Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 30 Septembrie 2025 sunt:
Sall! E cineva la liceul de arhitectura si lucrari publice Ion N Socolescu din Bucuresti? Din pacate...am intrat la constructii, instalatii si lucrari publice (e o poveste lunga, nu- i din cauza mediei)...? (mai mult)
Am strans si eu in 2 ani 850 lei. Preferam sa nu ies la un suc ca sa imi strang bani pentru a imi lua un telefon. Banii i- am avut pusi intr- o carte. Locuiesc cu mama si tara (am 15 ani dar nimeni...? (mai mult)
Astăzi am stat cu niste baieti si cu niste fete, pe care nu- i cunosteam asa de bine si am vorbit cat de cat cu ei. Daca sunt singura, sunt timida si abia daca o sa le mai vorbesc si a doua oară...Cum...? (mai mult)
Heei...m- am certat cu prietena mea si de ieri n- am mai vorbit.Ea este incapatanata si sigur asteapta sa- i dau eu primul mesaj, dar parca nu as vrea, as astepta sa- mi de- a ea, voi ce spuneti sa fac?...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor eu am 12 ani si sunt dezvoltata la corp sunt inalta si sunt de multe orisunt atinsa in locuri care nu ar trebui este foarte greu nu credeam mai inainte ca o sa mi se intample...? (mai mult)
Vreau sa fac un grup pe Facebook dar am nevoie de putin ajutor de exemplu : Ca sa ajunga grupul popular ce trebuie sa fac? Primii pasi si etc...
Eu sunt mare fana ..insa daca ma puteti ajuta cu o fotografie cu autograful lui Andrei Selaru(Selly), multumesc anticipat.
am 13 ani, si am o problema la picioare. Mama imi ia in fiecare saptamana de 2 ori 15 minute din zii ca sa stau cu talpile pe mingi de tenis, si ma doare foarte tare. Ma- m certat cu ea pe...? (mai mult)
Cum e sa stai la camin(la liceu)? Poti invata sau e panarama? Vreau informatii de la cei care sunt la Pedagogic.
Cum a fost primul vostru sarut? ati folosit limba?
Liceul De Artă,, Stefan Luchian"Botoșani studii teoretice muzicale- a învățat cineva aici, vă rog, trebuie să iau legătura cu cineva. URGENT! sau măcar dați nume că îi caut eu
Daca termin un liceu teoretic la profilul mate- info mă pot angaja în domeniul militar? Daca da, as putea intra la aviație? Nu prea știu cu ce se mănâncă armata, dar acolo îmi doresc...? (mai mult)
Pe 31 august trebuie sa inscriu la Liceu. La scoala profesionala mai exact. Deoarece am ramas corigent la mate nu pot intra la liceu. Ce meserii imi recomandati? Din care se castiga bine si sa imi...? (mai mult)
Am o nelămurire..in data de 10 iulie am fost de mi- am băgat dosarul pentru somaj, iar doamna de acolo a zis sa merg in 25- 26 pentru un alt dosar pentru curs. I- am lăsat numărul de telefon, dar ...? (mai mult)
Am si eu o întrebare pentru fiecare. Ii știți pe Dolan Twins? (Sunt niște youtuberi)
Am 17 ani si nu imi creste barba... Daca ma voi rade pe fata timp de o luna,, va creste barba?
Cum pot sa nu mai fiu așa timidă? Am 14 ani si nu îmi prea place sa ies din casa sa ma întâlnesc cu alte persoane. Nu stiu de ce, pur si simplu nu îmi place, prefer sa stau singură, mereu. Mă...? (mai mult)
Scuze ca am selectat categoria gresita dar vreau un raspuns urgent. Stie cineva niste site-uri unde pot sa fac teste pentru examenul de admitere la medicina? Dau funda + vot!
Bună TPU, as vrea și eu poze de genul "astăzi 27 iulie vreau sa știi că te iubesc." pe aceasta data de 27 iulie va rog mult sau FUNDAAAA kisses
Ce parere aveti de aceasta bicicleta? Merita? https://www.dirtbike.ro/bazar/bicicleta-haibike-attack-rx-echipare-deore-xt-352943
am tenul extrem de gras, cand pun mana pe fata (in zona nasului si fruntii in general), mi se face mana unsuroasa, si nu, nu e transpiratie.Ce sa fac sa imi mai usuc tenul? si da, am un ten...? (mai mult)
Hey TPU,m-am gândit de curând să mă apuc de YouTube, însă îmi trebuie o poreclă,(nume de scenă) şi nu am idee ce poreclă să-mi pun.Mă puteţi ajuta_
Cafeaua irish de la automate are alcool? (in mega, carrefour, etc.)
Daca urmez un liceu de stiinte sociale pot deveni IT? Nu am avut destul de mare nota la evaluarea nationala pentru a intra la mate-info..am avut media de admitere 8 :(
Salut, pot sa schimb butonul home de la Iphone 5 simplu cu unul cu amprenta?
Trec în clasa a 8- a. Vacanța a trecut deja foarte repede, nu mai este mult până ce începe școala. Aș vrea să mai învăț ceva, sa mai recapitulez.dar nu știu ce. Ajutați- mă vă rog. Vreau...? (mai mult)
Scrieti-mi va rog Scoala de Agenti de Politie" unde se trece comisiea medicala, se trece si psihologul?
Cati dintre voi ati folosit MySpace? si prin ce ani? Eu n-am prins din pacate, ati putea sa-mi spuneti si mie cam cum era, adica diferentele dintre Facebook?
Am o intrebare pentru fete: la cati ani vi s-a inceput ciclul menstrual?
La cati ani ar trebui sa te epilezi?
TPU sunt din Iasi si pe data de 6 august vreau sa ajung in Brasov cu trenul, nu am mai fost cu trenul, imi puteti explica? V-a trebui sa schimb mai multe trenuri? Cat costa biletul de elev?
Ajutor urgent! Bună ziua! Întâmpin o problema cu motanul meu de duminica trecută. De duminica refuza sa mănânce, zi in care a vomitat galben de 3 ori. Luni a vomitat inca o data. Marți ne- am prezentat...? (mai mult)
Salut, ma confrunt cu o mica- mare frustrare. luna trecuta, pe data de 28, mi- a venit pentru prima data in viata mea menstratia (am 14 ani), si, luna aceasta, trebuia sa imi vina pe 25- 26, dar...? (mai mult)
Hei, TPU! În dimineața aceasta, la ora 10:06, am primit un apel de la un număr cu prefixul 88184... Numărul a sunat doar două secunde, eu nu am reușit să răspund pentru că nu eram lângă...? (mai mult)
Salut, am facut o prostie. Mi- am cumparat pentru tigara electronica, lichid liqua cu 12 mg nicotina; eu nu am fumat niciodata si astazi cand am vapat pentru prima oara, am simtit o tarie pe gat si ...? (mai mult)
Am problema cu telefonul i-am scos cartela si i-am bagat alta si nu mai pot sa intru pe telefon pentru ca trebuie sa scriu parola confidelitatii pentru deblocare ce trebuie sa fac
Am nevoie de un nickname la messenger pentru o fata...sa fie ceva dragut
Sunt fata (aparent este relevant, sau cel putin pentu ai mei) si imi place sa merg singura la film. Dar nu pot sa nu ma intreb daca ma judeca lumea sau daca pare ciudat. Imi place sa merg la film pentru...? (mai mult)
As dori sa cumpăr un cont Instagram. Min 5k followeri #Bucuresti Mulțumesc frumos
Vreau să știu... Dacă cineva sa presupunem că ultima zi din menstruație ar fi pe 10... Cele 14 saptamani de scad sau de aduna? Va rog
Fata unei prietene mai vechi ma intreaba : ce meserii part time poti sa ai la varsta de 15 - 16 ani?
Pune o întrebare Cauta Caută întrebări şi răspunsuri Dragoste şi Sex djalexandrual Alege un răspuns câştigător Sunt intr'o situatie cam dificila.Am 18 ani, stau de aproape 2 ani...? (mai mult)
Deși o iubesc enorm, evit sa i spun asta.:( nici numai stiu ce sa cred :(. ma comport cu ea ca si cum am fii doua prietene care ne cunoastem din copilărie, nu i pot spune ca inca o iubesc, nu i pot...? (mai mult)
am o intrebare, la ce ora intra clasele de a 8 a, adica festivitatea de intrare? Stiu ca dimineata, dar nu stiu exact ora, si vreau sa fiu sigura, cine imi zice ora ii dau funda, multumesc...? (mai mult)
Bună, știe cineva de unde pot comanda o husa de telefon cu 13 reasons why?
E ora 00 did nu stiu ce sa fac. Sunt cu trenul iar persoanele cu care sunt dorm iar eu mor de plictiseala
Nu imi mai crește parul 4 anul nici un cm m_ am dat cu tot felul de ulei și nimic.ce sa fac?
Imi place o fata si nu stiu cum sa vorbesc cu ea, cum sa o cuceresc, va rog dati-mi multe sugestii sad chiar o iubesc cryingsad astept raspunsurile vostre! multumesc!
Salut tuturor am o carcasă de la un GoPro Hro 3 iar in ea un prieten tinea Marijoana am mirosit de 5 ori si timp de 5 minute aveam energie si mulă foră sa fie de la acel miros de pe carcasa imprimat?...? (mai mult)
Sunt noua! As vrea să- mi zică si mie cineva o poveste de dragoste....cum ar fi povestea? Sa fie ori cu un înger băiat si cu un demon băiat care se bat pe o fata! Sau un print si inca unul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
TeodoraIonOnea12 întreabă:
AnonimQuestion71 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Animale domestice
Iti plac hamsterii, perusii, pisicile si cateii? Afla tot ce stii despre animalele domestice!