Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 28 Septembrie 2025 sunt:
Vreau si eu niste idei unde as putea sa imi fac ziua de 14 ani. merci♡
Mă potrivesc cu o fata de 1.64 daca am 1.73? Cat de buna este diferența?
Salut tău vreau și eu sa ma angajez în Pitești am aproape 18 ani unde ma pot angaja?
Am 16 ani, 1, 60 si 41 de kilograme ...eu nu ma consider foarte slaba dar ar cam trebui sa ma mai ingras ...mananc destul de bine. Va rog lasati-mi sfaturi, pareri ..multumesc!
Stiti cumva daca pe strada costache negri din cluj sunt apartamente de inchiriat? Multumesc!
Daca mananc regulat si la ore fixe 3 mese pe zi si stau la birou, oare intr-o luna dau jos 2 3 kg? Daca mananc putin nu mult, am un metabolism bun asa mi-a spus nutritionistul.
Salut, mi am făcut un upgrade la calculator și am luat o placa video GTX 650, seara la 12 noaptea, calculatorul se aprinde, apoi la 2 se închide singur, eu unul nu i pot face nimic sa l închid,...? (mai mult)
Salut in cat timp intra 50$ in contul paysafe dupa punerea emailului la validarea cuponului? (NU CODURI DE LA MAGAZIN /SHOP) Va multumesc.
Imi puteti va rog sa imi dati un link de unde pot descarca Mirai Nikki si Elfen Lied
Cat dureaza sa intre bani in Paypal pe email?
Acum un an jumate aveam greutatea de 103 kg(16 ani, 182cm), iar acum am facut 85 kg si m- am apucat si de sala sa fac muschi. Doar ca este o problema: inca mai am burtica, adica este putin...? (mai mult)
Vreau sa ma apuc de dans. :)) Ce sfaturi mi-ati da pentru inceput? Sunt clasa a 8-a deocamdata. Iar la anul am zis ca merg la dansuri la liceu. :)
acum ceva zile am pus o problema de a mea de sănătate cu secreția branzoasa care mi- a apărut pe penis, unii au zis ca ar pute- a fi un început de candidoza la început era grav tot penisul...? (mai mult)
Sunt de folos cartile de tarot?
Hei! Buna TPU! Sunt fata, am aproape 14 ani si am fost constipata destul de tare, avand in vedere ca nu am mers la toaleta 4 zile. Am reusit intr- un final dupa multe tratamente ( atat cu medicamente,...? (mai mult)
Salut. Am si eu niste intrebari. In zilele astea o sa ma duc la iubita mea si ne gandeam sa facem sex. dragoste. dar am si eu niste intrebari, dupa ce faci cred ca prezervativul e plin de sperma. la...? (mai mult)
Am aproape 14 ani si de aproximativ 7 ani si jumatate imi doresc un caine.Acum stau intr- un apartament cu doua camere cu parintii mei, insa inainte stateam la casa cu bunicii. La anul sunt in ...? (mai mult)
Vreau să ajung și eu cunoscut pe Youtube. Am încercat să urmăresc aceste sfaturi https://goo.gl/t4jTiQ... dar până acum nu s- a întâmplat mai nimic Vă rog să mă ajutați. Nu mai suport....? (mai mult)
Salut, nu stiu daca e categoria potrivita da ma rog Mi- am facut gauri in ambele urechi acum o saptamana, la salon, cu pistolul Acum 2- 3 zile, la urechea dreapta, cand incerc sa il invart simt...? (mai mult)
Salut, nu stiu daca e categoria potrivita da ma rog Mi- am dat gauri in urechi acum o saptamana (luni, sapt trecuta ) Si de 2- 3 zile simt ca la urechea dreapta pe acul cercelului se fac un fel de ...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un telefon la abonament, abonamentul vreau sa fie pana in 60 lei lunar si bugetul meu ar fi intre 1400- 1500 lei(cu abonamentul intre 1400- 1500lei nu telefonul cat costa...? (mai mult)
Hey sweeties! Deci, anul trecut am participat într- o tabara și am întâlnit un baiat de care nu prea mai simțit atrasa.Anul acesta am participat de altfel la aceeasi tabara unde a venit și el.El...? (mai mult)
Hei, sweeties! Vreau și eu un site de accesorii super faine.Gen de unde poți cumpăra creole sau tortițe, seturi de inele faine, chestii cu pene.Ați înțeles voI ideea.Sunt un mare fan al accesoriilor.Preturile...? (mai mult)
Hei pot sa mă machiez când fac buletinul adica vreau sa mă machiez profesional că după merg la o nunta?
Sunt elev la un liceu economic si intru in clasa a 11- a si am auzit ca o sa fie ceva cu niste firme de exercitiu. Imi poate explica cineva care este treaba cu firmele de exercitiu? Trebuie sa particip...? (mai mult)
Buna tpu...Nu stiu ce am..ma simt foarte urat..Am o cicatrice la buza, si pe partea pe care am cicatricea mi se pare mai umflata decat cealalta parte..Toti imi spun ca nu e asa dar cand imi fac o poza...? (mai mult)
Buna seara, am 13 ani si as vrea sa ii cumpar un cadou tatalui meu de ziua lui pentru ca si el mi- a luat ceva foarte frumos de ziua mea si as vrea sa ii achizitionez o tigara electronica pentru ca fumeaza...? (mai mult)
Ce cadou neobisnuit imi puteti recomanda pentru prietena mea, la un an de relatie? Va rog mult, cat mai multe idei.
Hi...cum imi dau seama daca o anumita camasa merge si cu pantaloni trei sferturi? camasile de blug mai sunt la moda? si cum imi dau seama daca imi vine bine sau nu o camasa?
Hei! Stie cineva daca la facultate la Limbi Moderne Aplicate, se da admiterea din 2 limbi sau doar prima limba gen engleza. Daca eu vreau sa merg pe engleza- germana, trebuie sa dau la ambele admitere?...? (mai mult)
☺ Cum se procedează cu biletele online de la tren, cfr? Mi-am făcut cont, îmi iau bilet și apoi cum mi se verifica biletul?
Daca intru pe un link distribuit de altcineva pe Facebook, poate vedea ca am accesat linkul?
Buna sunt impreuna cu un baiat dar nu ma atrage aspectul lui fizic, dar imi place felul lui de a fii ce ar trebui sa fac?
Locuiesc in NEW YORK. Acum exact o ora, am iesit pentru a- mi achizitiona niste carne pentru mai tarziu. Un betivan cu lama m- a taiat pe neasteptate pe mana cand ieseam si nu eram atent. M-...? (mai mult)
Daca eu intreb un baiat cand iesim? si el spune nu stiu sigur inseamna ca nu este interesat sa ma vada nu?
Intrebare pentru fete. Exista vreun medicament care poate muta data menstruatiei si in acelasi timp sa poata fi administrat si la varstele de 13- 14 ani? Va rog am nevoie de ajutor. Multunesc mult, ...? (mai mult)
Hey TPU. Am 13 ani si nu am cm, insa acum câteva zile am inceput sa am niste scurgeri maronii in cantități mici. Este un semn al venirii ciclului?
Bunăă! Trec clasa a8a, iar mama a decis să ne mute la "Liceul de arte Sabin Drăgoi" Dacă are cineva timp să îmi povestească pe scurt cum functionează acea şcoală, i- aş fii recunoscătoare!...? (mai mult)
Salut sunt foarte trista plang foarte des ce trebuie sa fac ca sa uit baiatul pe care il plac deja de un an il iubesc si nu pot sa il uit?
Maine e ziua tatei si nu stiu ce cadou sa ii fac....trebuie ceva care sa nu coste bani.....Si nu ii plac scrisorile si chestiile de genul asta..ma puteti ajuta?
As vre sa-mi schimb numele de pe canalul de YouTube si imi trebuie un nume original... Dau funda celui mai bun raspuns! Daca se poate numele sa contina si 'Eagle'
Voi cat de mult trebuie sa beți ca sa va imbatați? Si ce beți?:)) E adevarat ca daca bei mai des se obisnuieste corpul cu bautura si te imbeti mai greu?
Cum pot sa fiu mai înaltă? La 14 ani nu am decât 1, 67 și sunt mică... adică fac inot dar de vreo 7 ori pe luna. Ajutor, Va rog
Buna TPU Sunt clasa a VIII-a si imi doresc sa aflu cu ce medie pot intra la profilul biochimie.
Cred ca toti ati auzit de maimutica bongo, aceasta este in Romania insa decurand este si in Republica Moldova. Imi puteti spune cam cat costa ca sa- i trimit un mesaj? Eu am 3 lei si cand i-...? (mai mult)
Am 2 intrebari, daca stiu raspunsul doar la una, va rog sa raspundeti. 1. Am facut un video pe Camtasia Studio(versiunea de trial)si mi- am dat- o mie insami pe Facebook. Cand am intrat pe telefon ...? (mai mult)
Intrebare pentru fete Buna! Eu in luna august voi pleca intr- o tabara de supravietuire unde voi sta 2 zile la cabana si 3 zile voi fii plecata cu cortul. Exact in perioada in care voi avea tabara...? (mai mult)
Am 17 ani şi îmi este teamă de a nu fii infertilă. Nu ştiu dacă cineva mă poate înţelege. Nu am nici- o problemă cu organele genitale sau altceva. Menstruaţia mi- a venit la aproape 15 ani,...? (mai mult)
stie cineva daca la profilul industrie alimentara se face practica si daca da se face din clasa a 9-a?
Heii TPU! Am o intrebare pentru fete! :) Deci eram singur acasa cu verisoara mea(noi 2 ne intelegem foarte bine) iar ea a intrat accidental peste mine(eu tocmai iesit de la dus). Cand a intrat s- a uitat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măli14 întreabă:
angel6lust întreabă:
Ion1989 întreabă:
Ciprian44222 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.