridice.ro/ aici, pe gratis:D

stiu cum e sa patesti asa ceva, odata am platit 3 milioane din cauza ca am uitat sa inchid app.stii ce? poate s-a apasat cand nu erai atent si sa consumat tot(am patit:((), dar n-are cum 200 euro, parerea mea.
Trebuie sa vb cu ei, suni la informatii Vodafone la Bucuresti, si daca nu se lamureste si nu se lamureste deschizi proces.
Sper ca te-am ajutat:D

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu dispera, eu m-am certat cu ei 8ani in 2001 aveam de plata 800.000 lei vechi (80 ron acum) si vin dupa 5 ani ca am sa le dau 14mil, dupa inca 2 ani 21mil...i-am sunat si le-am spus ca daca mai prind vreun plic in posta de la firmele de recuperare ii dau in judecata pentru hartuire, deoarece niciodata nu te someaza vodafonul la executare silita, convoaca firmele de recuperari cu care tu n-ai semnat nici un contract ...in final le-am dat dupa aproape 10 ani 80 ron si am stins litigiul, si asta ca am vrut eu si am fost baiat salon!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează