| Tagadan a întrebat:

Am o intrebare, care telefon este mai bun? Samsung Galaxy S5 sau Iphone 5S?

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

laughing)) sa isi ia un iphone si sa il scape pe jos de vreo cateva ori ca atunci cand il pune la incarcat sa danseze harlem shake? cu 1 gb de ram ce faci in ziua de azi? cu un procesor 1.3 dual core ce faci? s5 mi se pare ca are octa core chiar laughing si ziceai ca s5 culege virusi? s-a inventat antivirus, stai calma si oricum virusii pe android, cat timp telefonul nu este root-at nu au nici un efect oh go on si nu poti compara un sistem de operare sutit ca iOS cu androidul care a ajuns foarte foarte sus. trebuie sa scoata astia de la Apple iphone 7 sa il bata pe Samsung galaxy s5 sau note 3 laughing) mai ai putin si spui ca e mai bine sa ai 1 gb de ram decat 2 sau mai bine un procesor slab decat unul puternic, mai bine un ecran mic de abia sa il vezi decat unul mai mare, la care mai pui si pretul ca dai mai mult decat pe Samsung pe iphone dar iphone-ul este varza, eu unul am un Sony xperia M care intrece un iphone 4s aproape in orice laughing al meu costa undeva la 900 de lei si iphone 4s undeva la 1500 lei laughing))

5 răspunsuri:
| LTAA a răspuns:

Depinde.

| hp8510p a răspuns:

Este ca si cum ai compara Ferrari cu Dacia.Galaxy s5

| anonsiam a răspuns (pentru hp8510p):

Iphone 5S. Eu am 5C si sunt foarte multumita, am avut si Galaxy S5. Si sincer, prefer iphone-ul.
Daca ai de gand sa jignesti iphone-urile, te rog fa asta oriunde numai nu in public. Nu vreau sa te deranjez cu mesjaul meu, dar chiar sa zici asta e... No comment.

| hp8510p a răspuns (pentru anonsiam):

Ai avut Galaxy S5...No *** Sherlock! Galaxy S5 abia acum 2 zile a ajuns pe piata din Romania...

| Laaaaaariiiiiiiii a răspuns:

Iphone 5S clar. Pentru ca Samsung culege virusi de peste tot, atat de prin agenda, calendar, calculator car si atunci cand intri pe net de pe telefon. Te sfatuiesc sa iti iei un Iphone ca sa nu ai probleme.