Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 2 Octombrie 2025 sunt:
De trei zile tot visez niste coarne de taur, dar imi apar in vise doar coarnele, fara capul taurului sau alte parti. Stiti ce inseamna? Fuuunda
Salut, eu fac vioara de 8 ani si as vrea sa fac facultatea de actorie, am asa un gand cu facultatea de actorie si as vrea sa stiu daca ar fi bine pe viitor sa fac si vioara si actorie
Hey! Ce puteti sa imi spuneti despre liceul Decebal din Bucuresti? Tocmai am fost repartizata acolo si as vrea cateva informatii despre program, colectiv, profesori etc. PS: Am intrat pe stiinte sociale ...? (mai mult)
Am vazut un paianjen cazand asa in jos de pe tavan.Cum mai dorm eu? :|
15 ani si 2 luni, 1, 72, 74 kg. Este ok?
Pentru inscrierea la liceu, pe langa toate cele imi trebuie cumva si doua poze cu mine?
Salutaree! E o intrebare putin mai copilareasca dar ma macina. Asa, eu plac un coleg de clasa de prin a 3 (acum sunt a 8). In clasele primare imi placea doar cum arata si nu- i atrageam atentia prea mult,...? (mai mult)
Am o problema mai personala ca sa spun asa, si nu stiu ce sa fac. Si mi ar placea sa ma consult cu mai multe persoane, sa mi ofere sfaturi. In primul rand am aproape 21 de ani( sunt fata), si ...? (mai mult)
Am ales aceasta categorie deoarece e o problema comuna pe care o au adolescentii(acneea si anumite limitari pe care aceasta le impune). Ideea e ca pana acum ceva timp aveam cosuri(acnee chistica)pe...? (mai mult)
Am o problema. Ma dor testiculele. Nu ma dor tot timpul doar cateodata. Ma dor de cand am sarit pe loc. Ma dor de parca vor sa cada de acolo sau sa explodeze. Imi va trece peste cateva zile? Va rog...? (mai mult)
Vreau sa ma ajutati cu niste sfaturi daca se poate. Povestea e cam lunga. Am 21 de ani( sunt fata ) si sunt intr o relatie cu un baiat ( tot 21 ani) de un an.parintii mei sunt de moda veche, nu ...? (mai mult)
daca ati avea o iubita foarte geloasa cum ati proceda ca sa nu se supere cand ati vorbi de ex pe mess cu alte fete adica de ex daca ai cateva fete BFF SAU BIF sau prietene simple doar
O prietena de a mea este foarte stresata si panicata din cauza ca a jurat pe mama ei si a incalcat juramantul (de a nu mai fuma). E intr- o stare foarte nasoala si se teme de urmari. Cum o pot...? (mai mult)
Se mai pot face contestatii la repartizare?
Diferentle (transfer) pentru a merge la stintele naturii in ce consta
Sunt la profilul economic si vr sa ma transfer la stintele naturii in primul semestru(ce diferente dau ) dau la materia studiata numai in clasa a 9?
Hei :) vreau si eu o replica (cu injuraturi sau fara) pentru: "Tu sa taci maimuta!" Cea mai dura are FUNDAAA MERSII! :)
Trec clasa a 8- a si deja ar cam trebui sa ma gandesc la profil pentru liceu, insa sunt destul de dezorientata. Mereu am fost mai buna la romana decat la mate. La engleza am luat PET- ul (Cambridge),...? (mai mult)
Salut, am si eu o probleme. Am sustinut evaluarea nationala la care am obtinut 7.05. Am fost repartizat la liceul Traian din Bucuresti. Problema mea este ca acest liceu a fost printre ultimele licee puse...? (mai mult)
La liceul la care am fost admis sunt 84 de locuri pe profilul de mate-info. Cum vine asta? Presupun ca nu suntem toti 84 intr-o clasa. Ma ajuta cineva?
La ce profil nu se da bacu la mate?
Cu media 8.65 la Bacalaureat pot intra la ASE la Contabilitate? Ce credetii?
Pentru cei care au trecut 4 ani prin liceu la un profil de mate-info. Vi se pare greu? Niste pareri / sfaturi? Funda
De ce in magazine de astea mari, pretul la FIECARE produs se termina in, , 99? ". Adica de ce trec 9, 99 de lei la un produs si nu trec 10 lei fix? :)))) Care- i faza? Partea proasta e ca nu imi da...? (mai mult)
vreau sa instalez Gta 5, dar cand il instalez,la instalare scrie sa bag un cod sau o cheie, ma poate ajuta cineva? Va rog... P.S:dau funda codului corect!
Am 17 ani. mama a aflat ca fumez si acum e suparata pe mine. Ce sa fac?
Sunt virgins si vrea tata sa ma dezvirginez o sa ma doara o sa simt placere sau ce o sa simt
Ce teze dai la colegiul caragiale, profil filologie
Poti merge cu altcineva la inscriere la liceu in afara de parinti?
Stie cineva o melodie care are versurile gen " a ge e ohohoh" si o canta un barbat
am o intrebare si vreau sa-mi raspundeti sincer sunt un copil de 13 ani as putea comanda pizza daca am banii necesari fara acordul parintilor sau a unui parinte
Este grea scoala de mixologist?
Hei. As vrea cateva sfaturi pentru prima zi de liceu. Mi- e putin cam frica pentru ca eu de obicei nu prea socializez si sunt genul ala de tipa mai retrasa care asculta indie rock si se imbraca mai ciudat,...? (mai mult)
Am intrat azi la Colegiul Tehnic Transilvania, Brasov (Avand media 7.40, intrand al 7- lea din 28 ) Pot sa ma transfer in semestrul 1 la Liceul Unirea (7.33) daca acesta este bilingv franceza?...? (mai mult)
Buna, Acum am trecut in calsa a 8- a si as vrea sa ma gandesc la ce liceu sa merg. Eu sunt excelent ca sportiv si toti imi spun sa merg la Liceul cu program sprortiv. Am un var care e la mate- info si...? (mai mult)
Bună. Nici nu stiu cum sa incep, Am 16 ani si am avut relatii sexuale deja cu prietenul, a fost fara protectie, si zice ca nu a dat drumul in mine dar si ca nu stie precis daca a dat sau nu, eu vreau...? (mai mult)
Dau funda pentru cine mi-ar da mai multe idei de un tatuaj pe antebrat masculin, dar simplu.
Cum sa scapi de cosuri/puncte negre?
Astăzi am aflat liceul la care am aflat, este liceul nedorit, și am văzut la liceul la care voiam eu au mai rămas 10 locuri libere la bilingv, iar pe net am citit ca se vor anunța...? (mai mult)
Salutare tuturor, abia ce am terminat liceul cu media de bacalaureat 8.93 și as vrea să mă înscriu la facultate dar nu știu la care, as opta pentru politehnica dar nu știu la ce secție, cineva...? (mai mult)
Care a fost ultima medie cu care s-a intrat la Garabet Ibraileanu, la mate-info?
Imi puteti recomanda niste sporturi pe care le.as putea face pentru a avea un corp mai frumos si mai dezvoltat?
Hey TPU! Cine a intrat la Liceul Elie Radu, profil matematica-informatica?
Pot sama transfer de la profilul economic la stintele naturii(din primul semestru)
Astazi am aflat ca am intrat la liceul Mihai Bravu pe Stiinte Sociale. Aveti idee cam cum este, am inteles ca sunt foarte multi oameni de etnie rroma sa zic asa. Stiti daca este chiar atat ...? (mai mult)
De la un timp am inceput sa urasc totul. De exemplu ma pun sa fac un lucru care imi place sau la care ma pricep, si incep sa il urasc. Fara niciun motiv..Nu inteleg de ce :)) :( Ieri am zis...? (mai mult)
Salut, daca am intrat la un profil mai slab, in semestrul 2 ma pot transfera la unul mai bun daca am media?
Am un prieten foarte foarte bun. Ne intelegem perfect. Dar el este mereu complexat. Considera ca e slab si cu nasul un puc maricel. Mereu e posomorat din aceasta cauza. El vrea sa se ingrase(...? (mai mult)
Salut îmi puteți spune și mie jocuri care se pot juca cu volan și pedale? Mulțumesc anticipat
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
farcry444 întreabă:
Razvanfcct întreabă:
Danielandrei21 întreabă:
___m7PG întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.