TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Timp Liber / Going Out

Timp Liber / Going Out

• 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
Eroare404
în 4 Ianuarie 2016 | Eroare404 întreabă:

Aveti suficient timp liber?

9
Răspunde Raportează
Eroare404
în 4 Ianuarie 2016 | Eroare404 întreabă:

Vi s-a intamplat vreodata sa mergeti in club si atunci cand vreti sa vorbiti cu cineva sa nu intelegeti ce spune din cauza ca se aude muzica tare?

4
Răspunde Raportează
Anonim0078965
în 4 Ianuarie 2016 | Anonim0078965 întreabă:

Stiti ceva tabere la munte organizate pentru tineri in vara asta? Mi-ar placea sa merg undeva in munti cu cortul, sa stau la foc de tabara...

0
Răspunde primul Raportează
Haşa07
în 4 Ianuarie 2016 | Haşa07 întreabă:

Am nevoie de ajutor legat de Youtube. As vrea sa imi fac un canal dar nu stiu de ce fel, gaming, vlogging... si asa mai departe ca mai sunt. INFO: Calculatorul meu este praf cu jocurile deci...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Atudorei_Alexandru_1998
în 4 Ianuarie 2016 | Atudorei_Alexandru_1998 întreabă:

am o intrebare legata de jocul mercenaries 2 inferno di fuco Care este tasta pe care apas sa iau grenada de pe om si sa i-o bag in tanc. Este misiunea 2 P.S am nevoie urgent de raspuns

0
JetBlueJet
în 3 Ianuarie 2016 | JetBlueJet întreabă:

FUNDA- > Ce foloseste fata din acest video' https://www.youtube.com/watch?v=JB5EfAcLfAs Pentru a face pantalonii sa fie atat de albi? P.s.- > As prefera un produs care se gaseste si in magazinele din...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
PurpleKusH
în 3 Ianuarie 2016 | PurpleKusH întreabă:

Stiti vreun Joc Hack'n'slash fain dar sa nu fie rpg sau multyplayer (online) ceva cu sabii si magii caracter cu puteri supranaturlae Multumesc Anticipat P.S fara darksiders sau dmc (astea le- am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MarianSare
în 3 Ianuarie 2016 | MarianSare întreabă:

Salut as dori sa ma uit la un serial. Am ales intre: Game of Thrones, Teen Wolf, Vikings, American horror story. In mare parte as dori sa fac in mare parte concurenta intre Game of Thrones si Vikings,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
BooGirl
în 3 Ianuarie 2016 | BooGirl întreabă:

Uitati in octobrie este ziua surorii mele care implineste 18 ani. As vrea sa ii iau un cadou special. M- am gandit sa fac un film cu poze deale ei. Si as mai vrea sa ii cumpar ceva, Dar nu stiu ce, Ma...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Geo_Georgiana_1983
în 3 Ianuarie 2016 | Geo_Georgiana_1983 întreabă:

Buna as vrea si jocuri gen lady popular... my cherry lady... imvu sau webkinz cele mai multe primesc fundita

1
Răspunde Raportează
RazvanBlog
în 3 Ianuarie 2016 | RazvanBlog întreabă:

Cum vi se pare acest blog http://razvanblogblog.wordpress.com Astept pareri, dar si sfaturi. Funda! Multumesc!

1
Răspunde Raportează
onuticuta200312
în 3 Ianuarie 2016 | onuticuta200312 întreabă:

Imi puteti recomanda un film de actiune si mister, poate SF!

3
Răspunde Raportează
Macovei_Dragos_1997
în 3 Ianuarie 2016 | Macovei_Dragos_1997 întreabă:

Am un telefon Utok 500D si nu il pot reseta... Am intrat in BIOS si nu merge... Am incercat din setari si nu merge... Nu l- as fi resetat dar cand il deschid i- mi apare o eroare... Google.process.gapps...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
GeorgeMihai
în 3 Ianuarie 2016 | GeorgeMihai întreabă:

Ziceti-mi si mie niste subiecte de discutat pentru noul meu vlog :D Multumesc!

3
Răspunde Raportează
Raul199612
în 3 Ianuarie 2016 | Raul199612 întreabă:

Https://www.google.ro/search?q=Banner+ de+ forum+ metin2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiGkeaIzo3KAhUBWhQKHY8TCNsQ_AUIBigB#imgrc=elfdXrT5S7FZQM%3A Stie cineva cum se cheama ambele...? (mai mult)

0
gandre
în 3 Ianuarie 2016 | gandre întreabă:

Buna STAR RIDERS ce inseamna this area is only open to star riders please turn back visit www.starstabl.com to learn how you become a star rider ce pot face?

1
Răspunde Raportează
IT4help
în 3 Ianuarie 2016 | IT4help întreabă:

Salut tuturor! Am doua intrebari. Doresc sa imi cumpar un bilet la Untold Festival 2016 ( ESTE VIP ). Dar am doar 14 ani; este o problema sau am voie sa intru cu bilet vip? Ce facilitati primesc in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Elena9328
în 3 Ianuarie 2016 | Elena9328 întreabă:

Unde găsesc un plan de îngrijire pentru greață și vărsături? Va rog să mă ajutați.

2
Răspunde Raportează
Floryn9
în 3 Ianuarie 2016 | Floryn9 întreabă:

Am un router Netis WF 2411 150 Mbps, cum pot scoate persoanele de pe internet? Am intrat pe site-ul router-ului dar nu stiu cum sa-i dau afara, funda.

2
Răspunde Raportează
ShREKT
în 3 Ianuarie 2016 | ShREKT întreabă:

Dupa revelion mi-am stricat programul si nu mai pot sa dorm noapte si incep sa ma culc ziua, ce sa fac?

7
Răspunde Raportează
Laz?r_Robert_1997
în 3 Ianuarie 2016 | Laz?r_Robert_1997 întreabă:

Imi dati si mie cateva idei de poze artistice? Vreau idei originale :) Raspunsul cel mai rapid si bun primeste fundita

4
Răspunde Raportează
degandaniel
în 3 Ianuarie 2016 | degandaniel întreabă:

Am o drujba care nu o mai folosesc. As putea sa o folosesc la un kart facut acasa pe post de motor?

1
Răspunde Raportează
Swanda
în 3 Ianuarie 2016 | Swanda întreabă:

Hei buna seara:)) Vreau sa- mi DEschid putin nuanță parului. Acum il am saten inchis, as vrea un saten deschis, Putin mai deschis ca acum. Nu blond:)). Este buna apa oxigenata pentru asta? Stiu ca distruge...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
papagalitza
în 2 Ianuarie 2016 | papagalitza întreabă:

Spuneti-mi si mie ce sa iau cu mine in vacanta la multe de revelion? Avand in vedere ca acolo se fac si petreceri aproape in fiecare seara si sunt fata(15 ani).Si o sa si iesim pe partie.Mersi!

0
Fanina
în 2 Ianuarie 2016 | Fanina întreabă:

Am un xbox 360 modat stricat si vreau sa il repar si sa cumpar un kinect pentru el. Intrebarea mea este: merge kinectul pe un xbox modat?

2
Răspunde Raportează
Ancuta1749
în 2 Ianuarie 2016 | Ancuta1749 întreabă:

Daca mi-am adaugat o poza pe facebook (nu am pus-o la profil) cum pot sa o pun, dar sa am tot like-urile care le-am avut?

1
Răspunde Raportează
RockForALongLife
în 2 Ianuarie 2016 | RockForALongLife întreabă:

Salut amici! Sunt genul de persoana care adoră senzațiile tari! Aș vrea sa- mi cumpar un waveboard, aștept niște propuneri pînă în 250 lei. Cei care au așa ceva ce părere aveți despre...? (mai mult)

0
AntrenorDeUmor
în 2 Ianuarie 2016 | AntrenorDeUmor întreabă:

A reusit cineva sa scrie raspunsuri la jocul de la Samsung in care poti castiga doua ceasuri Samsung Gear S2? Eu pur si simplu ma intreb cum resusesti sa scrii ceva la raspunsuri, mie mi- a fost cu...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Lorrextz
în 2 Ianuarie 2016 | Lorrextz întreabă:

Ce sa fac cand sunt singura acasa

6
Răspunde Raportează
Flynn2001
în 2 Ianuarie 2016 | Flynn2001 întreabă:

Care e limita de varsta pentru grupul junimea de pe facebook? Ala real, ma refer :3

7
Răspunde Raportează
Analalaal
în 2 Ianuarie 2016 | Analalaal întreabă:

Cum se numeste melodia aceea cu o fata care cred ca era portocalie la par si zici ca era drogata si se asculta anu' trecut. Sau mai de mult

2
Răspunde Raportează
RobyCIP
în 2 Ianuarie 2016 | RobyCIP întreabă:

Buna ziua TPU! Imi poate spune si mie cineva cum se numeste un joc anume? Cadeai din cer in fata unei piramide si trebuia sa urci sus pana cand ajungeai la o intrare in ea. Aceasta era de fapt un templu....? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Celeana
în 2 Ianuarie 2016 | Celeana întreabă:

Stiti de unde pot achizitiona astfel de carti? https://www.pinterest.com/pin/318066792411232330/ http://breathingbooks.tumblr.com/image/134894375085 Multumesc! :)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Ianuarie 2016 |

Vreau sa ma apuc sa cant la chitara. 1. La 15 ani este tarziu? 2. Sa îmi iau chitară din magazin sau de la cineva?(mă gândesc ca de 5 mil. nu poti sa iei cine știe ce din magazin, iar...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Anonymous000
în 2 Ianuarie 2016 | Anonymous000 întreabă:

Am si eu o problema. Abia mi- am facut skype (pe telefon) si nu merge camera din fata, doar cea din spate. Cand dau sa intorc camera (sa se vada fata mea) nu se mai vede nimic, dar cand dau sa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
naturecountess26
în 2 Ianuarie 2016 | naturecountess26 întreabă:

As dori sa ma apuc sa fac cosplay. As avea nevoie de idei(adica ma refer la personaje). Nu prea stiu ce sa aleg, sa se potriveasca cu mine, etc. Prefer sa fie ceva simplu, adica sa nu fie ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
grimalkiny
în 1 Ianuarie 2016 | grimalkiny întreabă:

Credeti ca e deschis maine la patinoar? :p

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Ianuarie 2016 |

Ce parere aveti despre colantii de alergare la baieti?

3
Răspunde Raportează
Danoska
în 1 Ianuarie 2016 | Danoska întreabă:

Hey, poate face cineva o lista tip: Ce ador eu: 1.Culoarea:albastru 2.Muzica: rock [+ trupa/artistul preferat] 3.Cartea: Furtuna Razboiului de Andrew Roberts 4.Materia: Istoria etc. Cred ca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
papuciirupti
în 1 Ianuarie 2016 | papuciirupti întreabă:

Care au fost cele mai tari faze de la Dan Negru?

0
LeeMaya
în 1 Ianuarie 2016 | LeeMaya întreabă:

Ce este 'YouNow'? https://www.younow.com/

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Ianuarie 2016 |

Hello! Caut partener/a de jogging in Pitesti! Cineva interesat/a? :)

8
Răspunde Raportează
Hrihor_Miruna_2002
în 1 Ianuarie 2016 | Hrihor_Miruna_2002 întreabă:

As vrea sa Ma ajutati. Exista vreo modalitate prin Care sa imi dau seama daca Ma voi mai inalta sau Nu? Fundaa( am 1.60 iar mama mea 1.67 iar Tata 1.80)

4
Răspunde Raportează
Agenta000
în 31 Decembrie 2015 | Agenta000 întreabă:

La multi ani tuturor! Am o mica intrebare : Sunt singuta care in seara asta face revelionul acasa cu Dan Negru :)?

9
Răspunde Raportează
Agapi
în 31 Decembrie 2015 | Agapi întreabă:

Buna seara si la multi ani tuturor! As vrea sa imi dati niste idei sa compun mesaje in versuri cu urari de ocazia trecerii intre ani! Scuze ca nu ma pot exprima corect! Funda pentru cea mai frumoasa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Zozolexa
în 31 Decembrie 2015 | Zozolexa întreabă:

Daca fac vocalize la fel ca pe youtube ma ajuta sa imi schimb vocea sa cant mai bine? Adica sa invat sa cant uitandu- ma pe youtube doar, Dupa ce fac mult antrenament o sa pot ridica vocea cat ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 31 Decembrie 2015 |

La ce ora (ora Romaniei ) intra in noul an Argentina? Funda!

1
Răspunde Raportează
Andreea10122004
în 31 Decembrie 2015 | Andreea10122004 întreabă:

Dati-mi si mie va rog niste idei pentru ravase.

1
Răspunde Raportează
SnoopDogg12345
în 31 Decembrie 2015 | SnoopDogg12345 întreabă:

Exista vreo aplicatie pt android, gen cum e PhotoShop, dar sa poti spre exemplu sa faci ochii mai mari, sa poti corecta cosurile spre ex, intelegeti voi, cv care sa poata poci fata sau indrepta. For...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alina_Bidihon_1996
în 31 Decembrie 2015 | Alina_Bidihon_1996 întreabă:

Nu de mult am descoperit site- ul vacantereduse.ro, m- am abonat la newsletter si de atunci primesc multe oferte, chiar foarte bune, la vacante in strainatate, dar si in tara. As vrea sa stiu daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • LisaJulie
    trimisă pe 27 August

LisaJulie întreabă:

Cat de cenzurat este internetul in China și Rusia ( pentru cei care au fost acolo sau cunosc persoane care au mers )?
    14 răspunsuri
  • GEORGIANA3489
    trimisă pe 27 August

GEORGIANA3489 întreabă:

Buna dimineața, am cumparat niste pastile "Bactolift urinar" si avea recenzi bune. Spune ca e bun de infectie urinara.Nu am avut curajul sa le incep momentan deoarece imi este frica sa nu imi afecteze...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • qgenius153
    trimisă acum 22 ore

qgenius153 întreabă:

Benzina manuala sau diesel automata?
    12 răspunsuri
  • acelceva
    trimisă pe 27 August

acelceva întreabă:

Sa avem o discutie civilizata. Voua o pensie de 3000 vi se pare una mare? Intreb pentru ca asta dupa cum bine stiti este pragus stabilit de actualul guvern pentru a taxa cu 10% contributia la sanatate....? (mai mult)
    11 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.581.586
  • Întrebări: 3.950.182
  • Răspunsuri: 17.633.103
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 26 minute
Ce zici de un quiz?
Antonia

Antonia

Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!

Start quiz
Categorii
  • 651.809 Adolescenţi
  • 55.481 Afaceri & Financiar
  • 22.856 Artă şi Cultură
  • 72.619 Auto & Moto
  • 144.185 Beauty & Fashion
  • 16.480 Benzi desenate
  • 54.928 Carieră
  • 20.302 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.696 Conversaţii