Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 3 Octombrie 2025 sunt:
stie cineva niste cursuri acreditate de fotograf profesionist si la final sa primesti o diploma/ legitimatie pentru evenimente.Astept raspuns!
Cum pun imaginea pe ecran intr-un video daca editez cu IMovie?
Hey! Sunt fata si am 14 ani. Peste o saptamana merg intr- o tabara. Chestia este ca merge si baiatul de care imi place ( crush- ul meu). O sa fie o tabar draguta dar am nevoie de cateva sfaturi despre ...? (mai mult)
Am pierdut 2 ani cu bacul :( Nu am luat nicu acum. Am avut parte de un meditator la mate care se cam dadea la mine si era foarte ciudat. Nici nu explica incat sa inteleg. imi era frica la orele de...? (mai mult)
Cand merg la sala ce ar trebui sa iau cu mine?
Dc mă simt mai bine pe întuneric decât în lumină, adică îmi displace sa fie prea multă lumină de orice fel ( lumină solară, lumină care provine de la un bec...), Și nu stiu dc, când eram...? (mai mult)
as vrea sa ma apuc de YouTube si vreau sa fac "Ghiceste varsta". Editez cu IMovie pe laptop.Stiti cumva cum pot sa pun imaginea pe ecran?
Ce ar trebui sa invat pentru bac sa iau 5 la matematica m2?!
Bună ziua. Am 18 ani și am o înălțime de aproximativ 175 cm. Aș vrea să mă mai înalț; am început să practic înotul (pentru prima dată în viața mea) acum o lună și două săptămâni,...? (mai mult)
Bună,ai voie sa intri cu telefonul in solar?
Este ceva ciudat sa inoti cu colac? :)) Ma refer ca unii copii stiu deja sa inoate si e putin penibil sa apari cu colac printre atatia copii care stiu sa inoate la o piscina
Daca in Bac am luat 5 la toate probele, in toamana, daca vreau pot sa dau la toate 3 sau doar la 2?
Dati-mi si mie intrebari (Q&A) si provocari Cele mai creative primesc funda
Am 15 Ani și sunt slab ( sunt băiat) și vreau sa pun ceva masă musculară dar nu pot sa fac exerciții fizice multe ( daca fac 2 flotări am obosita și nu mai pot), și nu prea știu ce să...? (mai mult)
Salut as vrea un wishlist cu pc de 3600 lei sau 3500 AMD sau INTEL
Buna, as vrea daca ma poate ajuta cineva un program pentru a face masa musculara acasa Am 1.56 aproximativ, 45 kg aproximativ si fac 14 ani in Decembrie Ce sa mananc si ce sa nu mananc deloc? Ce exercitii...? (mai mult)
Bună, pe viitor aș vrea să- mi fac o carieră de psiholog. Dacă aveți cumva nevoie de un sfat imi puteți spune aici, aș vrea să văd dacă totuși am competențele necesare pentru a scoate din...? (mai mult)
Am o mica intrebare Vreau sa intru la un liceu auto din Constanta eu am media 5.84 iar ei cer media de admitere 3.18 Care sunt sansele sa intru la acest liceu? Dau funda
Dauneaza sa imi indrept parul la 12 ani?
DE unde a aparut unicornul? Cine l-a inventat?
Dauneaza sa imi indrept parul la 13 ani? Il am foarte ondulat la varfuri si as vrea sa il indrept.
ce pot face ca sa ating inaltimea maxima? Am 15 ani si 7 luni cam cand se incheie procestul de crestere in inaltime? Ce sporturi sa fac si ce sa mananc? Este bine sa bei mult lapte? Mai pe scurt...? (mai mult)
Am luat la mate 4, 50 am depus contestație sunt șansele sa mi dea 5 pentru ca am făcut mai mult de atât la romana am luat 7, 40 și la geografie 7, 80 dar la mate sunt sigura ca meritam 5
Un prieten de al meu și- a îndoit telefonul numit Samsung galaxy gram prau Android si acum ii apare pe majoritate din ecran multe dungulițe si nu poate vedea nimic! Ce s- a întâmplat? Mai...? (mai mult)
Am o poveste mai lunga asa ca daca te plictisești poti iesi oricand.Sa începem...deci eu inainte aveam o mulțime de prieteni si ma întelegeam super bine cu ei. Apoi m- am certat rau de tot...? (mai mult)
Am o intrebare, daca la o materie am luat 5 poate fi recunoascuta sau nu?
Care este diferenta la tipul de admitere dintre examen si dosar?
Pot merge parintii mei sa depuna dosarele la liceu in locul meu? eu nu pot... urgeeent
Salut, am 20 de ani si iubitul meu imi propune sa avem o relatie....eu habar nu am ce e asta, si ma tem si de mustrarile din partea parintilor daca o fac! Nu vreau sa il pierd nici pe el nici sa nu am...? (mai mult)
astăzi m- am epilat la subraț fara sa știe mama! M- am epilat cu lama! Și am observat că am o pata roșie La subraț dar nu mai la o mana! Oare o să observe Mama ce am făcut? di m- am...? (mai mult)
Salutare! Voi ce facultati recomandati? (Bucuresti)
Sal Am 16 ani și caut un loc de munca pe timpul verii Ma puteți conecta la nr de tel 0770212364
Heii TPU! Sunt impreuna cu un baiat si ma gandeam sa ii spun ca sunt in spital sau ceva de genul ca sa vad daca ii pasa cu adevarat de mine..Sau ce as mai putea sa ii spun?
Salutttt Credeti ca fiind fata si fiind putine locuri la liceul militar (mai exact 2) este mai greu sa intru? Multi imi spun ca sunt sanse ca acolo sa fie fete/nepoate (ceva rude) cu cei care lucreaza...? (mai mult)
Daca la o Materie am luat sub Nota 5 la Bac, si la celelalte nu m-am prezentat... in Toamna dau si la acea Materie care am luat sub 5? sau se face Media cu acea nota?
trec clasa a 9- a acum și voi intra în liceul Cuza, din Ploiești. Cineva care este de pe aici, știe dacă uniforma este obligatorie pe tot parcursul anilor 9- 12? Și nu te lasă cu...? (mai mult)
Ce detergent sau dero pot folosi pentru slime? merge si lenor sau detergent dero?
Ce imi recomandati sa fac cand sunt plictisit (care sa nu includa prostii si tehnologie)? Dau funda. Am 15 ani.
deci sunt baiat am 15 ani si 7 luni si am 1.66, parintii mei nu sunt.foarte inalti deci nu am pretentii dar as vrea sa stiu cateva sfaturi prin care mai pot sa cresc pana la 1.70.am fost la ...? (mai mult)
în primul rand mă adresez fetelor, deci imaginati- va ca va aflați pe o plaja, parc, club, ștrand unde vreti... Apare un tip de care va simțit atrase cât de cât, și vine la voi, ce...? (mai mult)
Sunt bune kendamele de la Motz?
Salut TPU, sfătuiți- mă Ce trebuie să fac? Deci prietenul meu mi- a spus că o să fie ocupat săptămîna asta, el nu mi- a scris, dar am văzut că o pus like la o postare pe Facebook a unei fete,...? (mai mult)
Bună, TPU! Dacă un copil trece liceul A ca fiind prima opțiune și are media 8, iar alt copil trece B prima opțiune și A la a doua, având media 8, 50 și puține șanse de a ajunge la B. Care...? (mai mult)
Cum ma pot transfera de la un liceu la altul? Am inteles ca imi trebuie aprobare de la amandoua scolile si ca ma pot transfera din semestrul doi, dar nu am inteles un lucru...trebuie sa am cel putin...? (mai mult)
Iubitul meu s- a despartit de mine dupa 2 luni de relatie printr- un mesaj. Zicea ca este confuz si ca nu se simte bine cu cu mine. Dar nu cred ca i.am gresit cu ceva i- am di cerut iertare chiar daca...? (mai mult)
Ce inseamna s.c.e.l.m?
Unde se face ` Inscrierea ` pentru a 2-a Sesiune de examen a Bacalaureatului in caz ca nu-l iau din prima?
De mai mult timp am inceput sa fac gimnastica, iar sanii mei s-au micsorat incredibil de mult. Stiti o solutie sau mai multe pentru a-i face sa creasca la loc?
Am o intrebare legata de admiterea la liceu ( clasa a IX- a ) am fost admisa la Pedagogie, dar mai trebuie sa ma inscriu la liceul respectiv. Si dosarul de inscriere trebuie sa contina " Cerere...? (mai mult)
As avea si eu nevoie de o parere sincera despre felul in care arat. Ce credeti ca ar trebui sa schimb ca sa imi imbunatatesc fizicul? http://subefotos.com/ver/? 1fc429bff62a6a077f21c003351e2b92o.jpg...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
UnchiulRamiz întreabă:
Hopoblade întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
Ion1989 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te consideri fan al filmului de mare succes Avatar? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre planeta Pandora, populatia Navi, Toruk si Omaticaya!