Am intrat azi pe best gore si am vazut niste clipuri. Mare parte din timp n- am simtit nimic emotional, dar fizic imi venea putin sa vars. Ce inseamna asta, sunt insensibila? Voi ati intrat vreodata ...? (mai mult)
Băi, deci îmi place de un băiat. Şi i.am scris într- o seară : - Hei. Ce faci? - Rău, tu? - Bine... De ce faci rău? - Deaia - Pai zi no Si dupa nu stiu ce mi- a zis, iar apoi mi-...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cum pot ajunge metrou la plaza sun sunt de la chibrit
Fetelor, voi cand iesiti la restaurant cu un tip la prima intalnire va luati ce- i mai scump din meniu sau va luati ceva mai ieftin(in cazul in care plateste el). Credeti ca ar fi aiurea daca mi- as comanda...? (mai mult)
Daca zic:Eu n am fost in japonia, de ce nu ma duc in prezent?
Salut, nu e chiar o intrebare mai mult caut un sfat. S- a intamplat acum circa 1 luna si 3 saptamani, mergand prin parc cu bicicleta am vazut o fata de care mi- a placut dupa cateva ture de parc in...? (mai mult)
Cum e sa fii satanist?
Hey,TPU cunoaste cineva o fata pe nume Horodinschi Maria Luiza din Alexandria?
Este cineva fan de seriale coreene?
Buna, ieri m- am tuns de dragul mamei. aveam parul pana deasupra fundului, acum este putin mai scurt decat nivelul umerilor, bob lung, mai exact.nici nu stiu de ce am facut asta, am plans 5 ore incontinuu...inainte...? (mai mult)
Bună TPU, aș vrea să vă povestesc ceva, mai exact un vis pe care l- am avut acum 2 zile, dar până acolo mai e ceva.Acum un an aproape, prin noiembrie anul trecut, m- am întâlnit cu un băiat,...? (mai mult)
Am o intrebare pentru fete. Cum ati vrea sa fie băiatul perfect?
Am 16 ani si 1, 60 inaltime. Tata are 1, 75 si mama 1, 64. O sa mai cresc? Macar cat mama. e important
Buna, ce medicamente au efect ca si ketamina(stare high,filme,halucinatii)? Si se poate lua ketamina de la farmacie? Ofer funda, o zi buna! Scuza ti categoria!
Ma confrunt cu o problema de mult timp. De ce prietenii mei nu ma invita si pe mine cand se intalnesc la voie buna? Nu sunt introvertit, sunt chiar sociabil, adica glumesc, rad, nu stau intr- un colt...? (mai mult)
Am 16 ani iar in urma cu un an am inceput sa beau, obligat. Din august 2016 am inceput sa merg in fiecare seara pe la niste prieteni iar unul dintre ei mereu imi spunea sa bem cate o bere si timp de cateva...? (mai mult)
Dacă comand ceva de pe net și am 11 ani, curierul nu o sa îmi dea pachetul.Adică nu știu dacă mă întreabă cati ani am.Contează? Ca nu știu.Atâta timp cât îi dau banii e ok? Îmi cere...? (mai mult)
Heyy! Treaba stă cam așa, am o relatie cu o fata de 1 an si 5 luni, ne intelegem bine, ne iubim, si cand aveam 1 an de zile ea avea 17 ani, i- am propus sa avansam si noi in relatie si mi- a...? (mai mult)
Buna eu si un baiat ne placem reciproc de pe Facebook. Noi nu am vb de loc dar ne- am văzut in realiatate pentru ca de cand ma place vine pe la mine prim cartier, el este o fire rușinoasă. Ce ar trebui...? (mai mult)
Parintii mei au plecat de acasa si ar fi trebuit sa vina pana acum, se pare ca au trecut cam 2 ore si nu s-a intamplat nimic. Ahhh...ce as putea face? :|
As dori sa ma puteti ajuta cu niste pareri.Acum o saptamana m- am intors de la mare si le- am luat celor doua colege care au fost la ziua mea doua trofee mici cu inscriptia "Cea mai buna colega"...? (mai mult)
Salut.Mi- am cumparat acum 2 ani si o săptămână o bicicleta MTB Rockrider 340 de la Decathlon. Aveam la ea asigurare 1 an.As vrea sa ma duc la Decathlon (atelierul ciclism)pentru am face revizia. Mai...? (mai mult)
E ok daca la 16 ani am 1.80 si 66 kg? Traba sa mai slabesc sau e ok asa?
Iubitul meu cand ne.am vazut in timp ce m.a saruta tinea o mana peste picioarele mele si incet ma atingea in zona intima, iar dupa ce iarasi ne sarutam ma atingea pe sanii, credeti ca este ok daca...? (mai mult)
Unde pot gasi lista cu cei admisi la Politie-Campina? Funda pentru link!
Pot comanda ceva online daca am sub 18 ani?
Nu am stiut ce categorie sa aleg, scuzati. Sunt baiat, am 17 ani. Vreau sa iau hormoni masculini. Care sunt riscurile? Daca a mai luat cineva si stie ce inseamna, va rog sa imi explicati ...? (mai mult)
peste cateva zile voi merge la profesionala-mecanic auto, si nu stiu daca imi trebuie ceva caiete geanta etc se face ore normale?
Urgent! Sunt insarcinata in 16 saptamani si ma sunt foarte rau.Pun repede pe mine kg dar nu stiu cum ca nu mananc mult pentru ca pur si simplu nu am pofta de mancare. Orice as manca parca nu ar avea gust.Si...? (mai mult)
Fac 15 ani in noiembrie si am 1.73- 1.74. Anul trecut aveam 1.63.intrebarea mea este daca pot sa ma mai inalt pana pe la 1.80- 1.83 si daca ma mai inalt la fel de mult ca anul trecut. tata are...? (mai mult)
Pentru a creste barba trebuie sa ma barbieresc mai des sau mai rar? Adica las parul sa creasca cat mai mare si apoi il rad sau cat mai des? PS: Am 18 ani
Am 14 ani si voi fi clasa 9.Am intrat la un liceu din alta localitate care nu imi place.A depus cerere de transfer si am intrat la liceul local.M-am transferat inainte de semestrul 1.
Acum câteva zile am depus cerere de transfer la alt liceu. Cum stiu daca am fost acceptata? Ma suna cei de la secretariatul liceului sau se afișează o foaie cu tabel cu toți cei care au depus cereri...? (mai mult)
Ce tampenii ati facut prin liceu/scoala generala?
Daca anul asta trec in a 9-a pot sa ma transfer in alta clasa la acelasi profil? Fiindca as vrea sa fiu in clasa cu un fost coleg...
Numele meu este Edy. Pe 15 septembrie implinesc 13 ani, dar pe 11 stim cu toti ca incepe scoala. Subiectul sta in felul urmator: eu sunt inotator de performanta sunt multiplu campion national,...? (mai mult)
Cum pot face mai multi bani de buzunar? M am facut reprezentant Oriflame, sunt fata si ma ajuta si la farduri, ma mai scutesc de unele cheltuieli fardurile la care primesc reducere si chiar si asa, ...? (mai mult)
Sunt pe clasa a 9- a am 15 ani si Mi- a crescut mustata mare si arata foarte urat. Parintii mei nu vor sa ma lase sa o rad... Tot le mai spun, le bat apropouri dar nu si nu si nu. cum pot sa ii ...? (mai mult)
Oamenii se schimba?
Buna TPU deci sunt Roby nu Alina si vreau sa va intreb cum va imbracati in prima zi de liceu, cei care treceti a 9a. Eu nu prea stiu cu ce sa ma imbrac.Dau funda pls repejor ca mai e o saptamana si incepe...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta Cum sa invat sa sarut?
Buna, la ce ora trebuie sa ma prezint la corigente? Dau funda
Păreri despre crema depilatoare Veet? As vrea sa cumpar una ca sa elimin parul de pe testicule, a mai folosit cineva? !
Stiti pe cineva care ar dori sa cumpere o culegere la romana pentru bacalaureat? Am cumparat- o, dar nu mai am nevoie de ea. Va dau un link ca sa vedeti despre ce culegere este vorba: http://www.librarie.net/p/49799/eseul-...? (mai mult)
Stie cineva cand se dau banii de liceu pe luna august? Suntem deja in septembrie...
Ce insemna :))) sau P.S. sau :D sau :((( Am ramas cam in urma...
Are cineva ghiozdan ca asta? https://m.emag.ro/rucsac-nike-classic-north-unisex-gri-2067204/pd/DX35VDBBM/ Cat de mare e? Mai ales cum se vede in spate, e bun pentru scoala?
Buna TPU deci sunt Alina iar dupa cum bine stiti toti de azi acest cont este al meu, fratele meu Roby mi l- a dat si mi- a zis ca am mai multa nevoie de cont TPU decat el. Nu stiu sa imi schimb poza de...? (mai mult)
Ce inseamna cand ii spui cuiva ca "ii pute ochiul"?
Imi vine sa mananc intruna, mi- e foame mereu.Nu conteaza ca mananc fructe, ciorba, salata etc. ca imediat iar imi e foame si as vrea sa slabesc.Ce as putea sa fac?(15 ani, fata, 1.71 m inaltime,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RealSoul1997 întreabă:
Ion1989 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corpul uman
Corpul uman este o "masinarie" care ne surprinde tot timpul. Testeaza-ti cunostiintele si vezi cat de multe stii despre acesta!