1. la schimb o pagina de 33k. Cine vrea? Pagina sa fie intre 20-30k pentru schimb. 2. Caut admini la o pagina de 7k. Astept raspunsuri.
Maine plec la mare si sunt in a 4 a zi a menstruatiei. Este adevarat ca de la vitamina C se mai opreste? A incercat cineva? Multumesc!
Săptămâna viitoare e ziua prietenei mele si am nevoie de ajutor in privința cadoului. Ca de obicei asta e cea mai mare problemă pentru ca portrete, parfumuri si bani mi se pare foarte neinspirat....? (mai mult)
Am stricat noile mele casti. Sora mi le- a daruit si le- am stricat peste 5 minute. Ea nu stie de asta si acum stau si plang. Stiu ca nu e mare lucru dar imi doream mult acele casti si le- am stricat. ...? (mai mult)
Ce este fericirea? Oare sunt fericit? Mi- am pus intrebarea aceeasta de multe ori! Am o relatie cu o fată de un 1 an si 2 luni, este ce mai frumoasa si perfecta fata pentru mine, dar un lucru ne ...? (mai mult)
Salutare la toti. Astazi ma gande-am cum sa ma tund si am niste probleme pentru ca am cosuri pe toata fruntea. Ce fruzura as putea sa imi fac? Recomandari?
Hei TPU as vrea sa stiu daca stie cineva cum se numeste programul de facut animatii cu care lucreaza Fetita Fesan daca va uitatio puteti gasi pe Youtube sub acest nume va rog sa ma ajutati!
Ce materii se fac in clasa a 11-a la filologie?
Am o intrebare si sper sa ma puteti ajuta. De ceva timp, cand ma ridic din pat ( nu brusc ), am ameteli si simt cum am picioarele moi, slabite. Acum sunt la menstruatie si de dimineata m- am ridicat...? (mai mult)
Salut tpu.Am si eu o intrebare.Traiesc intr- un oras mort si lucrez ca si agent de securitate la o firma de paza unde am salarul minim pe economie.Programul meu de lucru este 24 cu 48 liber teoretic, ...? (mai mult)
Am nevoie de cele mai stupide intrebari de pe TPU pentru o carte pe Wattpad. Va rog sa imi dati link-ul in răspunsuri. Va Multumesc si va pup.
Am o problema medicala din nastere si ma tratez in Turcia, mă duc cu parintii mei acolo, ei nu m- au mințit niciodată în legătură cu asta, dar de vreo 5 zile tot am eu am impresia ...? (mai mult)
Alessiamihaela12 Alege un răspuns câştigător Bună! Am și eu o poveste: Acum 4 zile am fost la bunicii mei în alt sat, acolo am cunoscut un băiat foarte drăguț, amuzant și frumușel foc....? (mai mult)
Se va difuza si in Romania Teen Choice Awards? Daca da, pe ce canal si la ce ora?
Salut, am nevoie de ajutor, deci am 16 ani, si vreau doar sa merg la iubita mea pentru cateva zile, sta la 50 km departare de mine, si ai mei nu vor sa ma lase, gen cum ii conving sa ma lase? am nevoie...? (mai mult)
Ce parere aveti de acest brownie- uri cu proteine? Eu sunt genul de persoana care mananca dulciuri des, dar m- am decis sa slabesc putin. https://www.myprotein.ro/sports- nutrition/brownie- cu-...? (mai mult)
Se poate incarca teledojul din alta tara, cu credit sau min de ex eu is in Ro si matusamea in Germania
Buna am 140 cm si sunt baiat la 13 ani mentionez ca m-am nascut prematur la 6 luni si sunt slab(nu stiu de ce mananc da na) cam cat as creste dupa voi?
Am eu informatii vechi sau gresite, sau majoritatea fetelor se indragostesc de baietii rai cu muschi/care fumeaza/duri si mai mari ca varsta decat ele? Funda
Pentru cei care i-au prins parintii ca fumeaza, cum au reactionat?
Urgent! Cred ca sarcina mea s- a oprit din evolutie :(( Pur si simplu simt asta.Am 11 saptamani dar parca de cateva zile ceva se intampla.Am dureri de ovare, de uter(stiu ca sunt normale la inceput dar...? (mai mult)
Hey,am 14 ani,1, 50 m și 50 de kg. E ok?
Dacă am media 5-8 7.75 si sa presupunem ca in examen mi ar iesi 8.55 media, as putea sa intru in C.E Virgil Madgearu din Bucuresti?
De ce este o diferenta atat de mare intre gandirea occidentală ( america ) si cea de aici? De ce romanii încearcă să se prostească, împopotoneze cu toate rahaturile ( papuci cu blana ) iar cei din...? (mai mult)
Salut tuturor. Pun aceasta intrebare mai mult ca sa ma descarc unui numar maricel de oameni, ca sa ma descarc. Am adunat prea multe in mine iar plansul nu ma mai ajuta sa ma descarc in totalitate. Pana...? (mai mult)
M- am gandit ca sa lucrez o perioada de timp (cativa ani) si sa strang bani, dupa care sa ma izolez, sa mi fac o casuța mica, si sa raman singur cu gandurile mele, sa fiu fericit cand incepe o noua...? (mai mult)
Cand am fost mic imi doream sa ajung pompier. Mi- am amintit intr- un mod ciudat de chestia asta si m- a facut curios (il adaug la optiunile pentru viitor). Ce si unde trebuie sa studiezi ca ...? (mai mult)
Am un crush si dupa 2 ani de chin, mi- am facut curaj si i- am scris. Ma surprins faptul ca mi- a raspuns foarte repede la mesaje, si mi- a raspuns intr- un mod dragut. Totul bine si frumos ...? (mai mult)
Hey, TPU! S- ar putea sa primesc muult hate pentru asta dar vreau si eu o parere a mai multor straini in legatura cu situatia in care ma aflu. Sunt din Bucuresti si visul meu e sa fiu model (ca hobby ...? (mai mult)
Ce ore o sa am la liceu daca sunt pe profil electric?
Azi am trecut pe strada si unu m-a injurat! si eu l-am injurat la loc. Mereu cand ma vede ma injura.Pot sa zic ca il cunosc dar acum nu mai sunt prieten cu el.Ce sa ii fac?
Unde pot sa gasesc poze gen: "Andrei, dragostea Roxanei pentru tine e atat de mare incat a ajuns la Craiova".
Uneori devin brusc trist, chiar plang. Ma uit la persoanele de varsta mea (18) chiar mai mici, care au un prieten, sau un grup cu care stau pe afara pana seara tarziu. Iar eu fac ce fac ziua, mai ma...? (mai mult)
Cum credeti ca e mai bine? Sa iau o fata direct sau sa ma bag in seama cu ea cateva zile?
Buna TPU... ma gandesc intens la viitorul meu, ce sa fac, spre ce job sa ma indrept.Mi- ar placea sa ma bag in armata, imi da un sentiment de bucurie, e acel ceva din stomac, mi- ar placea sa pot sa ...? (mai mult)
Am 14 ani și prima oară mi- a venit pe 3 Februarie și a curs foarte puțin maro închis și de scurta durata. Pentru ca e neregulat mi- a venit abia la 4 luni adică pe 10 Iunie 2017 si ...? (mai mult)
Salut TPU, am și eu o întrebare, eu am de dat proba, pe 1 km, baremul este de 3, 45, eu când am alergat pe stadion, nu am reușit să scot niciodată 3, 45, scotea am cam 3, 50 3, 55 și...? (mai mult)
Heeei! Nu stiu de ce nu imi merge internetul pe tableta.Imi apare ca e conectat, dar nu merge. Pe telefon si pe laptop imi merge, deci nu e de la net. Si daca ma conectez la wifi- ul unui vecin merge....? (mai mult)
Salutare tip. Am 16 ani. Sala imi poate strica cresterea?
Daca un avocat a primit banii dar nu a putut rezolva cazul (nu se poate mereu) banii raman tot la el Indiferent de rezultat nu? Si mai vreau sa stiu daca procurorul se ocupa DOAR de acuzari (nu si de ...? (mai mult)
La liceul la care am intrat, inca nu- mi cunosc colegii. Stiu deja de pe unele grupuri de pe Facebook ca exista totusi un grup al bobocilor pe wapp. Intrebarea mea este cum ma pot integra avand...? (mai mult)
Cum imi pot face o prietena daca sunt timid? Cum sa bag sau sa fiu bagat in seama de fete?
Ofer funda! E urgent! Simt in zona spatelui niste junghiuri dar sunt foarte dureroase.Durerea e cam de la sale si coboara pana la fund. Daca ma misc ma doare foarte tare.De cam o luna am problema asta.Dar...? (mai mult)
..mama tot spune ca aduc ghinion asupra familiei si mult rau din cauza ca mă îmbrac in negru ca de asta nu ține Dumnezeu cu noi.mi- a luat toate hainele negre din dulap si mi le- a ascuns ..nu accepta...? (mai mult)
Sunt clasa a 11- a si deja ma gandesc la ce facultate sa dau, asa ca am niste intrebari in legatura cu Facultatea de Management si cea de Marketing:cu ce meserie se poate iesi din aceste facultati,...? (mai mult)
Buna, am varsta de 14 ani si vad unele fete de 9/10/10 ani care au iubiti. Eu avand 14 ani, inca nu am iubit, ma simt prost. Si da, am CRUSH, dar simt ca si el ma place, dar nu stiu cum sa ii...? (mai mult)
Buna,în ce costa contravizita medicala la Campina?
stiti de unde as putea cumpara o uniforma/veston al Regimentului 30 garda Mihai Viteazul sau SS Waffen? Dau funda
Ce sa faci vara cand mori de plictiseala? Nu mai pot!
Acu s 5 luni am luat arginina si am observat ca am crescut 2 cm.Din cate stiu arginina stimulează hormonul de crestere.Acuma vreau sa mai îmi cumpăr, dar am împlinit 19 ani, mai are rost?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ion1989 întreabă:
rld0 întreabă:
Alin5644466 întreabă:
AndyMihai1999 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hannah Montana
Vrei si tu ce-i mai bun din ambele lumi? Afla cat de multe stii despre serialul Hannah Montana chiar acum!