vreau bancuri amuzantee si dau fundita la cele mai haioase
Cine stie sa conjuge verbul a deceda?
Care sunt cele mai amuzante nume intalnite sau auzite de voi? Am eu o colega Vedeanu Visineanu...:))
Va provoc la un joc!: Ce a-ti cumpara de 15 Ron? Trebuie sa-mi trimiteti link-uri cu poze care sa reprezinte produsul/produsele in valoare de 15 lei. Sunt curioasa ce va iesi. :D
Ce bancuri de genul acesta stiti? el:hai sa o facem! ea : mi-e frica! el:ai 18 ani si ti-e frica? ea: o sa curga sange? el: da, putin. ea: nu, te rog! el: deschide mai mult! ea: mi-e frica aaaahhh! el:...? (mai mult)
Baieti, asta va asteapta dupa insuratoare: http://www.youtube.com/watch?v=R99J45PbflI :))) sau nu? :-?
Credeti ca exista fantome? strigoi? ati vazut cel mai infricasator primeste funda
Cum îi scrie acestui utilizator numele aşa: http://www.TPU.ro/utilizator/denb?
Ce intamplari haioase stiti?:d
Cum e cu saptamana chioara inainte de casatorie? Chiar isi face efectul in cazul fiecaruia dintre noi?
Auziti am si eu o intrebare care erau regulile elevului sau ceva in genu una din ele imi amintesc ca era :elevul nu copie se inspira:)) va rog:x
Cine imi da si mie site-uri cu filmulete amuzante? Fundoi pentru cele mai multe si tari! :D
Ce bancuri stiti?;;)
Aveti coduri webkinz nefolosite?
Stir cineva cum pot sa-mi adaug prieteni in lista de la barn buddy:D?
Doi lilieci isi faceau siesta, atarnati intr-un copac cu capul in jos. "Auzi, care a fost cea mai naspa zi din viata ta?" "Cand am avut diaree"
De ce barbatii chelesc si femeile nu?
Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie?
De unde pot download-a The Vampires Assistant? va roog am nevoie de el dar sa mearga dati mai multe exemple
Va place Sherwood-Dungeon? Daca da ce lvl aveti? Multumesc!
Voi ce faceti vara asta?
De unde pot download-a The Vampires Assistant? dar nu de pe Http://www.filmealese.com SAU http://www.filmeregale.com ca nu imi merg am incercat va rog ajutati-ma
Columbeanu este nascut pe 27 mai? asa am inteles:)):D
Ce bancuri stiti? Dau fundita la cele care imi plac cel mai mult si sunt cele mai amuzante!
Chiar se pricepe ursulica asta.http://stirileprotv.ro/stiri/international/iata-adevaratul-kung-fu-panda-ursul-karatist-vedeta-pe-internet-video.html voi ce spuneti?
De ce toate zilele saptamanii (in afara de sambata si duminica) se termina in "i"? :)
Am chef sa rad...cine ma ajuta?:) dau funda pentru cel mai amuzant:) (bancuri, momente amuzante etc etc)
Unde`s pistoalele, dar pumnalele? Caii si flintele haiducilor? Oare unde?
Va propun o intrebare de logica. Avem un patrat oarecare.Cu 4 linii drepte, trebuie impartit in cinci parti egale, care la randul lor sa fie patrate. Dau fundita
Ce lucruri amuzante fac profesorii vostri in timpul orelor?
Peste citeva zile clasa mea organizeaza o serata.As dori daca se poate citeva concursuri distractive in care sa fie implicati cit mai multi elevi.Astept raspuns :)))
Cine s-a jucat barn buddy?:-? cine imi spune si mie cum se pot obtine creditul(BB):D?
Cate animale a luat Moise pe arca?
Care a fost cea mai aiurea chestie de care ati fot intrebat si care era intrebarea? :)
Ce spun picioarele unei blonde cand ajung seara acasa in pat?
Ce melodie va reprezinta?
Cati pitici are cenusareasa? cadou o fundita:P;;)
Magie: Ce frumoasa esti MaRyNa 17 4U: mersi Magie: Zici ca esti desenatã cu stanga MaRyNa 17 4U has signed out. (5/17/2010 10:25 PM) ...mai stiti faze de astea?:)))
Ce jocuri asemanatoare cu club penguin, pandanda si panfu mai stiti?
Care e cea mai stupida intrebare auzita vreodata?
Pierdut secretară, o declar nulă, ofer recompensă, rog seriozitate.
Http://www.youtube.com/watch?v=HNPlTMUb-vc Un anunt din piata imobiliara, postat si pe youtube. Oare e o afacere buna?
Cum dau funda?
Cum pot sa fac ca parul meu sa fie fin?
De unde gasesc in romania o jucarie Elmo Laughing Toy? (http://www.antena3.ro/stiri/antena3ro/mircea-badea-si-a-gasit-jucaria-perfecta_99705.html)
O tanara sta in fata oglinzii si intreaba: - "Oglinda, oglinjoara cine-i cea mai frumoasa din tara?" -? Astept continuarea de la voi!
[Dau fuunda daca e corect raspunsul:D]Care este aceea boala care o primesc femeile si mor barbatii din cauza asta?:> Care stiti?:D
Ce purtati mai mereu in buzunare(genti)?
Reteta: Tuica de Pitesti balaie de te ustura la... limba dispozitia iti schimba Branza buna de trapista scoasa chiar acum din...lada cine vrea poate sa vada Sunca alba ca si-o coala, cum mananci? (mai mult)
De unde pot descarca zuma revenge full screen, gratis si complet?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?