Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 18 Noiembrie 2025 sunt:
Heeei...cum e la stiinte sociale in clasa a 9a? ce materii se fac? cum e viata pe acolo? vr sa-mi zice-ti tot ce stiti.Dau funda
Provoaca aceialasi efect negativ energizantele unul mai slab "control" fata de unu "redbull"?
Cum pot primi bani de la bunicul meu? El e destul de avar dar tine la mine. Nu stiu cum sa ii cer dar i-am spus pentru ce si de ce.
e logic daca ma striga mama dar ea doarme am spirite sau ce? Nu vreau sa ii raspund dar tot striga tot mai tare ca si cum dracu ma cheamă la el Dau funda Si e foarte creepy
am un Samsung galaxy s7 edge si nu am avut probleme cu el dar de câteva zile cand imi arata ca mai am 15 la baterie in cateva secunde apare zero, înainte cand aveam 15 la baterie pute- am...? (mai mult)
Am o nelamurire.Am un nepot care vrea sa lucreze in Germania pe timpul vacantei(nu e vorba de minijob, ci de un job de vacanta).El are 16 ani si intrebarea mea este daca va fi impozitat sau nu, si daca...? (mai mult)
Daca fumez iarba, asta seara si peste 3 4 zile o sa imi fac vizita medicala si posibil o sa imi ia sange, sunt sanse sa iasa la analize? Mentionez ca nu am mai fumat de o luna si nu sunt inrait, doar...? (mai mult)
Caut o hartie de transfer pentru tatuaje ieftina. la modu ca eu desenez ceva pe hartie si apoi transfer pe piele ma puteti ajuta cu un link ceva sau sa imi spuneti cum se numeste tipul de hartie si daca...? (mai mult)
Hei. Vreau sa ma ingras, va rog mult spuneti mi cum pot face asta. Sa nu imi spuneti sa mananc de la fast- food pentrj ca nu functioneaza. Am 15 ani si 39 kg. Probabil asa e felul meu, dar sunt mult ...? (mai mult)
Asi dori niste nume de personaje animate dar sa fie innventate (sa nu existe deja). Dau funda pentru originalitate!
Fetelor,ce înălțime v-ați dori sa aibă viitorul vostru iubit? (E o întrebare pentru cele care sunt singure)
Daca-mi pun folie in zona abdomenului și in zona gatului, o să transpir. Dar o să slăbesc?
"Stiu ce vrea si de ce m-a sunat Ii spuneam "Iubito" " Stiti melodia? Ajutati-ma, va rog, cum se numeste?
Scuze de categorie! Sunt foarte confuza si as vrea o parere si de la voi. Am 17 ani. De cateva luni m- am angajat sa am mai multi bani de buzunar pana va incepe din nou scoala. Problema mea este...? (mai mult)
Cat as face cu autobuzul de la Billa din Manastur, Cluj-Napoca pana la Iulius Mall? Multumesc!
Am cunoscut o fata de ceva timp. Pot sa zic ca imi place de ea, doar ca ii cam grasuta si imi este puțin urat sa ies cu ea. Si nu sunt genul de om figurant. Oare care e solutia, ca de zis nu pot sa...? (mai mult)
Hei! ieri am observat o pată de sânge pe lenjeria intimă şi nu ştiu de la ce.mentionez ca nu mi- a venit menstruația luna aceasta.(p.s sunt virgină).şi azi nu mai am avut nici o pată de sânge...? (mai mult)
Cum se poate scăpa de coşurile de pe ceafă şi spate? PS: Fără dermatolog si chestii gen, am fost la destui şi nu m-a ajutat cu absolut nimic happy Funda
Bună ziua. Mi- au apărut intre degete niște bubițe roşii iar în jurul lor piele s- a înroșit. Palmele mă mănâncă foarte tare. Am 13 ani. Menționez ca am făcut brățări din elastice din...? (mai mult)
Pe ce site din Romania pot gasi carcase de telefon cu teen wolf? adica...am vazut ca sunt pe aliexpress dar as vrea site din Romania... exista?
Actualizez: A inceput oferta de scoala la METRO?
stiu ca sună ciudat dar în fine. Vărul meu pot să zic care este cu 6 ani mai mare decât mine cred că este îndrăgostit de mine şi mă pişcă de peste tot şi mi- l ia telefonul să se uite...? (mai mult)
Exista ceva piscine ce accepta persoane si ce nu sunt cazate la hotelul respectiv prin zona Bran si imprejurari? Vreau nume
Deoarece tinerii fac foarte multe greseli m- am gandit sa fac un bot pe messenger, acesta a luat 2 ani la programare, bine inteles ca nu am lucrat la el in fiecare zi, bot- ul constata in a da sfaturi,...? (mai mult)
Bună seara tuturor eu am dejavu, sau gen previziune, eu uneori cand visez noapte cand dorm, dupa un anumit timp de zile se intrampla exact de am vazut in acel vis nu e pentru prima data cand viesz...? (mai mult)
Care limba este mai usoara dintre germana, norvegiana, daneza, suedeza, olandeza, stiu ca sunt limbii germanice si toate sunt dificile dar care este mai acceptabila si daca as putea sa invat una dintre...? (mai mult)
Salutare.Am si eu nevoie de ajutor, cu ce ma pot masura ca sa imi aflu inaltimea exacta? Cu rigla am mai incercat si nu prea da bine, iar cu ruleta, am testat vreo 4 si aparent la fiecare masurare, ieseam...? (mai mult)
Ce fel de job-uri part time pot gasi in Bucuresti? Sectorul 5 mai exact.
Am 12 ani aproape 13 (peste 3 luni îi implinesc ) şi 1.60 înălțime. Aş vrea fiu mai înaltă, e posibil să mai cresc 10 cm până la anul? Dau funda
Vreau sa stiu si eu cum pot sa fac ca atunci cand accept prietenia la cineva sa nu imi apara pe Facebook? Dau funda cine stie... va rog
Salut la toti.Am parul ondulat puteti sa imi spuneti si mie cu ce solutie se indreapta parul? Pentru cel mai bun raspuns dau Fundita!
As vrea sa scriu o carte si as vrea sa audaug cateva injuraturi, dar nu din alea cu: "sa imi bag...etc". Injuraturi gen: "Ce dracu e asta?" sau "Ce dracu se intampla aici?!". Intrebarea mea...? (mai mult)
Cum credeti ca o sa fie lumea in viitor sau peste 100 de ani? (ma refer la persoane). Mai buna sau mai rea? Oare se mai poate schimba ceva? Si daca da, ce ar trebui sa se schimbe? Cum o sa fie...? (mai mult)
Daca iubita zice ca vrea sa ii ofer ceva foarte semnificativ pentru amandoi cat mai curand La ce se refera? Ea are 17 ani iar eu 19(ea face 18 iar eu 20 la anul) Dau funda
Buna, vreau sa fac un trailer pentru o carte de pe wattpad dar nu stiu ce aplicatie sa folosesc. Am incercat multe dar cand pun gifurile mi le arata doar ca poze nu gif. Stiti vreo aplicatie buna?
Azi am dormit 3-4 ore.Noaptea nu dorm, stau treaz pana la 12 dupa amiaza,apoi ma culc, ma trezesc pe la 4 si se repeta. Se poate intampla ceva rau daca o tin tot asa?
" în viață să te fereşti de oamenii care nu au nevoie de nimeni...bine ar este dacă devi şi tu unul, ei i- au ce îşi doresc" ( asta a fost sfatul unui fost profesor pentru mine, si nu il inteleg...? (mai mult)
Daca am 66 de kg 1.64 sunt prea grasă?
Ce inaltime trebuie sa aiba un baiat de 15 ani si 8 luni?
Salut la 16 ani esti preadolescent/a?
Cum se poate scăpa de coşurile de pe ceafă şi spate? PS: Fără dermatolog si chestii gen, am fost la destui şi nu m-a ajutat cu absolut nimic :) Funda
Cum sa faci followeri pe insta cand începi un cont nou?
Recomandari de carti despre prieteni in care sa regasesc loialitate, iubire, tristete, vointa, putere. Vreau sa gasesc prietenii puternice, puternic incercate. Fie cu final trist sau vesel. Caut ...? (mai mult)
URGENT! Cum aflu daca o melodie este protejată prin drepturi de autor? Vreau sa pun un videoclip pe YouTube, cum cer permisiunea autorului? Mulțumesc!
Bună ziua... ieri mi.am extras o măsea și m- a cusut... Când am vrut sa mă uit sa văd Cum arata mi s- a părut ca văd ceva, gen pâine sau servetel în tot locul de unde mi- a scos.o Cineva ...? (mai mult)
Hei, salut TPU! Sunt baiat, am 16 ani si sunt din orasul Buzau. As vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi, cum as putea sa fac niste bani? Pot sa ma angajez undeva la varsta asta? Sau prin alta metodă?...? (mai mult)
Tata are 1.73 si mama 1.64, iar eu am 1.67 la 17 ani. Este bine? Credeti ca mai ma pot inalta? Sunt băiat. Mersi!
Salut la 16 ani te mai poti considera copil? sau esti adolescent/a in toata firea?
Stie cineva ce fel de telefon are Vlad Munteanu(vlogger)?
E cineva dispus sa vorbeasca cu mine? Nu stiu ce sa mai fac. Simt ca singura scapare din toate problemele pe care le am e sa ma sinucid. Am foarte multe probleme si nimeni de incredere cu care so vorbesc,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
politistfaraimaginatie întreabă:
Șachi întreabă:
Anonimul151 întreabă:
missara21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Directia 5
Acordurile celor de la Directia 5 iti incanta urechile? Descopera cat de multe stii despre ei.