Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Im putezi ziceti niste porecle la nemele a ceste : Lorena Giordina Daniel mersi frumos Dau funda la cele mai mumoase
Hey TPU! dati-mi va rog mult niste nume de conturi cu miley pls dar nu folosite app si fara spatiu sau! @ # $ % ^ & * ( ) ca? dau funda
Cand se v-a redeschide Pokemon Eternity?
Sal all! sunt cam plictisit si nu stiu ce sa fac in vacanta, imi dati ceva ideii? si nu veniti cu raspunsuri sa ma duc la mare sau la munte pentru ca o sa ma duc la ambele, ceva de facut acs! mersi dau...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: Daca abonamentul meu la voda se termina in octombrie si eu vreau sa-mi iau acum un nou telefon cu reinoire de abonament(si implicit putin mai ieftin) se poate sau trebuie sa astept...? (mai mult)
Care-mi zice si mie cat inseamna acei 50 MB de acces la internet din abonamentul de 2 euro de la vodafone? funda
Cat costa o zi la aqua magic Mamaia, Judetul Constanta? Vreau tarife. Dau funda! Multumesc
Pentru cei care stiu despre site-ul e-genial.ro ce sa intamlpat de nu merge? Sau poate nu-mi merge mie? Daca da va rog ajutati-ma sau trimiteti-mi link-ul corect.
Cum sa imi organizez ziua de nastere? dar sa fie ieftina. data: 6 iulie 2011 varsta:8 ani invitatii:15(nu stiu daca vin toti) si cam atat funda si vot celui care imi da ideea cea mai buna. multumesc...? (mai mult)
Ce faci? :| de ce nu dormi la ora asta?
Este cineva care sta in Bals Olt?
Cum e cu ratele? as vr sa imi iau un telefon in rate si nu stiu ca acte imi trebuie.trebuie sa fiu salariat?
Am un mp3 player (Sony) NWZ-E454 si as vrea sa-mi incarc niste video fiindca voi avea un drum lung si sa nu-mi fie plictisitor. Am incarcat mai multe video dar arata doar unu. A-ti putea sa ma ajutati...? (mai mult)
Heey... vreau si eu niste statusuri despre vise.mersi moooltt... evident dau fundita la cele mai multe statusuri.:X:X
vreau sa imi fac un spatiu privat sa ma distrez practic in el dar cum il fac cum sa imi aleg locul cum sa il fac va rog plz help my9 dau funda cel mai bun raspuns
Ok era un joc numit parca zombie nu stiu cum si trebuia sa sapi morminte si iti dadea parti ale corpului.La sfarsit trebuia sa-ti faci o sotie. Stie cineva cum se numeste? mersi foarte mult
E o cale prin care daca resoftezi samsung s5230 sa nu pierzi jocurile si progresul lor? Dau funda + vot.
Cine ma incurajeza? Maine am ultima proba la Evaluarea Nationala:|.
Implinesc 13 ani, ce activitati pot face la petrecere cu invitatii ca sa nu ne plictisim? [suntem fete] Multumesc, funda :x
Cand incep urmatoarele emisiuni : burlacita, vaporul iubiri, x factor, vocea romaniei stie cineva? dau funda si vot! mersi
Hey! Voi cum va distrati vara asta? Ce activitati mai iesite din comun aveti? Eu am niste idei pentru vara asta... dar as vrea sa aud si alte pareri :D.
Cine stie ce inseamna xoxo?:o3 funda
Ce parere aveti despre nativii in rac? credeti ca sunt dificili? mie asta mi se spune tot timpul
aveti idee cum se ajunge la water parca, plecand din colentina? As vrea niste mijloace de transport va rog.
Heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy! As vrea tare mult:* saimi spuneti: 1.Cateva statusuri despre zambetul/ochii persoanei iubite 2.Melodii de dragoste cat mai frumoase(de toate, doar manele nu!) 3Care...? (mai mult)
De 2-3 luni incerc sa fac spagatul si sfoara, dar nu reusesc :((. Va rog mult sa imi explicati si mie cum as putea sa fiu mai flexifila sau un filmulet, ceva. App. am 13 ani:D. Multumesc muuuult...? (mai mult)
Voi ce faceti cand sunteti cu o colega/prietena? Cele mai bune idei primesc funda (dar nu scrieti chestii de genu "ascultati muzica" sau "va machiati"... chestii mai interesante).:)mersi
Ba cum sa fac sa treaca timpul mai repede (nu, nu vreau la scoala dar toate emisiunile si serialele de la tv s-au terminat pana la toamna:(() deci aveti vreo solutie? aa si n-am chef de CITIT!
Buna TPU. :)! Vreau ca vara asta sa nu fie una monotona, sa gasesc lucruri interesante de facut. Aveti idei? Funda >:.
A castigat cineva premiul cel mare de la emisiunea "Castigi in 60 de secunde"de cand a inceput sa se difuzeze la Antena 1?
Imi poate spune cineva niste site. uri pe care pot invata japoneza fluent?:D Va rog...:)
La nokia 6234 nu mai imi merg tastele cu cifre alea de sus cu care suni meniu alea merg celelalte nu mi sa mai intamplat sa nu mai imi mearga dar dupa cateva min ore imi mergea ce ar putea fi funda
Cine imi da un link sa downlaodez un program de remixat melodii? in afara de virtual cd pentru ca nu merge...imi zice: The procedure entry point DecodePointer could not be located in the dynamic link library? (mai mult)
Stiu ca o sa sune aiurea... dar voi credeti in Bloody Mary. O prietena de-a mea ma inebunit Bloody Mary in sus, Bloody Mary in jos. Si oricum ca sa ma prind care e legenda. La cel mai bun raspuns dau o? (mai mult)
Pe ce data o sa inceapa "Burlacita"?
la surperbingometropolis cand ma duc sa cumpar cartoanele ce trebuie sa fac(ca si la loto sa scriu niste numere, cum fac sa ma sune aia)?
Erau niste desene animate in care era un copil si orice desena el devenea realitate.Nu stiti cumva cum se numeste?
Cum as putea sa o conving pe mama sa ma lase sa-mi cumpar cercei (adica cercei din acea din plastic sau din metal pentru ca eu port mereu cercei de aur pe care nu-i schimb niciodata )?
Maine vine sora mea din Anglia! Si vreau sa ii fac un cadou, tinand cont ca aterizeaza la 7:00, tb. sa-i fac ceva chiar acum. Ce i-as putea face, fara sa cumpar nimic? Ceva ce poate pastra... o amintire!? (mai mult)
De ce sufar mereu dupa toti?
Repeedeee! Faza sau gluma care ma face sa rad ( sau sa ma distreze ) are funda! GARANTAT!
La jocul Smackdown VS Raw Wii, la Wrestlemania, cu Randy Orton, in saptamana 3 imi zice sa inversez 3 atacuri ale lui Batista. Ce inseamna si cum fac asta?
Funda+ vot+ ce vreti voi=>>> pentru cine are windows 7: bara mea si nici meniul meu nu se vede asa: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://prajizworld.com/wp-content/uploads/2009/10/windows7-20081028-1.jpg&...? (mai mult)
FUNDA! Urgent, cine stie un profesor(de preferat profesoara) sau o scoala de muzica (la care nu trebuie sa dai examen de admitere) pentru chitara... iar preturile sa nu fie mai mari de 50 lei/ sedinta PS:? (mai mult)
Voi avea o tabletă FlyTouch 4 cu sistemul de operare Android 2.2. Am încercat să descarc aplicaţii de pe AndroidMarket. Sunt logată şi, totuşi, la descărcarea aplicaţiilor free îmi apare un...? (mai mult)
Playstation 2 este compatibil cu volanul Trust GM 3100 R, imi puteti spune? funda + vot
Caut si eu un server privat de metin2 pvm cu rate de peste 300%, fara lag, fara bug. Dau funda pentru cel sau cele mai bune! P. S: Daca vrea cineva sa isi creeze server de metin2 si nu stie...? (mai mult)
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu nsite sfaturi. As vrea si eu o schimbare totala de look. In ochii colegilor mei sunt un fel de tocilara (am rezultate foarte bune, am luat premiul intai anul asta). Vreau...? (mai mult)
Ce frizuri se poarta vara asta?
Cine imi da un site sa downloadez un program de remixat melodii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Contabandonat223 întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?