De unde pot sa descarc subtritarea filmului Generation.Kill.S01E02.HDTV.XviD-0TV?
Nu lasa pe maine ce poti face azi, lasa pentru a doua zi sau pentru saptamana viitoare! Va place?
stie cineva un counter strike mai asa nou cu romani?
Stie cineva cand o sa se mai difuzeze mesaje de dincolo?
Oare de ce pe vremea lui Ceausescu, militienii mergeau cate trei in patrulare?
Mărie merge la tribunal si deschide proces de divort. La infatisare, este intrebata care este motivul. Mărie raspunde ca in timpul scurs de la nunta, Ion nu s-a atins de ea. Cum timpul era cam lung...? (mai mult)
Din prea multa dragoste pentru sotia sa insarcinata, Ion a mers la vrajitoare pentru ca aceasta sa-i transfere lui durerile nasterii. Asa ca a rugat-o pe vrajitoare sa faca ceva pentru ca tatal sa simta...? (mai mult)
Imi spune-ti si mie cateva bancuri noi?(de preferat, scurte) Mersi!
Pliss nu stiu ce sa fac cu colegul meu de banca ca face niste chestii de parca ar fi gay help me!
Daca intr-o tara ar fi numai barbati, ar putea ei oare sa reziste fara femei?;))
Stie careva coduri/cheats pentru jocul Ballance? Am cautat pe net, dar am gasit doar de downloadat.Nu exista si "simple"...Adica doar sa le scrii in timpul jocului...Multumesc:)
Sa vedeti ce chestie, am editat o intrebare de-a mea si in locul ei am pus semnul intrebarii "?". Raluca mi-a sters-o pentru. continut obscen, de parca limba romana e obscena.
Care este cel mai lung cuvânt din 4 litere pe care îl ştiţi? :)) Dar cel mai des folosit de voi? :D
Pe perioada crizei economice guvernul roman va asigura slujbe pentru. someri. Ele vor fi oficiate de preoti, episcopi si mitropoliti.
Banc. Un popa se intalneste cu un invatat si acesta ii spune :sa nu uiti niciodata y=ax2+ bx+ c. BINE ii raspunse popa. Dupa un timp popa se intalneste cu invatatul si-l intreaba:invatatule ma tot chinuie...? (mai mult)
Vreau niste status-uri dar sa ma amuze bine...nu din alea expirate
Fata de 8ani il intreaba pe tatal ei de unde vin copiii.Acesta, putin timorat, ii spune ca mama planteaza o samanta in livada, iar tatal o uda timp de 9luni si pe urma apare copilul...seara fetita completa? (mai mult)
Ador mirosul de carne cruda dintr-o carmangerie:))stiu ca e ciudat dar nu am ce face, voua ce lucruri mai ciudate va plac? imi place sa mananc si carne cruda de vita sau porc cu delicat, mereu cand face...? (mai mult)
Stiti bancul cu 23 August si 1mai?:) 23 'Au gust'at-o si 1mai prost a luat'o...:D
Cine a fost primul:oul sau gaina?
Tocmai ce am vazut niste indivizi de la geam care se plimbau...cu ce credeti? nu saniuta...ci cu banana trasa de o masina. o fi distractiv, dar cam incostienti totusi, nu credeti? ca dupa ce ca se circula? (mai mult)
Pană de căprioară "LA" pălărie sau "PE" pălărie? :>...
Referitor la bancul anterior:cruce peste cruce=un popa peste o sora medicala...:) v-ati prins, nu?;) e amuzant?
Am un banc pentru voi:ce inseamna cruce peste cruce?:) dati'va cu parerea, let's see if you guess...:p
Omul invizibil sau Omul paianjen? De curiozitate, pe oricare l-ai alege. De ce? Adica, ai ajuta pe cineva, sau ti-ai spiona vecina pe la dus =))
Imi puteti spune si mie bancuri cu bula?
Cum s-au descoperit notele muzicale si muzica?
Daca da e da si nu e nu ce e da si ce e nu?;)))
Cine e mai tare bruce-lee, van-damme, rambo sau superman? =))
Bulă mergea pasiv pe stradă, când vede scris pe un gard "Papagal rău!" Curios, intră în curte să vadă năzdrăvănia. Se apropie de o colivie în care era un papagal. Când îl vede, papagalul...? (mai mult)
Acest banc se adreseaza strict doamnelor si domnisoarelor! Dumnezeu il cheama pe Sfantul Petru la El in birou. − Ma Petre, ma, tu stii ca in lumea asta pe care eu am creat-o nu sunt prea multe femei...? (mai mult)
Mai stiti alte denumiri de localitati precum cele de mai jos? Capatana porcului-Brasov, Amarastenii de sus-Dolj, Craciunelu de jos-Alba, Spermezeu-Bistrita Nasaud, Mirosi-Arges, Labasint-Arad=)),...? (mai mult)
Riscurile agatatului pe net :D Va spun un lucru strict secret M-am abonat la internet In prima zi de stat pe chat 9 gagici am agatat Si le-am chemat la 7 fix La barul din cartierul X Cand...? (mai mult)
Va rog, ziceti-mi si mie cateva exemple de lanturi trofice diurne, nocturne si acvatice. :( Am cautat in reviste ca Terra sau Bioplanet si pe Google, dar nu am gasit.
Cine stie jocuri online (exemplu:Triburile, ikariam, 4 story, the-west...etc)?
Cine stie ce joc Call of Duty va face Activision?
Stiti povestea lui manole si ana cand ana a fost zidita, banuiesc ca toti o stiti! ce parere aveti despre sacrificiul care l-a facut ana? vi se pare normal sau nu?
Vad ca sunt la moda intrebarile ca acestea :P Cola sau Pepsi? Pisica sau Caine? Puya sau Guess Who? Rock sau Rap? Bloc sau Curte? Horror sau Comedie? TPU sau Hi5? Mic sau Mare? Yahoo Messenger...? (mai mult)
One chicken 2 another:are u tokkin' to me?
Am vorbit cu un amic in ultimul timp si despre sex...Si mi-a spus ca nu-i place sexul, ca nu s-a sarutat niciodata, detesta sa aiba erectie deoarece il "strang" blugii? Oare este adevarat sau a ras de? (mai mult)
Si ca sa ne mai amuzam putin:http://www.youtube.com/watch?v=4TfQ8lVSolU :)) :)) Voi cum ati reactiona daca vi s-ar intampla asa ceva?:))
Vreau si eu site`uri cu poze artistice cu un baiat si o fata care se saruta.;;) cat mai artistice si pasionale. :)) >:) :X Dau fundita.;;) meersi.:">
Scuzatima stie cineva vreun joc jem metin 2, fiesta Online?
Http://www.youtube.com/watch?v=5X1VIyZe3Ws&feature=related. Ce parere aveti? saracul om era bolnav si prezentatorul nu se putea oprii din ras.
Intrebare pentru @psiholoaga: De ce se intinde pateul?
Cum va alintau parintii cand erati mici? mie imi ziceau nazdravana:))
In ultima vreme mi se intampla sa rad in somn si cateodata sa mai si vorbesc;)) Voi vorbiti in somn? si ce?:D
Imi spuneti si mie, va rog niste bancuri amuzante? Dar nu dinalea vechi, ci unele mai noi, nu foarte cunoscute. Multumesc! :) Cel mai bun/cele mai bune bancuri primesc fundita!
Un porc, un leu si un urs discutau despre cat de fiorosi sunt: Ursul zice: -Eu daca mormai odata incremeneste jumate din padure. Leul zice si el: -Eu daca rag odata incremeneste toata padurea. Porcul...? (mai mult)
Un tip catre un barman -Ce trebuie sa fac ca sa imi dai un suc -Sa ceri
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
unknowness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!