TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1034
  • 1035
  • 1036
  • 1037
  • 1038
Anonimulcuintrebari
în 2 Noiembrie 2017 | Anonimulcuintrebari întreabă:

Am o poroblema destul de mare dupa parerea mea, si anume ca nu am prieteni. Sunt in clasa a 12- a si deci am o varsta iar cu toate astea nu am niciun prieten. Povestea incepe cand pe la 12- 13 ani ma...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
denielGabi
în 2 Noiembrie 2017 | denielGabi întreabă:

Unde pot gasi sineteze( scheme) scurte pentru fiecare eseu pe care sa le dezvolt la eseul de la Subiectul 3 la romana?

1
Răspunde Raportează
SmecheruDeLaCraiova
în 2 Noiembrie 2017 | SmecheruDeLaCraiova întreabă:

Imi poate da si mie careva un link catre videoclipul original de la Codrin Bradea(Satana) in care spune cantand : "E asa de amuzant, sa o f#t pe mama ta, sa o f#t pe mama ta". Va rog frumos sa scuzati...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CrissRonnye7
în 2 Noiembrie 2017 | CrissRonnye7 întreabă:

Un baiat m- a intrebat daca mai sunt virgin si i- am spus ca nu dar el nu m- a crezut si a ras de mine. Ce inseamna asta, ca am fata de virgin, ca par prost? Ce trebuie sa fac sa schimb parerea oamenilor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 2 Noiembrie 2017 | GeorgianaDiaconu întreabă:

fetelor, baieti, voi considerati ca e o rusine sa cumparati de la second hand? Ati gasit vreodata ceva dragut la preturi mici? Multumesc. Dau funda raspunsului ce ma face sa trag o...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
?tefania_B?l?nescu_1970
în 2 Noiembrie 2017 | ?tefania_B?l?nescu_1970 întreabă:

sper ca am ales categoria corecta. e o intrebare adresata fetelor. am 12 ani si astazi mi- au aparut pe chilot (am schimbat 3 perechi si acelasi rezultat) niste scurgeri maro pur si simplu. zici...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
CrissRonnye7
în 1 Noiembrie 2017 | CrissRonnye7 întreabă:

Un baiat m- a intrebat daca m- ai sunt virgin si i- am spus ca nu dar el nu m- a crezut si a ras de mine. Ce inseamna asta, ca am fata de virgin, ca par prost? Ce trebuie sa fac sa schimb parerea oamenilor...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GraveDigger91
în 1 Noiembrie 2017 | GraveDigger91 întreabă:

Salutari im puteti explica cum sta treaba cu profilele pentru liceu?

1
Răspunde Raportează
Ruby07
în 1 Noiembrie 2017 | Ruby07 întreabă:

Buna TPU am 16 ani si baiatul de care imi place de cateva luni m-a fugarit ca sa imi dea o palma peste fund. Oare si el ma place...nu prea inteleg gestul lui

3
Răspunde Raportează
MadalinaZNM
în 1 Noiembrie 2017 | MadalinaZNM întreabă:

Cum poti sa te desparti de cineva in cel mai frumos si cel mai ne dureros fel. Nu vreau sa-l ransesc dar nu mai simt nimic pentru el.

8
Răspunde Raportează
MZTSNK
în 1 Noiembrie 2017 | MZTSNK întreabă:

Salut, ca tot e perioada balurilor, zilelor de naștere etc am și eu o întrebare. De fiecare data când m- am îmbătat am făcut- o cu vin sec pentru ca îmi place sa- l beau dar dacă am la dispoziție...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GeorgianaDiaconu
în 1 Noiembrie 2017 | GeorgianaDiaconu întreabă:

Un salon bun si mai ieftin in Ploiesti unde imi pot pune gene? Si niste farduri bune cu care pot avea un machiaj mai simplu? Dau funda Multumesc.

0
Răspunde primul Raportează
callmescania
în 1 Noiembrie 2017 | callmescania întreabă:

Ce tip de foaie este aceea mai subtire ca o coala de imprimanta? ma refer sa fie una ca foaia de chitanta (foarte subtire) pe care sa o pot baga si in imprimanta si de unde o pot procura si cat ar costa,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NustiuM
în 1 Noiembrie 2017 | NustiuM întreabă:

Buna! Îmi place un băiat de la grădiniță, și apoi în clasele primare și în clasele gimnaziale și acum la liceu.El este verișorul cele mai bune prietene ale mele și colegii mei de clasa de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
?53fan
în 1 Noiembrie 2017 | ?53fan întreabă:

Astazi am gasit o melodie foarte frumoasa pe youube :Mi gna de sintaxhd! Intrebarea mea eset:Ce inseamna mi gna?

3
Răspunde Raportează
INOJIN
în 1 Noiembrie 2017 | INOJIN întreabă:

Cum pot sa-mi conving parintii sa ma duca la un psiholog? Btw : Parintii mei fac caz din orice.

2
Răspunde Raportează
Alka25
în 1 Noiembrie 2017 | Alka25 întreabă:

Tocmai m- am certat cu mama (am motive bine întemeiate ) și mi- a reproșat ceva iar eu i- am zis că dacă tot i- am distrus viața să mă de- a la casa de copii și din greșeală i- am zis că nu-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alin_Alin_1905
în 1 Noiembrie 2017 | Alin_Alin_1905 întreabă:

Vreau sa ma transfer la un liceu Sportiv TPU dar Doamna secretara a zis ca imi trebuie o adeverinta precum ca sunt la un club sportiv si dupa ma pot transfera.Ce fel de adeverinta imi trebuie? Dau...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dianna10rusuu
în 1 Noiembrie 2017 | Dianna10rusuu întreabă:

Decii sunt intr- o situatie oribila.Sunt cu un baiat imreauna dar nu de mult timp.El ma roaga sa vin ii Romania dar nu pot si sa va spun de ce! Acum 4 lunii i- am facut oralu unui baiat.Nu din placere ...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
stefania154
în 1 Noiembrie 2017 | stefania154 întreabă:

*scuzati categoria* buna! Acum cateva minute, imi uscam parul cu feonul si l- am tinut la temperatura mare, cred ca un minut, intr- un singur loc. Cand mi- am periat parul mi- a căzut o suvita de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
?tefania_B?l?nescu_1970
în 1 Noiembrie 2017 | ?tefania_B?l?nescu_1970 întreabă:

ma scuzati pentru limbaj+ este o intrebare de fete. am 12 ani si inca nu mi.a venit ciclul. astazi de dimineata mi.au aparut niste secretii maro pe chilot. am mai schimbat 2 perechi de chiloti...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
?53fan
în 1 Noiembrie 2017 | ?53fan întreabă:

Semnificația orelor fixe în cazul unui băiat? Că am văzut pe aici întrebări asemenea, însă doar pentru fete erau semnificațiile! Dacă știe cineva, sau un link ceva! Va rog mult!...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
VasileMoldova
în 1 Noiembrie 2017 | VasileMoldova întreabă:

De obicei ma inteleg bine cu bunelul meu dar uneori ma enerveaza deoarece da vina pe mine uneori pe ceva ce nu am facut sau nu am stiut si de multe ori crede ca el stie tot. Ce ar trebui sa fac...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
IonelaFlorariu020
în 1 Noiembrie 2017 | IonelaFlorariu020 întreabă:

Am o nelămurire. la matematica. Cu logaritmi. Va rog frumos sa imi explicați si sa imi spuneți cât e log cu baza 2 din 4. Deci nu inteleg. Aplic formula schimbării de baza? Sau cum fac?...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AnonymousCLL
în 1 Noiembrie 2017 | AnonymousCLL întreabă:

Cum am poate urmari cineva pe Facebook?

1
Răspunde Raportează
Torinos
în 1 Noiembrie 2017 | Torinos întreabă:

Prin ce proces se separa apa cu mâlul, alcool cu nisip( decantare, filtrare sau cristalizare)....repede...DAU FUNDA!

1
Răspunde Raportează
RainmakerX
în 1 Noiembrie 2017 | RainmakerX întreabă:

Hei! Daca renunt la windows si instalez linux atunci o sa am nevoie de programe alternative pentru Microsoft office si photoshop? Daca da atunci cum se numesc? Este vorba de un laptop ce ar avea ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AnonymousCLL
în 1 Noiembrie 2017 | AnonymousCLL întreabă:

Cum pot activa functia de urmărire pe Facebook?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Noiembrie 2017 |

Diriginta mea este foarte stricta in ceea ce priveste imbracamintea elevilor. Pe noi, fetele, nu ne lasa sa purtam pantaloni scurti, sandale etc. Cum as putea rezolva?

9
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Noiembrie 2017 |

Bună, TPU. Chiar ma simt ingrozitor... Azi prima ora nu a venit profesorul, asa ca am facut mai nimic. Asta pana cand colega mea de banca a inceput sa zica ca miros urât, a mancare stricată. Ceilalți...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
SmecheruDeLaCraiova
în 1 Noiembrie 2017 | SmecheruDeLaCraiova întreabă:

E adevarat ca(in general) oamenii care scriu frumos sunt buni la suflet si frumosi( din punct de vedere fizic), iar cei care scriu urat sunt rai si sunt urati(din punct de vedere fizic)?

5
Răspunde Raportează
RaduRada28
în 1 Noiembrie 2017 | RaduRada28 întreabă:

Salut.Sunt in clasa a9a pe profilul Mate Info Intensiv.Am intrat cu media 9.85.In prima săptămână am lipsit din cauza unor probleme pulmonare.La informatica in perioada aceea nu ne- a predat mare lucru...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
ClearSky00
în 1 Noiembrie 2017 | ClearSky00 întreabă:

Buna TPU..in ce licee din Cluj se poate transfera intre semestre?

1
Răspunde Raportează
Lylyandreea
în 1 Noiembrie 2017 | Lylyandreea întreabă:

Buna e adevarat ca daca bei suc cu scrum pot sa lesin?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Noiembrie 2017 |

Buna prieteni. Am 18 ani si nu mi-a venit menstruatia de 3 luni. Insarcinata nu sunt deoarece am facut 3 teste in fiecare luna. Ma puteti ajuta va rog si sa imi spuneti care ar putea fi cauza?

2
Răspunde Raportează
TerminaToR202
în 1 Noiembrie 2017 | TerminaToR202 întreabă:

Saluut! Pai sa incep cu inceputul, sunt calasa a x- a matematica- informatica si nu ma descurc asa de bine la mate, adica am dat 2 teste si am luat un 3 si un 4... In clasa nu pot spune ca nu zic ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
VasileMoldova
în 1 Noiembrie 2017 | VasileMoldova întreabă:

Am 13 ani iar bunelul meu vrea neaparat ca eu sa ma invat sa conduc masina. In primul rind i- am spus ca e ilegal si ca daca il prinde politia nu va fi bine dar el tot nu ma intelege. I- am spus...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Mihaimihai1234
în 1 Noiembrie 2017 | Mihaimihai1234 întreabă:

Vreau sa- mi fac cont la o agentie de pariuri si am nevoie de cnp si serie si etc, si vreau sa- mi fac saptamana vitoare contul, cand se schimba buletinu de 18 ani se schimba ceva la el adica, seria,...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Madness345
în 1 Noiembrie 2017 | Madness345 întreabă:

Salutare TPU, din vorba in vorba prietenul mei cel mai bun m- a tradat si le- a spus tuturor colegilor mei din clasa ce i- am spus, acum sunt toti in capul meu, unul vrea sa ma bata ca nu stiu ce si...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Noiembrie 2017 |

Deci imi place de baiat si nu stiu daca si baiatul asta ma place. El vorbeste cu mine si fata in fata, ii place sa ma tachineze si imi zambeste mai mereu. Prin mesaje imi trimite emoticoane de genu ❤

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Noiembrie 2017 |

Deci imi place de baiat si nu stiu daca si baiatul asta ma place. El vorbeste cu mine si fata in fata, ii place sa ma tachineze si imi zambeste mai mereu. Prin mesaje imi trimite emoticoane de genu ❤

1
Răspunde Raportează
Antonia_Anto_2003
în 1 Noiembrie 2017 | Antonia_Anto_2003 întreabă:

Am 13 ani și vreau să mă pensez.Dar mă doare rău pielea când trag un fir de par din sprânceană Ce trebuie sa fac?

4
Răspunde Raportează
andreeeeeeaiuliiianaa11051999
în 1 Noiembrie 2017 | andreeeeeeaiuliiianaa11051999 întreabă:

Am incercat sa conectez telefonul la o boxa ailiang pmpo 1500w si nu merge cand dau sa caut acolo la bluetooth nu se găseşte nimic deşi are loc de "dvd, USB, SD, FM". Stie cineva alta metoda de conectare...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cdcecdce
în 1 Noiembrie 2017 | Cdcecdce întreabă:

As dori sa ca intreb despre cresterea in inaltime. Sunt fata am 1.65m inaltime si 15 ani( adica Inca vreo 3 luni si am 16 ani ) vreau sa mai cresc macar 5 cm inaltime, numai atat daca mai mult nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
alexalx1234
în 1 Noiembrie 2017 | alexalx1234 întreabă:

Cum pot face sa imi creasca increderea in sine?

3
Răspunde Raportează
Caltan_Vlad_1995
în 1 Noiembrie 2017 | Caltan_Vlad_1995 întreabă:

de curând m- am logat pe TPU si am o dilema... Stiu ca daca ai 14 ani trebuie sa te focusezi pe examen, dar, îmi place o fata, Ștefănia, care e frumoasa, dar prietenii mei efectiv...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Simion_Gabryel_1986
în 1 Noiembrie 2017 | Simion_Gabryel_1986 întreabă:

Am o problema! Imi place foarte mult de iubita prietenului meu si ia ma place Dar nu vreau sa-mi pierd un prieten... dau funda pentru un sfat bun.

5
Răspunde Raportează
Nimeni00
în 1 Noiembrie 2017 | Nimeni00 întreabă:

Dacă am luat antidepresive aproape 5 luni in cât timp ies din organism?

8
Răspunde Raportează
Nimeni00
în 1 Noiembrie 2017 | Nimeni00 întreabă:

Deci eu am avut puroi la o măsea si mi-a trecut nu mai am dar dacă ma duc la stomatolog trebuie sa îmi umble pe canal? sau ce trebuie sa îmi facă la măsea?

2
Răspunde Raportează
racsenti
în 1 Noiembrie 2017 | racsenti întreabă:

Cum imi pot recuperea parola de Yahoo?

2
Răspunde Raportează
  • 1034
  • 1035
  • 1036
  • 1037
  • 1038
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Neagracaceara
    trimisă acum 19 ore

Neagracaceara întreabă:

Daca cineva e condamnat la pedeapsa capitala (in SUA) inainte de a fi executat i se face un consult medical.De ce? ce relevanta are starea de sanatate doamna Violetta? dau funda.
    10 răspunsuri
  • Andrelo94
    trimisă acum 9 ore

Andrelo94 întreabă:

Bună ziua, vin cu o întrebare, Am achiziționat o mașină in Danemarca faza este ca, șeful meu m- a ajutat să o cumpăr folosind CVR- ul lui, în România se numește Cod unic de înregistrare, și...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • Rimadan103120
    trimisă acum 12 ore

Rimadan103120 întreabă:

Buna seara, e prima oara cand primesc mesaj de acest timp de gen, m- am uitat la un meci de fotbal care nu era pe TV, si am intrat pe un site unde il putea vedea stream, si mi s- a deschis un link...? (mai mult)
    8 răspunsuri
  • TpuAnonim123
    trimisă acum 16 ore

TpuAnonim123 întreabă:

Am luat 6 la franceza dar sunt elev de nota 10. Cum ar trebui sa le spun parintilor?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.583.467
  • Întrebări: 3.952.741
  • Răspunsuri: 17.651.529
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Matematica distractiva

Matematica distractiva

Esti tare la mate? Hai sa vedem cate puncte obtii la testul nostru de matematica distractiva!

Start quiz
Categorii
  • 651.995 Adolescenţi
  • 55.567 Afaceri & Financiar
  • 22.867 Artă şi Cultură
  • 72.781 Auto & Moto
  • 144.230 Beauty & Fashion
  • 16.483 Benzi desenate
  • 55.037 Carieră
  • 20.340 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.069 Conversaţii