| george2431 a întrebat:

Am o intrebare legata de noul meu telefon.
Acum 2 saptamani,mi-am cumparat un telefeon nou,un ASUS Zenfone Selfie,telefonul merge perfect(jocuri,etc)dar problema este ca nu prea merge internetul,adica, ma conectez la reteaua Wi-Fi de la mine de acasa, se conecteaza si pot folosi conexiunea doar pentru cateva secunde(De exemplu:Ma conectez si pot folosi internetul pentru 10 secunde, adica timp de 10 secunde pot primi/trimite mesaje pe wapp, Facebook etc.)dupa aceste 10 secunde, nu mai functioneaza.Imi apare in continuare ca telefonul este conectat la internet,si la setari imi arata ca am o conexiune excelenta, ca semnalul este puternic, dar nu pot sa il folosesc.Nu cred ca este o problema legata de router pentru ca la acelasi router am conectat alte telefoane si au mers perfect si momentan am chiar si laptopul conectat la acest router si merge perfect.
Mentionez ca deocamdata nu am conectat telefonul la alta retea de Wi-Fi ca sa testez,dar am folosit datele mobile de la abonament si a mers fara probleme.
Ce vreau sa va intreb este daca problema o are telefonul si trebuie sa ii fac vreo setare,sau,daca stiti care ar putea fi de fapt problema reala si cum o pot rezolva.
Multumesc!
P.Sbig grine cateva ori, dupa ce am conectat telefonul la Wi-Fi, conexiunea a functionat pana am oprit-o eu

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca te poti conecta la wi-fi-ul tau din casa FARA parola de acces, atunci ai router-ul neconfigurat sau configurat necorespunzator. In acest caz, celalalte dispozitive wi-fi iti fura "linia", router-ul functionand doar pe post de comutator si nu ca distribuitor se semnal.

| Zaygon a răspuns:

Ce router ai? Ce abonament ai? Cati consumatoti sunt conectati in medie la router simultan?

| george2431 explică (pentru Zaygon):

Este ultimul tip de router de la UPC, abonamentul acela cu 500mbps
Orice alt telefon merge cu internetul de la el, doar asta are probleme, chiar si cand e singurul consumator conectat la router.

| MOvidiu a răspuns:

Da un restart la router si scoate-l si din priza pentru 1 minut dupa care incearca sa te conectezi. daca nu functioneaza vezi poate nu ai instalat/configurat routerul cum trebuie pe pc/laptop..are un cd de instalare micut. O zi buna...

| george2431 explică (pentru MOvidiu):

Am incercat si nimic, la alte telefoane nu am avut probleme cu conectarea la internet...