Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 Septembrie 2025 sunt:
Am si eu o problema. Am 13 ani (sunt fata) si 1.45 :O. Trec in clasa a VIII- a dar sunt mai scunda decat copii de a V- a; (. As vrea sa ma ajutati si pe mine. Cum as putea sa ma inalt (dar fara...? (mai mult)
Stau în București și mă întreb cum ai când mă pot muta de la liceu, și ce burse are fiecare sector:)
Help! Am vazut o stire si am vrut sa adaug o poza dar nu pot.De ce? Am dat like la pagina respectiva.Care e problema?
Hei! Aproape am terminat clasa a 9a la Colegiul Economic Buzau dupa ce proful m- a lasat la mate. Helllp! Nu stiu cum e! E greu de luat corigenta la liceul meu? Ati fost in situatia mea? Ce trebuie sa ...? (mai mult)
Salut.Am incercat sa imi pun liceul pe Facebook dar nu imi apărea dar am văzut că apărea la "facultate".Are ceva daca bag la "facultate" liceul? Exista vreo metodă prin care sa imi bag liceul la "facultate"...? (mai mult)
Salut stiti ca in o luna si putin incepe scoala aaa pardon ichisoarea si vreau sa stiu cum as putea umili un profesor. DAU FUNDA!
Cine e Sagace, cel care a colaborat cu Nimeni Altu'?
sunt baiat si am facut de curand 15 ani si sunt aproape 100% sigur ca am fimoza. Penisul meu e mic, cand doarme are 4 cm si cand e sculat are cam 11 cm...Am doua motive sa nu ma duc: 1. Mi-...? (mai mult)
Ma numesc miriam si am 13 ani si nu am menstruatie si practic am doar 2 sfaturi si sfarcul drept mi sa inrosit rau am fost la doctor si a zis ca am 2 chisturi pe san... mi- a dat o crema si a zis...? (mai mult)
am un telefon Samsung galaxy j5 (2017) si nu imi merge tuch-ul tinand cont ca aseara ii mergea fara probleme, si nu l-am scapat jos, va rog ajutati-ma.
De ce seara ma enervez super tare, deci ziua poti glumii cu mine, nu ai treaba. Dar cand vine seara si te- ai legat spus o gluma aiurea catre mine imi vine sa te bat, ma iau imediat cu x- y in gura...? (mai mult)
Hey, TPU. Știu ca am mai tot întrebat asta pe aici, dar incep usor usor sa ma ingrijorez. La 11 - 12ani pentru prima dată au inceput sa- mi "înmugurească" sânii. (fetele știu ce zic). Si de atunci...? (mai mult)
Cum pot auzi clar ce se vorbește in camera de deasupra camerei mele?
nu stiu ce sa fac in legatura cu prietenu meu. Avem 7 luni de relatie, cand am facut trei luni, a avut un chef la el acasa, in seara aia ne am certat ca am vrut sa ies si eu cu niste prietenii,...? (mai mult)
Iubesc o fata si nu stiu cum sa ii spun. e mai mare de cat mine cu 2 ani dar nu e genul sa refuze. un sfat?
Care este dierenta dintre PIB normal si PPC?
Bună TPU, Sunt supărată pentru că de o săptămână părinții mei s- au distanțat de mine fără niciun motiv, deși până în urmă cu o săptămână eram foarte bună prietenă cu amândoi. ...? (mai mult)
Buna am si ei o prietena pe nume Estera si as vrea o poezoe cu numele ei dau funda plsss
Hei! Cum pot face si eu la fel? Adica, am foarte multe cereri si as dori sa le accept. Dar acesta nu a sps cum a facut, a blurat. Sper sa ma ajutati https://www.youtube.com/watch?v=bUUAGVeu0-M&t=19s
am nevoie de ajutoor Deci sunt baiat am 16 ani ( fara 2 luni) 1, 72 inaltime, si in jur de 75- 76 kg Vreau sa slabesc pana undeva la 60 in maxim 2 luni asta vine in jur de 7Kg pe luna Mai...? (mai mult)
Ok guys, am o nelamurire, ce inseamna ngl
Urmeaza sa incep facultatea anul acesta si trebuia sa imi caut chirie in Cluj impreuna cu iubita mea de 2 ani asa ca nu m- am mai obosit sa completez formularele pentru cazarea in camin, dar ea...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu anul acesta, in toamna, la o facultate ff in Bucuresti. As vrea cateva opinii, va rog. Vreau ceva nu foarte greu, ca sa am timp de invatat (am un job incarcat) si nici foarte...? (mai mult)
Salutare! Stie cineva cum se numeste melodia care incepe la 1:00? https://www.facebook.com/uta1945arad/videos/10156122654493942/
De ce nu pun sentimente in oameni? E un noroc sau ghinion?
Hei, cine ma ajuta, ce cadou pot s-ai fac prietenii mele la ziua ei de nastere, mersi anticipat.
Ca o relatie sa functioneze, sa nu ne plictisim impreuna si sa fie totul bine, cat de des e "recomandat" sa ne vedem? E o intrebare la care solicit pareri, fara jigniri si alte tampenii.
De ce unii oameni își găsesc asa greu o pereche? In cazul meu, eu am 22 de ani, dar jur ca parca nu se leaga nici o fata de mine, adică vad la altii cat de usor le este. Si nu sunt nici genul foarte...? (mai mult)
Am o problema si sper sa aveti rabdare sa ma ascultati si as vrea si eu niste raspunsuri serioase. Ma simt trista pentru ca incepe scoala. Am si eu o problema cu colegii mei. Am o situatie financiara...? (mai mult)
Stie cineva aplicații hen beetalk, unde poti vorbi cu altii copii?
Cum as putea sa cresc in inaltime? Sunt baiat, am 16 ani si doar 1, 62...
Cat costa un majorat? Puteți sa îmi spuneți prețul de la haine pana la mâncare? Tot tot :D
Salut,ce trebuie sa fac pentru a deveni mai atractiv pentru fete?
1.Dacă trag de fiare de la 14 ani voi mai creste in înălțime? 2. A fost dovedita chestia asta cu creditul in înălțime sau e doar o vorba populara? 3. Făcutul flotarilor/tractiunilor nu iti dăunează...? (mai mult)
Salut :D Am si eu o problema cu o poveste nu prea lunga si am nevoie de ajutor. Vreau sa fiu cu o fata dar eu vorbesc cu ea doar pe messenger si nu stiu cum sa o abordez. Ceva sfaturi? Rog seriozitate,...? (mai mult)
Chiar e atat de important ca un om sa socializeze cu cei din jurul lui?
Heeei... Cum sa organizez un majorat... puteți sa spuneți niste idei. Am nevoie de orice idee mica :)
Un film bun, o comedie care sa nu aibă glume prostești?
Salut, ce pot face ca si adolescent ca sa am mai multa incredere in mine? Uneori ma vad urat, uneori frumos, in unele oglinzi urat, in altele frumos si tot asa. In pozele facute cu camera normala (cea...? (mai mult)
Îmi place de cineva foarte mult. Este de vârstă cu mine, dar el din câte am înțeles nu vrea prietenă. Am ieșit o dată cu el, bineînțeles am fost mai mulți și cred că nu i- am făcut...? (mai mult)
Salut, TPU.Am o problema, nu stiu daca e o problema psihologica sau una mintala, dar hai sa va explic si daca se poate vreau niste raspunsuri cat mai serioase pentru ca este o intrebare serioasa, chiar...? (mai mult)
Va rog stie cineva o carte de cls a 9-a la engleza facuta in pdf? Am lucrat pe ea inainte,dar n-o mai stiu(o aveam si in pdf, dar n-o mai gasesc)
Astazi mi s- a dat jos in sfarsit pansamentul si trebuie sa ma dau cu silicon pe fata cicatrizata timp de cateva luni. O colega de banca mi- a recomandat sa merg la un salon de infrumusetare dar nu am ...? (mai mult)
Stiti cumva ce materii se fac la liceu pe profilul de comert?
Am un interviu de angajare in IT, si nu stiu ce o sa ma intrebe? Mie frica un pic! Voi ce ziceti, ce sfaturi imi dati?
Sal TPU, deci vine o intrebare pentru baieti. Ce deodorant folositi? Ma dau cu men and speed stick de peste doi ani si realizat ca pute mai rau ca si cand nu as da cu nimic. Apropo nu e nevoie sa ...? (mai mult)
Vreau si eu niste site-uri pe care pot gasi papusi Japoneze.
Problema la mine este ca nu am prieteni.Asta e principala chestie care ma framanta in momentul de fata.Adica, am persoane cu care comunic dar nu ii consider prieteni.Persoanele pe care ii consider...? (mai mult)
In clasa a 9-a ce alta limba straina se mai face in afara de engleza si franceza.
Heey, TPU! Stiti vreun loc unde as putea sa- mi fac prieteni virtuali? In viata reala nu- mi gasesc locul printre oamenii pe care ii cunosc, asadar ma gandeam ca poate stiti vreun loc pe internet unde...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!