TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1120
  • 1121
  • 1122
  • 1123
  • 1124
Dumitru_Ionu?_2001
în 13 August 2017 | Dumitru_Ionu?_2001 întreabă:

1. la schimb o pagina de 33k. Cine vrea? Pagina sa fie intre 20-30k pentru schimb. 2. Caut admini la o pagina de 7k. Astept raspunsuri.

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2017 |

Maine plec la mare si sunt in a 4 a zi a menstruatiei. Este adevarat ca de la vitamina C se mai opreste? A incercat cineva? Multumesc!

2
Răspunde Raportează
Michaella004
în 13 August 2017 | Michaella004 întreabă:

Săptămâna viitoare e ziua prietenei mele si am nevoie de ajutor in privința cadoului. Ca de obicei asta e cea mai mare problemă pentru ca portrete, parfumuri si bani mi se pare foarte neinspirat....? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anetta2005
în 13 August 2017 | Anetta2005 întreabă:

Am stricat noile mele casti. Sora mi le- a daruit si le- am stricat peste 5 minute. Ea nu stie de asta si acum stau si plang. Stiu ca nu e mare lucru dar imi doream mult acele casti si le- am stricat. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2017 |

Ce este fericirea? Oare sunt fericit? Mi- am pus intrebarea aceeasta de multe ori! Am o relatie cu o fată de un 1 an si 2 luni, este ce mai frumoasa si perfecta fata pentru mine, dar un lucru ne ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GabyTheKing662349oiter
în 13 August 2017 | GabyTheKing662349oiter întreabă:

Salutare la toti. Astazi ma gande-am cum sa ma tund si am niste probleme pentru ca am cosuri pe toata fruntea. Ce fruzura as putea sa imi fac? Recomandari?

6
Răspunde Raportează
Petraru_Iulia_Ana_Maria_1998
în 13 August 2017 | Petraru_Iulia_Ana_Maria_1998 întreabă:

Hei TPU as vrea sa stiu daca stie cineva cum se numeste programul de facut animatii cu care lucreaza Fetita Fesan daca va uitatio puteti gasi pe Youtube sub acest nume va rog sa ma ajutati!

2
Răspunde Raportează
Lionesseh
în 13 August 2017 | Lionesseh întreabă:

Ce materii se fac in clasa a 11-a la filologie?

1
Răspunde Raportează
DDN
în 13 August 2017 | DDN întreabă:

Am o intrebare si sper sa ma puteti ajuta. De ceva timp, cand ma ridic din pat ( nu brusc ), am ameteli si simt cum am picioarele moi, slabite. Acum sunt la menstruatie si de dimineata m- am ridicat...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2017 |

Salut tpu.Am si eu o intrebare.Traiesc intr- un oras mort si lucrez ca si agent de securitate la o firma de paza unde am salarul minim pe economie.Programul meu de lucru este 24 cu 48 liber teoretic, ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
GirlBye
în 13 August 2017 | GirlBye întreabă:

Am nevoie de cele mai stupide intrebari de pe TPU pentru o carte pe Wattpad. Va rog sa imi dati link-ul in răspunsuri. Va Multumesc si va pup.

1
Răspunde Raportează
Alexandru230
în 13 August 2017 | Alexandru230 întreabă:

Am o problema medicala din nastere si ma tratez in Turcia, mă duc cu parintii mei acolo, ei nu m- au mințit niciodată în legătură cu asta, dar de vreo 5 zile tot am eu am impresia ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
alessiamihaela12
în 13 August 2017 | alessiamihaela12 întreabă:

Alessiamihaela12 Alege un răspuns câştigător Bună! Am și eu o poveste: Acum 4 zile am fost la bunicii mei în alt sat, acolo am cunoscut un băiat foarte drăguț, amuzant și frumușel foc....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Dennibutterfly
în 13 August 2017 | Dennibutterfly întreabă:

Se va difuza si in Romania Teen Choice Awards? Daca da, pe ce canal si la ce ora?

1
Răspunde Raportează
Cristii2903
în 13 August 2017 | Cristii2903 întreabă:

Salut, am nevoie de ajutor, deci am 16 ani, si vreau doar sa merg la iubita mea pentru cateva zile, sta la 50 km departare de mine, si ai mei nu vor sa ma lase, gen cum ii conving sa ma lase? am nevoie...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Bisbiavatar12
în 13 August 2017 | Bisbiavatar12 întreabă:

Ce parere aveti de acest brownie- uri cu proteine? Eu sunt genul de persoana care mananca dulciuri des, dar m- am decis sa slabesc putin. https://www.myprotein.ro/sports- nutrition/brownie- cu-...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Edouard_Edy_1997
în 13 August 2017 | Edouard_Edy_1997 întreabă:

Se poate incarca teledojul din alta tara, cu credit sau min de ex eu is in Ro si matusamea in Germania

1
Răspunde Raportează
BergerCipy
în 13 August 2017 | BergerCipy întreabă:

Buna am 140 cm si sunt baiat la 13 ani mentionez ca m-am nascut prematur la 6 luni si sunt slab(nu stiu de ce mananc da na) cam cat as creste dupa voi?

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 13 August 2017 |

Am eu informatii vechi sau gresite, sau majoritatea fetelor se indragostesc de baietii rai cu muschi/care fumeaza/duri si mai mari ca varsta decat ele? Funda

2
Răspunde Raportează
Choasmakerangel
în 13 August 2017 | Choasmakerangel întreabă:

Pentru cei care i-au prins parintii ca fumeaza, cum au reactionat?

6
Răspunde Raportează
Julia92Anna
în 13 August 2017 | Julia92Anna întreabă:

Urgent! Cred ca sarcina mea s- a oprit din evolutie :(( Pur si simplu simt asta.Am 11 saptamani dar parca de cateva zile ceva se intampla.Am dureri de ovare, de uter(stiu ca sunt normale la inceput dar...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
cristinamnt
în 13 August 2017 | cristinamnt întreabă:

Hey,am 14 ani,1, 50 m și 50 de kg. E ok?

2
Răspunde Raportează
Tara06
în 12 August 2017 | Tara06 întreabă:

Dacă am media 5-8 7.75 si sa presupunem ca in examen mi ar iesi 8.55 media, as putea sa intru in C.E Virgil Madgearu din Bucuresti?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 August 2017 |

De ce este o diferenta atat de mare intre gandirea occidentală ( america ) si cea de aici? De ce romanii încearcă să se prostească, împopotoneze cu toate rahaturile ( papuci cu blana ) iar cei din...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
emilia101
în 12 August 2017 | emilia101 întreabă:

Salut tuturor. Pun aceasta intrebare mai mult ca sa ma descarc unui numar maricel de oameni, ca sa ma descarc. Am adunat prea multe in mine iar plansul nu ma mai ajuta sa ma descarc in totalitate. Pana...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Hexiled
în 12 August 2017 | Hexiled întreabă:

M- am gandit ca sa lucrez o perioada de timp (cativa ani) si sa strang bani, dupa care sa ma izolez, sa mi fac o casuța mica, si sa raman singur cu gandurile mele, sa fiu fericit cand incepe o noua...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
6Anonim9
în 12 August 2017 | 6Anonim9 întreabă:

Cand am fost mic imi doream sa ajung pompier. Mi- am amintit intr- un mod ciudat de chestia asta si m- a facut curios (il adaug la optiunile pentru viitor). Ce si unde trebuie sa studiezi ca ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 August 2017 |

Am un crush si dupa 2 ani de chin, mi- am facut curaj si i- am scris. Ma surprins faptul ca mi- a raspuns foarte repede la mesaje, si mi- a raspuns intr- un mod dragut. Totul bine si frumos ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
KehlaniLipa
în 12 August 2017 | KehlaniLipa întreabă:

Hey, TPU! S- ar putea sa primesc muult hate pentru asta dar vreau si eu o parere a mai multor straini in legatura cu situatia in care ma aflu. Sunt din Bucuresti si visul meu e sa fiu model (ca hobby ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonimathjdkjjccf
în 12 August 2017 | Anonimathjdkjjccf întreabă:

Ce ore o sa am la liceu daca sunt pe profil electric?

1
Răspunde Raportează
ionutenache142
în 12 August 2017 | ionutenache142 întreabă:

Azi am trecut pe strada si unu m-a injurat! si eu l-am injurat la loc. Mereu cand ma vede ma injura.Pot sa zic ca il cunosc dar acum nu mai sunt prieten cu el.Ce sa ii fac?

2
Răspunde Raportează
roxuzzzzzzzzzzza
în 12 August 2017 | roxuzzzzzzzzzzza întreabă:

Unde pot sa gasesc poze gen: "Andrei, dragostea Roxanei pentru tine e atat de mare incat a ajuns la Craiova".

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 August 2017 |

Uneori devin brusc trist, chiar plang. Ma uit la persoanele de varsta mea (18) chiar mai mici, care au un prieten, sau un grup cu care stau pe afara pana seara tarziu. Iar eu fac ce fac ziua, mai ma...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 August 2017 |

Cum credeti ca e mai bine? Sa iau o fata direct sau sa ma bag in seama cu ea cateva zile?

1
Răspunde Raportează
Viitorulapropiat
în 12 August 2017 | Viitorulapropiat întreabă:

Buna TPU... ma gandesc intens la viitorul meu, ce sa fac, spre ce job sa ma indrept.Mi- ar placea sa ma bag in armata, imi da un sentiment de bucurie, e acel ceva din stomac, mi- ar placea sa pot sa ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Anonima222223
în 12 August 2017 | Anonima222223 întreabă:

Am 14 ani și prima oară mi- a venit pe 3 Februarie și a curs foarte puțin maro închis și de scurta durata. Pentru ca e neregulat mi- a venit abia la 4 luni adică pe 10 Iunie 2017 si ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Razvy12
în 12 August 2017 | Razvy12 întreabă:

Salut TPU, am și eu o întrebare, eu am de dat proba, pe 1 km, baremul este de 3, 45, eu când am alergat pe stadion, nu am reușit să scot niciodată 3, 45, scotea am cam 3, 50 3, 55 și...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
ioanaibrahimovic10
în 12 August 2017 | ioanaibrahimovic10 întreabă:

Heeei! Nu stiu de ce nu imi merge internetul pe tableta.Imi apare ca e conectat, dar nu merge. Pe telefon si pe laptop imi merge, deci nu e de la net. Si daca ma conectez la wifi- ul unui vecin merge....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Trifan_Stefan_2001
în 12 August 2017 | Trifan_Stefan_2001 întreabă:

Salutare tip. Am 16 ani. Sala imi poate strica cresterea?

3
Răspunde Raportează
EugenEB
în 12 August 2017 | EugenEB întreabă:

Daca un avocat a primit banii dar nu a putut rezolva cazul (nu se poate mereu) banii raman tot la el Indiferent de rezultat nu? Si mai vreau sa stiu daca procurorul se ocupa DOAR de acuzari (nu si de ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 12 August 2017 |

La liceul la care am intrat, inca nu- mi cunosc colegii. Stiu deja de pe unele grupuri de pe Facebook ca exista totusi un grup al bobocilor pe wapp. Intrebarea mea este cum ma pot integra avand...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
numesiprenume0
în 12 August 2017 | numesiprenume0 întreabă:

Cum imi pot face o prietena daca sunt timid? Cum sa bag sau sa fiu bagat in seama de fete?

3
Răspunde Raportează
Julia92Anna
în 12 August 2017 | Julia92Anna întreabă:

Ofer funda! E urgent! Simt in zona spatelui niste junghiuri dar sunt foarte dureroase.Durerea e cam de la sale si coboara pana la fund. Daca ma misc ma doare foarte tare.De cam o luna am problema asta.Dar...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Ag_Deea_2002
în 12 August 2017 | Ag_Deea_2002 întreabă:

..mama tot spune ca aduc ghinion asupra familiei si mult rau din cauza ca mă îmbrac in negru ca de asta nu ține Dumnezeu cu noi.mi- a luat toate hainele negre din dulap si mi le- a ascuns ..nu accepta...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Pe19
în 12 August 2017 | Pe19 întreabă:

Sunt clasa a 11- a si deja ma gandesc la ce facultate sa dau, asa ca am niste intrebari in legatura cu Facultatea de Management si cea de Marketing:cu ce meserie se poate iesi din aceste facultati,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Ioana190
în 12 August 2017 | Ioana190 întreabă:

Buna, am varsta de 14 ani si vad unele fete de 9/10/10 ani care au iubiti. Eu avand 14 ani, inca nu am iubit, ma simt prost. Si da, am CRUSH, dar simt ca si el ma place, dar nu stiu cum sa ii...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Madalina748u4
în 12 August 2017 | Madalina748u4 întreabă:

Buna,în ce costa contravizita medicala la Campina?

0
Răspunde primul Raportează
BroascaCuElice
în 12 August 2017 | BroascaCuElice întreabă:

stiti de unde as putea cumpara o uniforma/veston al Regimentului 30 garda Mihai Viteazul sau SS Waffen? Dau funda

0
Răspunde primul Raportează
Gabrielcatdog
în 12 August 2017 | Gabrielcatdog întreabă:

Ce sa faci vara cand mori de plictiseala? Nu mai pot!

1
Răspunde Raportează
Alexandruuu88
în 12 August 2017 | Alexandruuu88 întreabă:

Acu s 5 luni am luat arginina si am observat ca am crescut 2 cm.Din cate stiu arginina stimulează hormonul de crestere.Acuma vreau sa mai îmi cumpăr, dar am împlinit 19 ani, mai are rost?...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
  • 1120
  • 1121
  • 1122
  • 1123
  • 1124
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Ion1989
    trimisă acum 9 ore

Ion1989 întreabă:

Cum erau scolile acum 40, 50,60 de ani? Tot asa erau copii rai?
    17 răspunsuri
  • rld0
    trimisă acum 9 ore

rld0 întreabă:

Oamenii chiar se trag din primate? Din ce stiu, cel mai apropiat organism fata de om este porcul, fiind posibile chiar si transplanturile unor organe de la porc la om. Tind sa cred ca oamenii se trag...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • Alin5644466
    trimisă acum 14 ore

Alin5644466 întreabă:

Salutare TPU, am nevoie urgent de cineva care cumpara de la ney yorker sau cum ii zice la magazinul acela de imbracaminte. Daca se poate sa fie din pitesti, am dat retur la niste haine si mi- au dat ...? (mai mult)
    16 răspunsuri
  • AndyMihai1999
    trimisă acum 12 ore

AndyMihai1999 întreabă:

Vi se par 45.000 in Romania brut pe an OK pentru un Single fara familie si copii?
    7 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.516
  • Întrebări: 3.951.485
  • Răspunsuri: 17.642.636
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 44 minute
Ce zici de un quiz?
Hannah Montana

Hannah Montana

Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 651.911 Adolescenţi
  • 55.518 Afaceri & Financiar
  • 22.860 Artă şi Cultură
  • 72.704 Auto & Moto
  • 144.211 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.986 Carieră
  • 20.319 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.872 Conversaţii