|

Buna cine ma ajuta si pe mine am un Samsung galaxy s9000 si mia unblat cineva in el si mi-a gresit codul acum imi cere nume utilizator si parola ce pot sa fac?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Un mod simplu de a nu da nici un ban pe vreun service unde pentru asa ceva iti ia cel putin 50 lei ar fi sa il resetezi! dar daca il resetezi sa stii ca ti se sterg toate aplicatiile, pozele, video-clipuri din el! Ca sa il resetezi faci urmatoarele :
1.Inchizi telefonul
2.Scoti bateria din telefon
3. Pui bateria la loc si carcasa si tii apasat pe butoanele,, Home (cel din mijloc), tasta de unde dai volumul mai tare (nu de unde dai mai incet) si butonul de unde il deschizi. Pe toate le tii apasate in acelasi timp pana cand iti apare o imagine cu semnul android pe skateboard!
4.Iei degetele de pe butoane
5.Astepti cateva secunde
6.Din tasta de volum dai mai jos unde scrie,, FACTORY RESET" iar apoi apesi butonul de unde deschizi telefonul! Astepti pana cand se termina de resetat iar apoi o sa iti apara o introducere a telefonului cum iti aparea si cand l-ai cumparat! Ti-am explicat babeste pentru ca am crezut ca poate nu ai sa intelegi daca iti spun in termenii de baza! Funda?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie dus la un service poate fi si privat nu conteaza garantia nu va fi afectata si te va cosata in jurul a 30 sau 50 lei toata chestia nu va dura mai mult de 30 de minutewinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună! Ca să nu te duci la un Service, fă de pe PC un cont Samsung sau google ce-ţi cere acolo, apoi introdu-le pe telefon, şi urmează paşii. PA happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MHems):

Am incercat dar nu merge deoarece telefonul nu are wifiul acctivat.straight face

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Dorstins):

Pff, atunci trebuie să îl duci la un Service GSM, ori încerci ce ţi-a spus AlexElektro1987

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te la ce retea esti tu la telefon si ti-l deblocheaza ei.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează