O sa va spun pe scurt de ce am nevoie de ajutorul vostru! Deci... M- am certat de mai multe ori cu iubita, mai mult din cauza geloziei mele, dar ne impacam si foarte repede! Totusi din cauza...? (mai mult)
La cât timp după un contact sexual neprotejat îmi pot face analize de boli cu transmitere sexuală? Menționez că am 17 ani. Unde îmi pot face acele analize? Trebuie sa merg neapărat cu părinții?...? (mai mult)
Asta este o intrebare doar pentru fete. Ce tip de baiat va place, cel dur si cu muschi, sau cel timid si sentimental?
Este a cincea saptamana de facultate si eu tot nu stiu ce mancare sa imi iau de acasa pentru a manca la camin. Ce mancare imi recomandatii sa pun in casolete si sa reziste in frigider?
Hei! La mine la scoala un băiat a venit cu hoverboard- ul la scoala si acum ma bate gândul sa imi iau unul. Chestia este ca nu stiu sa merg pe skateboard sau penniboard. Vreau sa stiu va rog...? (mai mult)
Cum sa slăbesc rapid? Detoxofierea te face și sa slăbești?
Buna, in seara asta sunt singur acasa ce sa fac ca ma plictisesc singur?
E cineva la Liceul Economic A. D. Xenopol din Bucuresti?
am o problema legata de scoala, in ultimul timp, nu prea am fost vineri la scoala pentru ca mereu s- a intamplat cate ceva ( ba ma durea burta, ba imi era rau ) si ieri, nu am fost la scoala...? (mai mult)
Catelusa mea are pui si m-am gandit sa tin un baietel, dar imi e teama ca daca puiul creste se va imperechea cu mama. Intrebare este se vor imperechea? ( scuzati categoria )
Salut.Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o carte de dragoste cu niste adolescenti care se indragostesc? Vreau sa fac un cadou cuiva ai na.M-am gandit sa fie o carte.Mersi anticipat pentru ajutor :)
Hey! Dacă nu mă greșesc, pe Youtube spune ca poți sa iti schimbi numele de 3 ori în 90 de zile. L- am schimbat doar odată în cele 90 de zile și spune ca e modificat prea recent dacă vreau sa...? (mai mult)
Buna, TPU, este adevarat ca relatiile de la 18 ani tin? Dar se mai pot si desparti sau nu? De la ce varsta tin relatiile serioase?
La matematica si franceza daca nu prea te pricepi la acele materii te poti duce la pregatire?
Ce sa fac ca sa fiu in siguranta atunci cand ies cu un necunoscut de pe internet? Este vorba despre prietena mea care si-a facut un iubit la o distanta de 400km, in varsta de 21 de ani.
Voi ce ati mai citit?
Salut stiti de unde epot sa imi iau ranu false de halloween(de ex cuie care iti intra prin mana/cap) mersi dau funda!
Cum aflu minutele pe Vodafone Germania abonament?
Stie cineva cum pot slabi fara efort fizic? Mai mereu cand incerc sa alerg sau sa fac exercitii fizice am dureri de ficat si nu mai pot merge din cauza febrei musculare. Adica nu stiu daca sunt grasa, ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutorul vostru, prietenul meu și-a băgat degetul in vaginul meu. iar după ce am ajuns acasă am observat ca am sângerat puțin E posibil să-mi pierdut virginitatea?
Si eu am fost sunata din maroc, dar cu 654 la sfarsit, eram conectată la net...a fost un beep dar cand am sunat din nou se auzea in fundal un vajait.
Am o problema și chiar as dori sa primesc răspunsuri adevărate:am in clasa la mine un coleg pe care îl plac.A venit de 2 ani in clasa la mine și de atunci îmi place de el dar mi- e frica...? (mai mult)
recent am luat un Ford Focus 2008 berlină și aș vrea sa o mai înalt ce ies putea schimba arcuri amortizoarele sau ce?
Buna, am si eu o intrebare, pentru cei care calatoriti cu avionul. Am 2 piercinguri, exista probabilitatea ca acel aparat sa bipaie la aeroport din cauza lor? Pe cel din buric pot sa il scot inainte,...? (mai mult)
Imi place de o fata de ceva timp si nu stiu cum sa ii zic
Am început sa fac zile pe snapchat cu cineva (știți voi, foculetele alea), dar persoana respectiva când am făcut 3 zile nu a mai trimis, iar astăzi iau nu a trimis... se poate ca odată...? (mai mult)
Ce nume imi sugerati pentru o pagina de Facebook in care o sa postez poze amuzante, video- uri amuzante precum ale Junimei sau alte pagini. As vrea ca numele sa se potriveasca si pentru un canal...? (mai mult)
Sunt urat si gras, ce pot face :(( :))
of... simt ca o iau razna pe zi ce trece. Parca am ghinion in fiecare zi. Saptamana asta a fost groaznică pentru mine, acum câteva zile am postat o poza pe rețelele de socializare machiată ...? (mai mult)
Salut, eu sunt un baiat singur, stiti, cumva cum sa imi fac si eu o iubită? Ps: Încerc orice sfat! Va multumesc!
Viata mea e de ca**t! Nici nu stiu cum sa incep. Am inceput sa imi doresc moartea. De cand eram mica parintii mei au fost plecati in Italia, mai intai tata apoi si mama eu cu fratele ramanand la bunici....? (mai mult)
Bună TPU. De azi dimineață sunt praf și nu știu ce sa fac. Poate pare ciudat dar sunt așa din cauza unei persoane pe care o admiram. Este în același timp și vecina cu mine. Ea este clasa ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare. Dacă mama unui copil s- a recăsătorit cu un alt bărbat, acel bărbat, (tata vitreg pentru copil) bună are vreun drept asupra copilului? Menționez ca copilul încă...? (mai mult)
La liceu se face petrecere/concurs de Halloween? Dau funda ❤
Unde te vezi la 83 de ani?
Deci mă întrebam, referitor la vampiri. Dacă ei arată ca niște adolescenți și au sute de ani, deși aspectul ăsta nu este luat în considerare de către protagoniști, se pune că e adolescent...? (mai mult)
Am o intrebare posibil stupida. Daca eu am 15 ani, e posibil sa castig o bataie cu 3- 4 tipi de 12 ani? Daca ajuta am 15 ani si 1.80 m, am 60 kg si masa musculara foarte dezvoltata, adica imi...? (mai mult)
Https://www.facebook.com/simpaticul.com2/videos/361952507595342/ cum se numeste melodia?...
Sunt nou pe acest site si am si eu o intrebare! Nu de curand am trecut clasa a- 5- a si am cateva dificultati de invatare la matematica si franceza. La matematica nu pot invata si nu sunt o persoana...? (mai mult)
Din ce pot face o husă pentru telefon? Pe net am văzut numai tutoriale în care ai nevoie de pistol cu lipici, dar eu nu am așa ceva. Am 5 huse cumpărate, a șasea e pe drum (la curier) dar aș vrea...? (mai mult)
Ce este mai bine pentru jocuri Mac sau windows?
Heeei! Acum 2 seri am avut un vis ceva mai ciudat. Eram în Roblox la un parc acvatic în cer si apoi ma suna o fata si imi zice sa sun un bărbat care era fotograf sa ceva a genul. Eu am cautat numărul...? (mai mult)
Ce parere aveti de mimarea sexului oral de la cluj? As vrea sa raspunda fetele. daca li se pare ceva normal?
Vă plac fete scunde sau nante? Cu parul lung sau scurt? Cuminți sau rele? Elegante sau sportive? ( cum credeți ca trebuie sa arate o fata perfectă?)(sunt curioasa.)
am o alunita mica langa nas si aveam un cos laga care era putin si pe ea si l- am spart, dupa ce iti spargi cosurile se face ca un fel de crusta sau ceva. Chestia aia galbena de deasupra, ...? (mai mult)
Ce sa fac daca iubita mea ameninta ca se sinucide daca nu vorbesc si noaptea cu ea? ar trebui sa chem un psihatru sa o interneze?
Va rog să îmi acordați câteva minute din viața d- voastra :) Deci am 14 ani și 30 de kg ( 1, 60) sunt foarte slaba, așa sunt de când eram mică, si nici nu stiu cum sa ma mai îmbrac...? (mai mult)
La examenul de bacalaureat daca iau la mate 4 si la celelalte note mari se compenseaza si se face o media care daca este peste 6 inseamna ca trec? Sau trebuie sa iau la mate peste 6 neaparat?
Am o întrebare urgent! Am ascultat, în vară, o melodie și nu știu cum să dau de ea. Tipul care cântă, are o voce groasă ca artistul Rag'n bone man. Versurile sună cam așa: It's in your dna,...? (mai mult)
De mult visez sa-mi deschid o afacere, o cafenea unde oamenii sa vina sa bea cafeaua si sa citeasca.De unde ar trebui sa incep cu afacerea? Cum m-as dezvolt? Concurenta mi-ar face probleme?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Johny12498 întreabă:
KilljoyIdiot întreabă:
Plushul întreabă:
simona1930 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?