|

Buna TPU!Am o intrebare la care ma tot gandesc de mult!Daca mi-as achizitiona un Ipad2 as avea pe el internetoriunde?fara sa am net pe cartela sau sa am semnal WiFi?Astept cat mai multe raspunsuri!Funda Celui mai bun raspuns!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salutare!

Tabletele mai performante au si slot de sim-card (deci indeplinesc si functiile unui telefon) si au si placa wireless de retea pentru ca utilizatorul sa se poata conecta la retele wi-fi.
Abonamentul pentru sim (la o tableta) e preferabil sa fie ca si unul pentru iphone sau mai mare (cu trafic nelimitat) deoarece NU AI CUM SA PRINZI NET in afara ariei de acoperire a retelei telefoniei mobile.
Tabletele nu se conecteaza direct la satelit ci, prin intermediul retelelor wi-fi sau a traficului inclus in abonament, face conexiunea la internet.
Deci sorry dar nu ai cum sa prinzi net chiar oricum happy
Bafta

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai de unde vrei sa ai internet daca nu ai cartela sau wifi?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu ai nici cartela, nici wi-fi cam de unde ai avea semnalul de internet, ca sa ai internet tot timpul? internetul nu e o piesa pe care-o pun fabricantii ipad-ului in el sa ai internet mereu din nimic si nici nu plteste prin aer sa intre-n ipad sa-l ai tu cand vrei, deci raspunsul e nu, pentru ca nu ai cum sau cu ce sa te conectezi la internet happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează