Salutare, TPU. Am 15 ani, sunt băiat, și mi s- a întâmplat ceva super ciudat. Ei bine, acum doua zile, la Zilele Municipiului Brăila (locuiesc acolo), am fost la concertul susținut de Lidia...? (mai mult)
De ce atunci cand un sportiv de renume intrernational sau un cantaret are succes toata ROMANIA tine cu el si baie lauda iar la primul obstacol (cum a fost la Bute meciul cu Carl cand a pierdut) toti ii...? (mai mult)
Stie cineva persoane care ar vrea sa faca comanda de produse cosmetice? Daca da, lasati aici un comment sau ceva.Eu sunt reprezentant si Avon, si Oriflame.
Ce inseamna pareza? Dau funda
Vreau si eu nume de utilizator pentru un joc.Dar nu d-alea gen nutella sau alte tampenii. Ceva care sa se lege de numele meu(Alexia).Si vreau cat mai repede.Dau fundita! Multumesc!
ieri am venit de la mare si m- am jucat cu verisoara mea mai mica (4 ani ) cu un slime cumparat de ea cu 3 lei de la o taraba tiganeasca din Eforie. Ea l- a intins si l- a pus pe fata mea in ...? (mai mult)
Imi spuneti si mie va rog legenda lui Jeff The Killer Poate fi si inventata de voi(fac concurs cu o prietena cine face rost de cat mai multe poveste/legende si nu conteaza sursa)
Recent am intalnit o fata cu care am vorbit cam de 5 ori, dar nu chestii care ne-ar ajuta sa ne cunoastem mai bine. Vreau sa o intalnesc face to face si nu stiu cum sa incep! AJUTOR!
Am o problema si sincer nu stiu cum sa trec peste. De cand ma stiu sunt un baiat timid foarte timid. Cel putin cand eram mai mic imi era foarte greu sa imi fac prieteni. Iar acum observ ca chestia...? (mai mult)
Ce mi se intampla daca cineva a intrebat un spirit, de pe tabla ouija, daca o sa mor si el a zis da desi eu nu am jucat?
Sall ma poate ajuta cineva ...imi trebuie codul de dezblocare pentru castefon de ford focus 5000rds eon M274203
Heya boiz, cum mai e viata? pe mine ma apucat o pofta de citit, problema e ca nu prea stiu ce asa ca vreau sa va cer voua parerea. Caut o carte care sa fie spooky dar nu horror=)) stiu ca am cerinte...? (mai mult)
Mama mea are o tigare electronica. Care e diferenta intre tigarea ei electronica si un vape care scoate scoate mult abur(al ei abia ca se vede)? Care e mai sanatoasa?
Pentru cei care sunt mai mari, cum este la liceu? Este greu sa te acomodezi cu profesorii, colegii, restul elevilor de prin liceu? Urmeaza si balul bobocilor... Sunt multe lucruri noi pe care nu le ...? (mai mult)
Salut.Am 15 ani fara o săptămână și 1.83.As vrea ca de la începutul anului sa incep sa fac înot (abonament - 20sedinte/luna)si sa ma înscriu la echipa de handbal a liceului deoarece imi place ...? (mai mult)
Va salut, ma aflu intr- un impas si as avea nevoie de ajutorul vostru Am facut 18 ani pe 6 iunie. Atunci ar fi trebuit sa mi fac majoratul, dar am avut ceva probleme si nu am mai reusit sa l fac, ...? (mai mult)
Salut, tuturor! Azi nu vreau să vă intreb nimic, azi vreau sa vă povestesc ceva. Inca sunt un copil, am 20 de ani si toata viata mea am muncit pentru fiecare bănut imparte, de la varsta de 16...? (mai mult)
Salut.Am trecut pe clasa a9a.As vrea sa incep sa mă pregătesc la engleza deoarece pe clasa a11a- a12a vreau sa dau Cambrigul.Ma descurc destul de bine la engleza cel puțin din punct de vedere al teoriei...? (mai mult)
Cum fac sa vad cate persoane mi au salvat fotografia pe Instagram?
Am dureri de cap si beau fiole de algocalmin aproape zilnic de 3 saptamani, pot sa pățesc ceva?
Stie cineva ce se intampla cu mine? Adica stau toata ziua pe telefon, cand merg afara cu prieteni ma feresc de fostii colegi de clasa, gen nu imi place sa fiu fazut de ei dar eu sa ii vad din "umbra"....? (mai mult)
Am visat doar o singura dată când cadeam in gol dar acum nu mai visez așa ceva.Cand visez ceva tresar din somn ca și cum m- aș corenta, deci nu visez că mă corentez sau tresar doar o singura...? (mai mult)
Hey! Imi puteti spune mai multe semne ca un baiat timid de 17 ani te place?
Biscuitii belvita ingrasa?
Salut de ce tresar câteodată din somn când visez ceva tresar de zici că mă corentez
Buna, TPU. Imi doresc foarte mult sa devin medic ( mi- ar placea mult mult de tot stomatolog sau oftalmolog, pur si simplu ma atrage). Am 15 si mai am timp sa ma gandesc, de abia ce intru la liceu. ...? (mai mult)
Salut, am intrat la un liceu pe profil tehnic (electromecanica) si vreau sa ma mut la alt liceu pe Stiinte sociale deoarece nu ma descurc deloc bine la matematica. Eu am avut media de admitere 7.40 iar...? (mai mult)
Hey! Sunt Robert, 19 ani.Nu mi-am început viața textuala...da'știu ce-i femeia! Ce este femeia?
este programul gaskha mare pe Antena1 si nu stiu cum o cheama pe fata aia neagra care danseaza. help
A dat cineva dintre voi mesaj la Bongo pana acum? Ce parere aveti? Cat te costa? Iti trimite mesaje incontinuu, sau trebuie sa ii spui tu cand sa se opreasca?
Ce inseamna cyaqq pe mess sau chat? Dau funda
Hey! Miercuri seara ne.am jucat un joc cu provocari (cu toate ca avem 16 ani) :)). Si baiatul de care imi place a primit ca si provocare sa ma sarute pe obraz, el doar si.a atins obrazul lui de al meu....? (mai mult)
Am o mica problema cu Instagram- ul. Sper sa ma puteti ajuta. Ieri am postat cateva poze si am etichetat cateva persoane. Ok. S- au pastrat etichetele. Tot ieri, fac aceladi lucru, numai ca...? (mai mult)
Hey! Azi am fost in oras cu o prietena si cu sora mea. Cat prietena mea statea la coada la covrigi, si eu pe banca cu sora mea, o tigancusa cam de 10 ani s- a legat de noi si nu ne lasa in pace. Tot ...? (mai mult)
Daca am facut scoala profesionala cu domeniul ospatar - chelner, mai am nevoie de curs de ospatar pentru a ma angaja? (stiu ca ma pot angaja si fara scoala si fara curs dar eu na as vrea)
Credeti ca dupa ce voi ajunge la oras ma voi dezvolta fizic si voi creste in inaltime? Credeti ca mediul de la oras este diferit de cel de la sat si ca voi creste, ma voi mai dezvolta? Problema ...? (mai mult)
Hei, TPU. Eu trec in clasa a 8- a si mi- e foarte frica de examenul de capacitate. Stiu ca mai e un an pana atunci dar nu stiu de ce sunt asa stresata. Am avut si un cosmar pana acum. Media pana acum ...? (mai mult)
Cum scap de colacei? Nu sunt foare mari, am 183 inaltime, 85kg si nu mai reusesc sa slabesc deloc si fac si sala(aveam 103 kg) am facut si muschi dar nu mai pot scapa de burtica si solduri.
Daca mananc creta e adevarat ca o sa fac febra? In cat timp apare febra? Si cat tine?
Salut TPU E bine sa te machiezi la 16 ani?
Salut.Am intrat pe profilul Mate Info Intensiv.Am văzut programa de clasa a9a pentru această specializare că am și o ora /săptămână de "Logică și Argumentare".Ce caiet ar trebui să îmi iau?...? (mai mult)
Salut, am intrat la un liceu tehnic ( electromecanica ), avand media 7.40, am auzit ca pot sa ma mut din semestrul al 2- lea, cum procedez daca media ultimului intrat a fost de 8.15? La ce dau diferente?...? (mai mult)
Chiar am nevoie mare de ajutor. Faza e ca imi place de o prietena doar ca e putin mai aiurea pentru ca si eu sunt fata si chiar sunt in ceata rau. Cand mai ieseam pe afara si venea si ea, se mai...? (mai mult)
Unde as putea sa imi fac ziua de nastere in Bacau? As vrea sa inchiriez un restaurant ceva dar sa nu fie ft scump si daca e posibil sa pun eu muzica. Tin sa mentionez ca am 17 ani
Am doua variante de exercitii care ar fi mai okay? 1. dimineata- 30 x flotari, crunchuri, genoflexiuni+ 2 min de rotiri de brate pranz- 50 x flotari, crunchuri, genoflexiuni+ 2 min de rotiri ...? (mai mult)
Am 16 ani și stau cu o fata mai mare, mama ei vrea sa ma cunoască și o sa ma duc la ei acasă, mama ei locuiește cu viitorul soț de 30 de ani, am vb cu iubita și sper s ai las o ...? (mai mult)
Este dm market in Botoșani și dacă da pe unde e? Dau funda
Aveti idei de localuri(puburi) prin Bucuresti unde as putea sa imi serbez majoratul? Bugetul in jur de 120 lei de persoana. Multumesc!
Exista vreun program care inlocuieste codul snapchat in amprenta?
Salut, sunt baiat si am implinit de curand 14 ani, trec clasa a 8- a si am 1.70 m. Este ok pentru varsta mea? Tin sa mentionez ca in a 6- a eram cel mai mic din clasa, insa am inceput sa fac baschet...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
___m7PG întreabă:
Razvanfcct întreabă:
Danielandrei21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?