Http://www.youtube.com/watch?v=Z-3khjCjCaI&feature=relat ed care vaa va place cel mai mult? e penal filmuletzu : ))
Ce cuvant iti place mai mult "da" sau "nu"?
Care este codul pentru joc liber la papusile barbie i can be?
La sims2 iti creezi personajul? Dar la sims3?
Hi.am 4 intrebari si cine poate va rog sa raspunda. 1.in ce consta sims 1? 2.in ce consta sims 2? 3.in ce consta sims 3? 4.cu ce e diferit un sims de altul?
Ce intra de trei ori in femeie? dar intre Soare si Pamant ce se afla?:))
Ce jocuri de carti siti? Cum se joaca? fundita...
Let's fun! http://www.titane.ca/concordia/dfar251/igod/main.html Vreau să văd discuţii "interesante"!:))
Rescrieti intr-un mod funny capra cu trei iezi sau scufita rosie :)))... cel mai tare ia fundita :)
Care sunt cele trei state de care vorbeste Doofenshmirtz?:))
De ce nu pot sa imi cumpar porc pe barn buddy, desi am bani?
Ziceti-mi cele mai haioase intamplari din viata voastra. Vreau sa rad;)). Raspunsul castigator il voi alege pe data de 20.08.2010! Ia sa va vad:>
Hey! Cine imi scrie status funny?
Ce parere aveti despre bancul acesta: trebuie barbati merg la plimbare unul zice: -sotia mea seamana cu o caprioara altul zice a mea seamana cu un fluture si al treilea da nici a mmea nu seamana a om:))...? (mai mult)
Sint pus in situatia de a renunta la timpul din fata calculatorului din doua motive; padurea si am ajuns sa fac kumite cu hamsterul de la el. N-are sanse deocamdata dar trebuie sa recunosc ca se misca...? (mai mult)
De ce tot timpu cand vreau sa merg la munca, sau sa merg la biblioteca, sau la fitness, sau sa fac dus pe lady popular imi cere sa activez premium
Ce parere aveti de poza de la avatar se potriveste cu numele sau cu mine funda raspunsului cel mai tare asa ca bagati mare.
Cum obtin diamante p lady popular?
OO vazut cineva ca am scapat de domnu' Plimbarescu asta? Uraaaa
Spuneti-mi si mie niste bancuri! Da nu de pe net ca pe alea le-am citit cam pe toate :P deci de la voi :P cele mai funny = funda :X
La cati ani v-a venit menstruatia si unde.imi povestiti putin acel moment? eu am plans;)):((
Zebrele sunt albe cu dungi negre sau negre cu dungi albe? [:>] Argumentati :)))
Daca raspunzi cu DA ai funda. Cati pitici avea Alba - Ca - Zapada?
Cati Experti TPU. sunt in total?:D
Http://www.TPU.ro/trivia-amuzante/desi-noname-si-a-facut-deja-propria-ei-petrecere-pentru-a-sarbatori-ca-a-devenit-un-expert-TPU-cred-ca-ar-trebui-sa-ii-1/ Veniti cu noi la petrecere ...si aduce-ti? (mai mult)
Ce parere aveti despre Justin Bieber? (fara certuri si injurii! toti avem dreptul la opinie;))
(funda)Cum fac la hi5 sa scriu colorat?
Care imi spune :Daca l-am raportat l ikariam pe unu ca a crescut prea repede si cred ca are bug, pot sa iau BAN?
Am un blog : http://memories.blogz.ro/Primul-blog-b1.htm Ce parere aveti?:DAstept pareri.Si daca aveti si voi bloguri sa le lasati aici:) Dau funda:)
(funda)Cum fac sa am si eu un tabel ca la hi5-ul asta http://www.hi5.com/friend/p196304626--%E2%97%8F%20%C2%BB%20As%E2%80%A0%CE%B1%20m%C4%AF%C2%A2%C4%83%C2%B0%20%E2%96%BAIs%20%CE%B1ddic%D1%82%D1%94d%20t%C3%98%20c%C4%A7Ocol%CE%B1%E2%80%A0%D1%94%D7%83%E1%83%AF%20%E2%86%90%20%C2%AB%20%E2%97%8F--html?
Vreau Sa PunEti niste bancuri aici. Iar cel mai amuzant ban. Il voi premia:X.:))Ia sa vad cat de glumeti sunteti![Nu accept bancurile luate de pe net, de asemenea pot lua si siteuri de bancuri de...? (mai mult)
De unde pot cumpara jocul activity din orasul Galati?
Desi NOname si-a facut deja propria ei petrecere pentru a sarbatori ca a devenit un expert TPU cred ca ar trebui sa ii facem noi un inchiriez o vila sfaturi unde as putea, mai aduc si bauturile rest...cine? (mai mult)
Ce tampenii ati facut la scoala?
Stie cineva de ce nu mai exista jocul Goleador?
Voi care credeti ca dintre aceste jocuri este mai simplu: Goleador sau Conquiztador? funda
La restaurantul hotelului unde lucrez eu, mananc in fiecare zi cartofi fierti, oare dauneaza grav sanatatii?;))
Vreau sa-mi fac un site. Dar numele lui suna cam aiurea si nu cred ca-l voi putea schimba.Suna aiurea de tot.Cred ca voi avea cel mai mare nr de utilizatori pentru ca n-am sa pun accent pe cit il duce capul...? (mai mult)
Care e diferenţa dintre iarba emo şi iarba normala... Primul raspuns corect primeste funda
Buna TPU :D... o intrebare::)) :-? ce lucruri amuzante sa fac impreuna cu colegii la scoala( mai e 3-4 saptamana ssi vine :D), mai ales ca colegii mei sunt (suntem)foarte nebunii:)) si mai ales ca o sa? (mai mult)
Daca un avion se prabuseste la granita dintre Romania si Ucraina si in avion erau romani si ucrainieni, supravietuitori unde vin ingropati?
Cate cai poate fi la caruta inhamat?
Cine imi da si mie niste poze pentru desktop? dau funda:)
Eu vreau sa stiu multe bancuri cel care imi zice cel mai super primeste funda
Am si eu o curiozitate:) poate e stupida intrebarea dar se pot micsora folderele de pe desktop? nu cred ca se poate dar e doar o curiozitate:)) chiar se poate? dau funda:))
Stie cineva un link care sa mearga la jocul Goleador?
Am o intrebare:cum fac la mall wourld sa pun haine?
Buna!:x Maine este ziua de nastere a prietenei mele cele mai bune(implineste 14 ani), si pe langa cadoul care i l-am luat deja as vrea sa ii trimit un mesaj dragut, mai lung:D, si amuzantt! Va rog...? (mai mult)
HeyYyy toata lumea, hai sa ne distram:) ca tot e cald si nu putem iesi din casa:(:(:(asa... Poveste: Un individ avea nevoie de un instalator, aşa că îl roagă pe un prieten să-i comande unul. Zis? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
AndreiAdrian004 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului