Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 3 Octombrie 2025 sunt:
Buna am o intreare de ce cand vreau sa intru pe yahoo nu imi apare sa imi ag parola si imi apare ca sa- mi trimita cod de recuperare pe numar eu nu mai am numarul ala parola mi- a stiu si contul dar nu...? (mai mult)
Acum o saptamana mi an facut un tatuaj temporar si cam incepe sa se duca vopseaua, nu am vopsea de tatuaje temporare si nici nu am de gand sa mi cumpar ca sa dau peste, dar ce pot folosi ca sa mai tina?...? (mai mult)
Cateodata cand ma uit in oglinda ma vad frumos, cu fata mai masculina, iar uneori cu fata rotunda, urechile urate si ochii prea apropiati. Problema este ca in pozele mai vechi cu mine (cand...? (mai mult)
V-ati fi dorit sa fiti adolescenti intr-o alta perioada, eu sincer as fi vrut sa fiu prin 2002-2003...
Ce ar trebui să răspund la clasica intrebare de golan,, Ba! Esti smecher?"?
Gameri din moment ce fac bani din jocurile care nu le apartin prin YouTube, nu trebuie sa plateasca drepturi de autor?
Extrasul de cont se face doar de la banca unde am făcut cardul?
Puteti va rog sa imi recomanati niste anime?
Hei. La voi cum a fost prima zi de liceu? Ati venit cu parintii in prima zi sau singuri? De ce?
Am o întrebare privind liceele. Este adevărat că la liceele în care se intră cu medii mari, colegii sunt mai fițoși și te integrezi mai greu? Cunosc o fată care a intrat la un ...? (mai mult)
Cum vi s-a parut primul an de liceu? La mine a fost groaznic pana sa ma acomodez
Salut. Vreau sa incerc la facultatea de politie de frontiera, insa nu stiu de unde pot sa invat pentru subiecte, se poate de pe net, sau exista o carte sau ceva?
Ajuta susanul sau tinctura de marar cu adevarat la crestere sanilor(daca da ii mareste cu mult?)?
O intrebare pentru fetele care si-au facut vreo 2 sau 3 gauri la o ureche pentru cercei, regretati ca le-ati facut sau va simtiti bine asa?
Pentru constănțeni in special: vreau sa imi fac un tatuaj dar nu stiu ce salon e mai ok. Pareri?
Cum se numesc cele două dansatoarele din videoclipul lui Sandra N pe nume Ballerina?
Salut stiti cum se numeste tunsoarea asta https://postimg.org/image/e5xyvdal5/
Ce înseamnă stoner?
Hey! Voi stiti sa faceti twerk? Daca da cand ati invatat prima oara?:)
Am si eu 2 programe diferite de exercitii fizice. 1. dimineat- 30 x flotari, crunchuri, genoflexiuni pranz- 50 x flotari, crunchuri, genoflexiuni 40 x flotari, ...? (mai mult)
am o problemă am 20 de ani și 1, 70 mănânc ori ce și mereu am doar 55kg toți rad de mine că sunt foarte slab ce as putea lo a că să mă îngeraș Proteinele sunt bune? Sau ce sa ...? (mai mult)
Se pricepe cineva la vise? Aseara am avut un vis tare ciudat, m- am visat mireasa. Aveam o rochie de printesa pe mine, ma simteam asa de frumoasa. Dar a fost ciudat visul in sensul ca mergeam...? (mai mult)
Hey TPU! Deci m_am suparat foarte tare pe bff eu fac tot posibilul ca prietenia noastra sa mearga dar ea o face imposibil astazi ne plimbam si era nervoasa iar eu i.am spus ca mereu este nervoasa nici...? (mai mult)
Cand cineva iti spune aragaz cu patru ochi, ca vezi dublu. ce le pot spune?
Salu TPU, subiecte de discutie cu o fata? e plecata din tara si revine in 3 saptamani si am vorbit cu ea despre orice posibil si daca nu comunicam imi este frica ca mi o fura altul sau ceva jocuri, am...? (mai mult)
La love in venit air in sims imi spune ca trebuie sa complectez aceasta cautare pentru a debloca abilitatea Simsului.Ce sa fac?
Sunt Novell 7 la Sims si imi spune ca sa complectez aceasta cautare pentru a debloca abilitatea Simsului ca sa se casatoreasca
Hei! De vreo luna am dureri de cap scurte (ele dureaza vreo 3 secunde). Durerea de cap nu are un loc al ei, o data este intr- un loc, o data este in alt loc. Mama spune ca este din cauza ca eu cresc ...? (mai mult)
Intrebare de sofat- stiu regula prioritatii de dreapta intr o intersectie nedirijata. dar sa zicem, daca cineva e in dreapta si o alta masian cirula din stanga, cine trebuie sa acorde prioritate(cine...? (mai mult)
Cum scap de madrie?, orgoliu, sunt genu de persoana care daca ii cade 10 lei pe jos nu ii mai ridic, sunt cu nasu pe sus, si din cate vad am multe de pierdut. Accept orce fel de critici MERIT.
De ce unele persoane mă fac "prost și înapoiat" doar pentru că nu înjur?
Urmează să mă duc să testez un laptop de pe olx Daca puteți să îmi spuneți la ce sa mă uit, să nu-mi scape absolut niciun detaliu? Mulțumesc
Ce aparat foto imi recomandati dintre Canon EOS 1300 si Canon EOS 700D? Va rog explicati alegerea facuta.
Ce sa faci atunci cand esti foarte TRIST?
Mama mă tot stresează cu mâncarea (adică vine din 5 in 5 minute să mă întrebe "dar nu îți este foame " sau "hai să îți pun ceva de mâncare " ) înțeleg că are 53 de ani dar totuși.....am...? (mai mult)
Tinand dieta in care nu mai mananc prajeli/fastfood/pepsi sau orice contine zahar am voie sa mananc iaurt danonino? :)
Cum pot sā imi fac o prietena sunt mai timid cand e vorba sa vorbesc cu una.
Care-i faza cu "Cernobil? " vad peste tot in comentarii si in postari.
Buna ziua am si eu o intrebare vreau sa plec in Italia cu sotia si copilul ne trebuie pasaport la totii 3?
Hei! Sunt intr o relatie de 8 luni cu un baiat iar de curand am vazut la el pe Facebook cateva conversatii pe grupul lui de prieteni in care isi trimiteauu poze cu diverse fete. Mentionez ca acele conversatii...? (mai mult)
Salut la toti,cine stie niste site-uri de unde pot comanda dulciuri din alte tari inclusiv (Japonia, Coreia de Sud), ca sa pot comanda din Moldova
Hei! Am nevoie de niste lentile de contact ca a lui keed si nu stiu de unde sa le cumpar Daca ma puteti ajuta va rog sa imi lasati un link. Multumesc!
am nevoie de un răspuns urgent va rog, sunt băiat am 14 ani și a început să îmi crească barbă și nu stiu ce sa mai fac, am tăiați cu foarfeca dar după câteva săptămâni am ...? (mai mult)
Am fost vara asta la o tabără și acolo m- am cunoscut cu un băiat. Dar din păcate nu îl pot găsi nici pe Odnoklassniki, nici pe Instagram, nici pe Facebook și nici pe Vk. Ce să fac? Știu...? (mai mult)
Ce parere aveti despre animatie asta asta? Imi puteti sugera alt titlu? https://www.youtube.com/watch?v=yCYsWh5fwAY&t=10s
Help me Buna TPU! Voi trece direct la subiect. Un coleg pe care l- am avut in clasele a VII- a si a VIII- a a vrut sa se transfere la liceul meu pe același profil ca si al meu din semestrul al II- lea....? (mai mult)
Cum iti dai seama ca ai pubertate intarziata, am 14 ani impliniti de curand si nu am par la subrat deloc,abia putin in zona penisului, la ce doctor trebuie sa merg pentru a me examina?
Hello Sunt nouă Vreau sa pun si eu o întrecere îmi raspunde cineva va rog?!
Bună TPU! Am si eu o problema... Sunt in primul an de menstruatie, mai exact in a 3- a luna si de 2 luni ciclul menstrual imi tot vine de 2- 3 ori pe luna Tin sa mentionez ca ultima menstruatie mi-...? (mai mult)
Deci daca m-am nascut in Iasi, si locuiesc in Vaslui si am domiciliul trecut in buletin in Vs si buletinul emis de Vaslui, teoretic sunt iesean, nu?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Hopoblade întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati din lumea animala
Esti fascinat de lumea animalelor? Haide sa te surprindem cu cateva curiozitati