Mie sincere imi place de un baiat din bloc si sper sa nu fi citit el asta.Cand merg in parc imi dau seama ca si el e acolo.Am senzatia ca acesta crede ca il urmaresc.Mai pot sa ies afara sau doar prin fata...? (mai mult)
Cand sau in ce zile se vor desfasura zilele radautiului? Funda
Va place cafeaua? Aveti vreo cafea preferata? (o marca de cafea care sa se poata cumpara din Romania). Cum o serviti? Mie de ex imi place sa beau cafea naturala prajita, fara zahar sau lapte, fff tare...? (mai mult)
Dau funda si vot pentru cea mai buna declaratie sau poezie dedicata mie sau a unui lucru pe care il iubiti. Spor la lucru :*:*:*:*
Buna:) Am o problema cu programul Paint tool Sai. L-am instalat si cand am vrut sa intru in el imi da o eroare. Ma puteti ajuta? Dau fundita! Mentionez am windows 7.
Cine imi spune si mie de ce pe hi5 ierii imi scria ca am 214 vizualizari la profil iar azii scrie ca nu am niciuna scrie ' 0 vizualizari. DE CEE? Funda!
Am o intrebare mica: Vreau sa stiu ce cred oameni despre blogul meu. Voua va place? http://cristinacristinablog-cristina.blogspot.com/
Cn crede ca vine sfarsitul si de ce? dau funda pentru cel mai bun raspuns
Dati-mi si mie idei de hobby-uri! Eu nu imi gasesc vocatia.
Buna TPU.:) de o vreme ma tot gandesc sa ma suvitez dar nu stiu cu ce culoare. oare ce culori se potrivesc cu un saten mai inchis?
Vreau si eu poze cu robotzei astia file:///C:/Users/alina/Desktop/cats.jpg pentru cele mai multe poze funda
Cum as putea sa fac Vizualizări la filmuletul asta Metin2Tim Trailer By Persiball2 http://www.youtube.com/watch?v=gHRdTvYNZaU
Eu am creat o poveste de groaza(nu am terinat-o dar cred ca este destul de reusita): Chiar cand sa plece de la petrecerea de inceput de an, i se stricase masina celei mai populare fete de la Edward...? (mai mult)
Vreau si eu idei de coafuri de vara.
Cum pot sa imi sterg un cont pe okazii.ro?
AJUTOR! Trec printr-o situatie dificila si nu prea am cand sa dorm, dar seara de seara, indiferent de cum decurge visul, eu zbor in el, si am aproape tot ce imi doresc. Zbor fie normal fie am aripi....? (mai mult)
Cine a comandat vreodata de pe okazii ro si e un site serios produse bune?
Bunaaa! As vrea si eu niste statusuri de dragoste, dar nu din astea siropoaseee;;) Funda si vot!
Am lvl 21 la metin2ro si am o misiune incare imi spune ca negustorul de armuri are nevoie de minereu de fier de la Uriel si in de la Aiyoung.Mam dus la Aiyoung si mi-a spus sa merg la Ah-Yu si...? (mai mult)
As vrea si eu niste jocuri offline, dar multe va rog ca le termin repede. Va rog sa le scrieti pe toate care le stiti. Multe jocuri care sa nu le mai fi jucat si sa fie frumoase=funda!
Mi-am luat hot pan.stiti vreo reteta gustoasa, cum ar fi, pizza?
Cum se pune poza pe youtube la profilul personal? Ce parere aveti de my lyrics (nou)... Subribe, comm, like & i turn back >:)) http://www.youtube.com/watch?v=gwrNRAD7_VE&? (mai mult)
:* Pentru cititorii de carti sau pentru oricine, imi puteti recomanda si mie niste romane de citit? Sau orice fel, dar sa fie cu fantome, SF, crime... Ceva de genul. MUltumesc anticipat :*? (mai mult)
Sunt din bucuresti si as vrea un inel ca asta: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://avem.files.wordpress.com/2008/10/mood-ring.jpg& imgrefurl=http://avem.wordpress.com/2008/10/24/blonda-si-inelul-magic/&...? (mai mult)
Cine poate sa-mi spune mel aia a lui PUYA care pe la inceput zice:Sti ca sunt dilaulaulau.Please!
Funda si vot! este un joc pe internet cu o bile care merge in apa si pe uscat sa stranga chei si puii ei.cum se numeste?
Buna, Am nevoie de o parere, doresc astazi sa ma duc la strand/piscina, sunt din Bucuresti, ce imi recomandati? Dau funda, pup
Aseara ne-a fugarit politia din cauza ca am stat in scoala si jucam fotbal si nu aveam voie cica si am fugit si ne-a urmarit vreo 30 min e posibil sa luam amenda? daca da cam cat? Pe mine ma mai...? (mai mult)
FACEBOOK SAU HI5? Dintre aceste doua care merita mai mult?
A fost cineva la pensiunea " la valtoare" de la bran? nu gasesc pe net imagini corespunzatoare, asa ca nu stiu la ce sa ma astept. va rog sa imi spuneti cate ceva daca stiti, multumesc :*
cine imi poate spune mai multe despre tabara de la tismana? se afla in localiatea tismana sau e la dracu in praznic, in padure? :D daca e in localitate banuiesc ca avem cateva magazine. daca e in...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca a fost cineva in concediu(vacanta) in Bulgaria la Nisipurile de Aur hotel Madara 4* si cu ce impresii a ramas de acolo. Urmeaza sa merg si eu acolo la sfarsitul lui iulie. Multumesc...? (mai mult)
Am 14 ani si vara asta vreau sa impart pliante... cat se castiga pentru chestia asta si cam cate pliante trebuie sa imparti pe zi? Dau funta + vot!
Va rog mult sa imi spuneti cum as putea sa fiu flexibila. ce exercitii trebuie sa fac(poze, video, ceva) p. s. am 13 ani, si as vrea ca macar pana in august sa fac ceva-ceva progrese:D Ms muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
unde as putea gasi un curs pentru invatarea limbi germane in format audio gratis. Multumesc.
Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaa! De ceva vreme mi-au aparut foarte multi cosii! Ce imi recomandati eu am 11 ani! ajutati-ma va roggggggggg!
Cum se pune poza pe youtube la profilul personal? Ce parere aveti de my lyrics (nou)... Subribe, comm, like & i turn back >:)) http://www.youtube.com/watch?v=gwrNRAD7_VE& lc=nc0VDXcqyJ? (mai mult)
Dava ai avea de ales intre bani si viata ce ai alege?
Mi-au aparut o serie de cosuri pe tampla spre frunte si nu se pot sparge, gen furuncule. Nu ma pricep. Cert este ca daca le zgandaresc se fac mai mari. Cel mai grav e ca mi-a aparut un cos pe nara dreapta...? (mai mult)
1.Cum pot sa fiu mai flexibila? Adica:tot incerc sa ridic piciorul in sus si sa fie drept, dar nu reusesc.Mereu nu il ridic asa mult si nici drept nu pot sa il tin:(((si culmea! pe cel stang reusesc...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=whRNNucqpeo&feature=relmfu name of song?
Buna TPU.Asi dori si eu un cont imvu de fata daca cineva nu mai joaca imvu. Dar sa fie frumos contul la mine nu mai merge sa fac conturi si la alte conturi le-am uitat passu.Va rog mult:o3 Daca e cineva...? (mai mult)
Saluatare! cum pot sa-mi schimb atitudinea adica sa devin mai glumeata mai iubareata si mai prietenoasa vrea raspunsuri cat se poate de mari
Am o curiozitate:De ce se pune un ":@" in faa unui utitilato daca vrei sa comentezi la diferite circumstante?
Care este cel mai bun photoshop
Dau funda carui nume de familie coincide cu al meu. Scrie aici numele tau de familie.
Va dau cateva probleme de logica mai simple. Daca le stiti rezolva desigur ca primiti doritoarea funda! Intr`un pom sunt mere. Un copil da cu piatra in ele...in pom nu mai sunt mere, nici jos nu mai? (mai mult)
Ce pot sa fac eu in masina pe un drum din Romania pana in Italia fara laprop sau PSP! PLzz rasp cat mai repede! funda+vot+folositor1
Ce restaurant din Iasi imi recomandati? Vreau sa fie ceva special, elegant, chiar daca e scump.
Cum fac sa nu mai apare PM si AM la ora pc-ului
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
emilianaliminita1234567 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Connect-R
Si pe tine te-a cucerit Connect-R inca de la melodia Daca dragostea dispare? Hai sa vedem cat de bine il cunosti pe artist chiar acum!