Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 Septembrie 2025 sunt:
cum pot sa fac mai multe like-uri pe Facebook
Am o intrebare! Daca te operezi de fimoza mai poti juca fotbal, daca da de ce şi da ca nu de ce va rog!?
De o vreme am inceput sa ma tai iar intr- o seara mi s- a facut rau si am vazut pentru cateva minute numai negru in fata ochiilor pana la urma am ajuns in pat si dupa cateva secunde mi- am revenit, si...? (mai mult)
SalutTPU, Recomandati-mi va rog, o boxa karaoke pana in 500 lei
Ce tigari produc cel mai putin fum, adica daca fumez in casa sa nu se faca fum si miros de la tigar
Vreau sa imi cumpar un nou telefon si cum nu vreau sa dau prea mult pe el am pus ochii pe un "Nokia 5". Dar acum cateva zile m- am uitat pe un site unde afisa toate preturile din diferite magazine...? (mai mult)
Cum va simtit cand intrebi pe cineva ceva, iar tu stii ca minte. Adica nu sti raspunsul, dar ceea ce iti zice e o minciuna. De exemplu am intrebat un prieten, in timp ce ne jucam pe Pc (el la el, eu...? (mai mult)
Ce are nasul meu de e asa stramb
Unde pot găsi ulei de hasis pur?
Cum fac pe lol sa pot crea un joc custom in care sa pot eu pune minionii pe harta etc, pot sa imi dau ce lvl vreau eu, ceva in genu cum e in videoul asta, la minutu 25 :...? (mai mult)
Ce a fost la bac acum 5 ani? Vara si toamna
Hei. Fetelor, vi s-a intamplat vreodata sa intalniti alta fata si sa va simtiti atrasa de ea? Credeti ca e un lucru rau sa fii bisexuala si sa flirtezi atat cu fete cat si cu baieti?
Buna am 16 ani, si as vrea sa fac bani cumva ( ceva marunt nu o suma ft mare) dar nu stiu cum sa gasesc stiam ceva de part time, pls ajutati-ma Dau funda
Cum sa incepi o conversatie cu un baiat?
Prietenii mei se intalnesc la ei acasa si joaca jocuri de masa. De ce nu ma cheama si pe mine? Sunt destul de sociabil si nu sunt urat.
Am 13 ani si imi place de un baiat de 16 si mna nu stiu ca sa fac, serios, e foarte de treaba bai, ce sa fac?
Am o intrebare, cum se numeste melodia de la sfarsitul videoului va las linkul aici: https://youtu.be/NGxHeOjs4Lw
În septembrie iubitul meu v-a avea o nuntă la un verișor de al doilea şim-a chemat și pe mine cu el. Chestia e că trebuie să plătesc și eu ceva sau?
Am Facebook de mai putin de doua luni si colegii radeau de mine ca n- aveam. Nu le- am spus ca mi- am facut, dar le voi spune cand incepe scoala. Un coleg mi- a spus ca mi- a facut cineva un Facebook...? (mai mult)
Stie cineva vreun grup de Facebook gen cum e #OffTopic la romani, doar ca american? Gen un grup de Facebook tot din asta de tineri doar ca nu romanesc, ci american. Repede!
Merg aceste roti Kenda Kinectis 26x2.35 pe un active mtb hill 1000?
Salut am nevoie de raspunsuri urgent am ask si i-am scris unei persoana,,follow you,, si el nu mi-a raspuns cu,,back,, insa mi-a pus o intrebare si mi-a scris,, back,, cum trebuie sa-i raspund?
Ma pot da cu bepanthen pe toata perioada cu dat crema peste tatuaj? Sau pot folosii orice tip de crema hidratanta? Mersi
M-am lasat de fumat dupa aproape 4 ani. Idei de detox? Gen detox calumea, pentru ca vreau sa mi incep si o viata sportiva si activa. (am 20)
Se face multa carte in victor slavescu? ( profesionala) In care scoala se face mai putina carte Spiru Haret sau Victor Slavescu? Dau funda
Vreau sa stiu ce sa fac atunci cand ma plictisesc si afara e foarte cald (singura in casa, pe calculator dar si afara cu prieteneii la umbra).Ms mult pentru raspunsuri, dau funda! P.S Si cum as...? (mai mult)
E normal sa ma gandesc la sinucidere, din cauza singuratatii mele! Nu ca nu am o iubita (am 14 ani, mai am timp in viata, iar potentiale am avut ), dar nu prea am prieteni, si nu prea pot sa ies ...? (mai mult)
azi am fost sa ma transfer la liceul Economic, in Timisoara, si o sa dau niste diferene, stiti sa imi spuneti din ce o sa dau ca pana pe 20 august nu aflu si vreau sa ma informez mai repede...? (mai mult)
Fata unei prietene de ale mele va avea ziua de nastere (15 ani implineste) peste 2 saptamani si o sa dea o mica petrecere la care o sa invite un baiat mai mic ca ea si ea il suspecteaza ca ar place- o....? (mai mult)
Cine imi poate spune ce s-a dat la bac in ultimii 6 ani? Va rog, detaliat. Oare ce o sa fie in toamna?
:3 Am incercat tot. Video editing - Fail Photoshop - Fail Programare web - fail 3D Animations - Fail... ...pot sa ma sincuid acum? Nu?
Cineva din Iasi care a fost la piscina Apollo. Piscina asta are adancimea doar de 1.80? Pentru ca eu nu stiu sa inot si imi este cam aiurea sa merg asa degeaba si sa stau la patura. Va rog spuneti-...? (mai mult)
Stie cineva de pe ce site sau de la ce magazin pot cumpara un led dinacela din care este scris un cuvant inspirational sau un bec in forma de cactus sau flamingo? Va rog raspundeti- mi urgent, este pentru...? (mai mult)
Sall! Un baiat mi-a zis ca ma place, ce pot sa fac (e retard)?
Care sunt cele mai slabe tigari? Un prieten mi-a spus ca cele rusesti. (Kent rusesc etc.) Funda!
Merita? https://lajumate.ro/bicicleta-giant-talon-aluxx-6000-5961461.html Funda
Unde pot vedea si eu ceva live de la untold? Nu conteaza unde,Facebook, Youtube, un link ceva! Va rog din suflet!
Salut, stie cineva daca se vinde rofedex fara prescriptie? Daca nu, ce trebuie sa spun la doctor sa- mi prescrie Rofedex? Alte siropuri fara reteta in genul la Rofedex stiti? Multumesc anticipat, apreciez...? (mai mult)
Dati niste propoziti cu rima si cu rekt! Stiu, stiu... nu e prea buna dar na :D
Ce parere aveti despre Arabi?
Unde pot gasi o aplicatie unde imi pot pune alta frizura in poze? Sunt baiat Cum se numeste daca e?
Stiti cumva unde pot gasi poze cu reactiile Facebook (like, ador, ha-ha, uau, tristete, furie) in format png? Ps: scuze pentru categorie.
Fetelor,voi de la ce varsta v-ati epilat pe picioare?
Va rog mult sa ma ajutati! Am 15 ani si am pieptul mic.Alte fete il au mare, ca un adult! Sutien nu port ca nu imi trebuie, ca am piept mic.Ce as putea sa fac ca sa mi se vada si mie decolteul ca la ...? (mai mult)
Salut, de cateva luni tot imi vine sa ma masurbez, de ce? toti pantaloni mei acum sunt murdari de... Cum pot scapa de masturbarea mea zilnica?
Care este cea mai frumoasa melodie ritmata?
Nu m- am mai cântărit de ceva timp, dar presupun ca am vreo 65 de kilograme la 1.65 m. Vreau să slăbesc, pentru că nu mă simt eu bine cu corpul meu. Aș vrea să slăbesc 5 kilograme, problema...? (mai mult)
Vreau sa mi vopsesc sprancenele. Doar firele fara a pigmenta pielea fiindca am unele fire de culoarea blond foarte deschis care nu se vad decat intr- un anumit unghi cand bate soarele. Stiti vopsele speciale...? (mai mult)
Salutare TPU, deci am o problema majora cu un prieten in care sunt implicat. Deci el are o colega, iar ea i- a trimis prietenului sau ca gen se da la ea, dar in schimb ea se atingea cu altul si se saruta...? (mai mult)
Ar trebui sa iert o persoana cu care am mai avut certuri, dar totodata am fost si la bine alaturi? Pot spune ca am fost certati din greseala mea, dar si orgoliul acelei persoane a facut situatia mai ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
Alin5644466 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
anonim_4396 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?