TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Turism

Turism

• 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
TanyaTanny
în 25 Octombrie 2015 | TanyaTanny întreabă:

Parintii mei lucreaza in Norvegia, iar la vara voi merge in excursie la ei.Pana acolo voi calatori cu avionul.In caz ca ati calatoriot cu avionul, puteti sa- mi spuneti ce lucruri pot si ce ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
colectionarul2
în 24 Octombrie 2015 | colectionarul2 întreabă:

Salut sunt elev in clasa a 7 a si as vrea ca la sfarsitul anului sa plec intr- o excursie prin Romania sau cel putin prin Muntenia. Stiti cumva o agentie care organizeaza astfel de excursii pentru copii...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Coradrian
în 22 Octombrie 2015 | Coradrian întreabă:

Care este cel mai frumos oras din Romania din pct. vostru de vedere? Care va place cel mai mult? Pt. mine orasul Brasov este cel mai frumos urmat de Sibiu pe locul 2, Timisoara pe 3, Rm Valcea pe...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Maya06
în 21 Octombrie 2015 | Maya06 întreabă:

Buna,in luna mai vreau sa merg la sora mea in Olanda si trebuie zbor cu avionul precizez ca am 16 ani si nu stiu sigur ce companie de zbor voi utiliza.Am pasaport.

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 20 Octombrie 2015 |

Cum ajung de la Basarab până la Grădina Botanică mai ușor? (P.S. Ce-ar mai fi de vizitat prin zonă.)

2
Răspunde Raportează
Bizzle
în 19 Octombrie 2015 | Bizzle întreabă:

Stii cumva daca cu Austrian Airlines daca ai 14 ani poti zbura singur? Am citit ca unele companii nu te lasa, altele au ceva restrictii si altele te considera adult. Si ar mai fi inca o intrebare,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
vladeusebiu
în 18 Octombrie 2015 | vladeusebiu întreabă:

Salut,stie cineva daca mai este deschis Transfagarasanul? Si cand il inchid?

2
Răspunde Raportează
murloc
în 18 Octombrie 2015 | murloc întreabă:

Care tara vi se pare mai buna de emigrat, Suedia sau Finlanda? Criterile ar fi urmatoarele: 1:cat de primitori sunt oamenii cu romanii harnici care nu fura ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bionicle
în 17 Octombrie 2015 | Bionicle întreabă:

Ce stiti voi despre agentiile de turism?

3
Răspunde Raportează
Panteras
în 17 Octombrie 2015 | Panteras întreabă:

Salut, sunt elev in clasa 11 si am hotarat impreuna cu clasa sa mergem intr- o excursie, tinta noastra este Brasov, asa ca as dori niste indicatii, niste locuri frumoase de vizitat, si in special daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
IngridJe123
în 14 Octombrie 2015 | IngridJe123 întreabă:

In vara as vrea sa merg in Los Angeles dar imi trebuie mo viza. Cum pot face rost de una? Adica stiu cum dar nu calumea iar ce am vazut eu costa foarte mult pe bani noi. La ambasada se platesteste...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
sush1
în 12 Octombrie 2015 | sush1 întreabă:

Salut, știe cineva dacă trebuie să ai 18 ani pentru a lua o cameră de hotel pentru o noapte? Dacă da, există excepții în București? Mersi mult!

2
Răspunde Raportează
Cruz_Daniel_1997
în 11 Octombrie 2015 | Cruz_Daniel_1997 întreabă:

Este prima data cand ma cazez la un hotel si am nevoie sa stiu daca pretul "pe noapte" este fix pe noapte sau pe 24h? ex: Camera SINGLE : 80 lei/noapte Camera DUBLA: 95 lei/noapte Adica, m- as ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Marian_George_1994_ejkm
în 10 Octombrie 2015 | Marian_George_1994_ejkm întreabă:

Stie cineva daca pot avea incredere sa rezerv un bilet de avion dupa Vola.ro si daca exista vreun risc la primirea biletelor prin e-mail...dau funda multumesc mult

1
Răspunde Raportează
XYZsnick
în 10 Octombrie 2015 | XYZsnick întreabă:

trebuie sa ajung la Universitatea Spiru Haret care, din cate am inteles e undeva langa Banca Nationala ma puteti ajuta cu o adresa? MULTUMESC

1
Răspunde Raportează
Cruz_Daniel_1997
în 10 Octombrie 2015 | Cruz_Daniel_1997 întreabă:

Daca ma cazez la hotel si parasesc camera cateva minute/ore, sunt nevoit sa las cheia la receptie sau o pot lua cu mine?

4
Răspunde Raportează
Noonee
în 10 Octombrie 2015 | Noonee întreabă:

Eu cu iubitul meu vrem sa ne plimbam, sa vizitam locuri frumoase si intreresante! Oferiti-mi, va rog, o lista cu cele mai frumoase lucruri de vazut in Romania.Multumesc frumos!

3
Răspunde Raportează
RMG
Întrebare recomandată în 7 Octombrie 2015 | RMG întreabă:

Cum pot ajunge de la Pitesti la Bran prin Râşnov sau/si Braşov?

10
Răspunde Raportează
helpme25
în 6 Octombrie 2015 | helpme25 întreabă:

Salutare, sunt din Basarabia, cum ajung de la Iasi la mormintul parintelui Arsenie Boca de la Prislop?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Octombrie 2015 |

Ce poti face o zi in Cluj? :) Ce poti vizita si chestii.

3
Răspunde Raportează
VaneMD177
în 5 Octombrie 2015 | VaneMD177 întreabă:

Stiti cumva un oras din america care sa aiba padure si mare/ocean? Daca nu stiti spuneti-mi un oras tot din america care sa aiba numa padure.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 5 Octombrie 2015 |

Asi dori sa ma aiutati si pe mine cu un singur lucru! In decembrie vreau sa o aduc pe Mama, Tata, si Fratele (din Piatra Neamt )la mine (Germania - Rastat) pentru 2 saptamani, sa facem...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cocolina12222111
în 4 Octombrie 2015 | Cocolina12222111 întreabă:

Este adevarata povestea cu Isabella din parcul din Caracal (parcul Constantin Poroianu)

2
Răspunde Raportează
alin1sadlife
în 4 Octombrie 2015 | alin1sadlife întreabă:

Buna tuturor, sunt nou aici, am 25 de ani si prietena mea 20, am vrea sa plecam in anglia la munca dar imi este frica sa nu ajung pe strada..am un verisor acolo care a zis ca ne poate tin e 2 saptamani...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
papuciirupti
în 2 Octombrie 2015 | papuciirupti întreabă:

doar pentru cunoscatori :). urmeaza sa merg la un interviu pentru o calatorie in stainatate in legatura cu scoala (sa ofer si detalii: un proiect Erasmus+ care va trimite in Portugalia o parte ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 2 Octombrie 2015 |

Unde pot gasi cazare ieftina in Cluj?

1
Răspunde Raportează
gaby5995
în 1 Octombrie 2015 | gaby5995 întreabă:

Stie cineva un hotel (sau pensiune) ieftin (a) in Bucuresti? Am cautat pe internet, dar cred ca preturile nu sunt adevarate. Va multumesc! Funda!:*

1
Răspunde Raportează
georgiana686
în 1 Octombrie 2015 | georgiana686 întreabă:

Ce companie de mijloace de transport, ruta Bucuresti (din aeroport) -Botosani este recomandata? trebuie sa se faca rezervare? Stiti si orele? :*

1
Răspunde Raportează
brokxy
în 29 Septembrie 2015 | brokxy întreabă:

Hey.A fost cineva cu avionul? E o intrebare pentru cineva care chiar a fost si isi aduce aminte bine.De exemplu USA, voi merge acolo in curand cu avionul.E ca cu trenul sau ceva in genul? Biletele se ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Moscal_Paul_1997
în 28 Septembrie 2015 | Moscal_Paul_1997 întreabă:

Sunt in SUA cu viza de turist, pe 5 ani... Stau aici pana in februarie, adica 6 luni. Dupa ce ma intorc in tara cand as putea pleca din nou? Cum ar fi bine? Funda

2
Răspunde Raportează
William
în 28 Septembrie 2015 | William întreabă:

Care sunt tarile in care este cald pe tot parcursul anului? Nu vreau tari din Africa sau vestul Asiei.

5
Răspunde Raportează
Gabriel_Alex_2001
în 26 Septembrie 2015 | Gabriel_Alex_2001 întreabă:

Cum este în arges, Câmpulung Muscel

4
Răspunde Raportează
abc2015
în 25 Septembrie 2015 | abc2015 întreabă:

Hei! Anul viitor, in vara, vreau sa plec cu iubitul meu in Franta, mai exact in Marsilia, la niste prieteni stabiliti acolo, pentru cateva zile, maxim 1 saptamana. Problema este urmatoarea: mie imi...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
aless007
în 25 Septembrie 2015 | aless007 întreabă:

Sal,stie cineva cat dureaza un tur la castelul Bran?

4
Răspunde Raportează
Alecsandra_Vartolomei_1993
în 24 Septembrie 2015 | Alecsandra_Vartolomei_1993 întreabă:

Eu am o sora care are un iubit si iubitul ei are un copil. Daca sora mea si iubitul ei se casatoresc copilul lor ce o sa fie pentru mine? (iar daca nu se casatoresc?)

6
Răspunde Raportează
Andrei_Cacina_1990
în 24 Septembrie 2015 | Andrei_Cacina_1990 întreabă:

Cine cunoaste o cabana de 20 Persoane in apropiere de Piatra Neamt?

1
Răspunde Raportează
Madelina05
în 19 Septembrie 2015 | Madelina05 întreabă:

Hei Timisoreni! Urmeaza sa ma mut la Timisoara, nu ca studenta la facultate ci pentru a locui si a lucra insa nu cunosc orasul prea bine si nu am prieteni acolo. Mi- as dori sa imi fac o prietena sau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iullya17
în 18 Septembrie 2015 | Iullya17 întreabă:

In care dintre cele 50 de state este mai bine sa locuiesti?

2
Răspunde Raportează
Mihaiut
în 17 Septembrie 2015 | Mihaiut întreabă:

Salut.Care este cel mai indicat drum (mai liber, rapid) de la Bucuresti -Nadlac? Sa fie Bucuresti-Sibiu-Timisoara-Arad? sau Bucuresti-Sibiu-Arad(pe drumul national vechi)!?

3
Răspunde Raportează
bibi5961
în 16 Septembrie 2015 | bibi5961 întreabă:

unde as putea gasi cele mai bune oferte pentru o vacanta de 7 nopti undeva in luna ianuarie februarie? sa fie cu avionul, all inclusiv, undeva unde se poate intra in apa in acea perioada...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Hilde31
în 15 Septembrie 2015 | Hilde31 întreabă:

Salut dragilor, urmeaza sa plec in concediu din 1 octombrie pana in 14 octombrie in Republica Dominicana, am avion de la Budapesta cu escala la Paris si apoi directia Punta Cana, zborul va fi de aproximativ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 Septembrie 2015 |

Am 17 ani si dupa ce termin liceul as vrea sa plec in America. Vreau sa stiu ce imi trebuie pentru a pleca, adica pasaport si mai ce? Parintii mi- au spus ca imi trebuie si viza dar am inteles ca viza...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
theproX
în 12 Septembrie 2015 | theproX întreabă:

pot obtine o viza de turism pentru statele unite daca locuiesc in germania? (nu am cetatenie)... multumesc

1
Răspunde Raportează
FBtrust
în 10 Septembrie 2015 | FBtrust întreabă:

Unde as putea gasi o pensiune completa in perioada 25.12. 2015-03.01.2016, preferabil zona Maramures dar si altele.Sunt interesata de 8-10 camere.Multumesc!

1
Răspunde Raportează
LiimeXdx
în 10 Septembrie 2015 | LiimeXdx întreabă:

Cam care e distanta de la Suceava pana la Gura Humorului ( Aventura Park )? Si cam cat timp imi ia pana ajung?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Septembrie 2015 |

Hi! Aș vrea foarte mult să vorbesc cu persoane care au făcut excursii în Japonia, Taiwan, China, Thailanda, Coreea de sud. Pentru persoanele care vor să vorbim, să lase aici un comentariu, ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Tuduce_Alina_1980
în 8 Septembrie 2015 | Tuduce_Alina_1980 întreabă:

As vrea sa stiu cat faci din Arad pina in Germania cu trenul, masina personala, microbuz, avion cam cate zile!

3
Răspunde Raportează
Iullya17
în 6 Septembrie 2015 | Iullya17 întreabă:

USA vs. UK! Unde este mai bine sa locuiesti?

6
Răspunde Raportează
Alexandra37859
în 6 Septembrie 2015 | Alexandra37859 întreabă:

Eu cu familia mea aveam in plan sa mergem la munte acum cateva saptamani si intruna se amana pentru ca nu sunt banii necesari! Noi nu suntem bogati, dar nici saraci in adevaratul sens, si nu...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Okkultist
în 6 Septembrie 2015 | Okkultist întreabă:

intrebare pentru un prieten: ,, Beneficiez de reducerea la biletul de tren CFR daca prezint carnetul de elev dar neavand poza? "

6
Răspunde Raportează
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 15 ore

9PM întreabă:

Bai oameni buni au ajuns Rromii sa fie mai civiliza?i in societate ca romnii! Ce se ntmpl? de au ajuns romnii n halul asta? Vad adolescen?i romni prosti care njur? grav prin tramvaie,...? (mai mult)
    15 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 9 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Am 24 ani ?i nu am avut niciodat? o iubit?. Crede?i c? o s? am cndva una sau o s? r?mn singur? Tata spune c? dect s? am o iubit? care mi m?nnc? via?a, mai bine singur.
    12 răspunsuri
  • IlyesAlina
    trimisă acum 13 ore

IlyesAlina întreabă:

Stie careva dintre voi un medic neurolog bun in Baia Mare? si care sa lucreze cu CAS.
    9 răspunsuri
  • JohnnyBravo123
    trimisă pe 21 Noiembrie

JohnnyBravo123 întreabă:

Cum s? nu mai m? gndesc la moarte? Acest gnd m? obose?te. Vreau s? mor, dar nu vreau s? r?mn paralizat, o legum?"! Poate dac? a? lucra undeva m- a? sim?i mai bine(cred), dar nu...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.883
  • Întrebări: 3.953.339
  • Răspunsuri: 17.655.327
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 35 minute
Ce zici de un quiz?
Inchisoarea Ingerilor

Inchisoarea Ingerilor

Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.026 Adolescenţi
  • 55.578 Afaceri & Financiar
  • 22.871 Artă şi Cultură
  • 72.823 Auto & Moto
  • 144.236 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.064 Carieră
  • 20.346 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.166 Conversaţii